teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy hocam akçay caddesi uzerinde metro market ile shell arasindaki magzasina gitmistim. Gaziemirde calisiyorum bi kac farkli ihtiyac icinde gitmistim ucuz birsey denk getiremedim bir turlu orada :)
Hımm ,orası outlet olanı ,diğeri yani optimuma giderken solda olan kendi mağazasıdır ,ama ben arkadaşla gittiğimde -hanım da vardı yanımda- baya iyi fiyata tvler vardı orada.Ne çabuk fiyatlar değişmiş ,yazdığına göre :)
Ama sonra arkadaş(ların çocukları aslında) ,Menemene gittiler,çünkü küçük bir kumanda atışması oldu satıcı ile aramızda ,"vermem de vermem" dedi,tvnin kartlarına bakacaktım oysa, ki bunu da söyledim satıcı gence :)
Ama oranın fiyatlarını bim veya a101 ile kıyaslama bence :ok ,bir de kipaya da(migros) bak bakalım ,bazen indirimle veriyorlar tvleri (teşhir) ,ben 1 tv fiyatına 2 tv aldım kipadan (torbalı kipa) ,biri 43 diğeri 32'' seg tv.Hatta Çankayadaki eski bit pazarını da gez bence :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba Teraspy hocam
Bende akçay caddesi üzerindekine gittim
Çok fazla çeşit yok, üzerinde bir şey yazmayan kutular içinde revizyonlu Ürünler var
Android tv alınır mı teraspy teraspy hocam
Android tv alınmaz ,ben almam ,hatta smart tv olsun mutlaka diye de almam ,smartı sadece SMR hız için alırım ki öyle de yaptım ,ama tv arkasına mutlaka bir iptv oynatan bir cihaz (bendeki modifiye edilmiş uydu alıcısıdır) koyarım,ama android tv almam,çok fazla bir esprisi yok android tvnin :ok

polatz Çevrimdışı

polatz 

Aktif Üye
5 Tem 2020
55
39
Sa.. Hem windows hemde mac OS kullandığım için önemli arşiv disklerim exfat'tır. Nette net bilgi bulamadım tecrübeli arkadaşlar varsa LG'nin 50UM7600 veya 50UK6470 modellerinde exfat desteği var mı?

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Sa.. Hem windows hemde mac OS kullandığım için önemli arşiv disklerim exfat'tır. Nette net bilgi bulamadım tecrübeli arkadaşlar varsa LG'nin 50UM7600 veya 50UK6470 modellerinde exfat desteği var mı?
Dediğiniz modelleri bilmiyorum ama iş yerimdeki 32 inch LG LA620 model tv exfat desteklemiyor.Harddiski Ntfs formatladıktan sonra film dosyalarını tekrar atıp seyredebildim.

1 Çevrimdışı

19can84

Yeni Üye
16 Tem 2020
6
40
Regal 65R7540UB 65 4300 TL
Grundig 65 GDU 7810B 4600 TL

Hangisi alınmalıdır? Karşıdan izlerim, film-maç*oyun hepsi var ama bu fiyata fazla bir beklentim yok. Esas önceliğim uzun ömür veya en azından servis kalitesi, bozulursa makul bir fiyata ve zamana çözüm bulmak asıl önceliğim. Bir de servisler evden gelip alıyorlar değil mi TV bozulduğunda?

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Regal 65R7540UB 65 4300 TL
Grundig 65 GDU 7810B 4600 TL

Hangisi alınmalıdır? Karşıdan izlerim, film-maç*oyun hepsi var ama bu fiyata fazla bir beklentim yok. Esas önceliğim uzun ömür veya en azından servis kalitesi, bozulursa makul bir fiyata ve zamana çözüm bulmak asıl önceliğim. Bir de servisler evden gelip alıyorlar değil mi TV bozulduğunda?
Bir hafta boyunca kullanıp beğenmeyip iade ettiğim Grundig GDU 7810 serisini tavsiye etmiyorum.Çok keyifsiz karanlık ve upsale olarak çok başarısız olduğunu söyleyebilirim.Her ne kadar yazılım sorunları olsada Vestel grubunun çok daha başarılı olduğunu yine deneyimlemiş biri olarak tavsiye edebilirim.

H Çevrimdışı

Halit95

Yeni Üye
19 Tem 2020
25
29
abiler merhabalar hayırlı günler öncelikle aranıza yeni katıldım bu yüzden cok mutluyum bu kadar bilinçli teknik insan bir arada iyi ki varsınız. Yeni yuva kuruyorum tv almam lazım ortalama bütçem 3.000 tl max. 4.000 tl marka takıntım yok panel olarak Va panel olsun istiyorum. Gerisi siz ustalarımda kardeşiniz yardım bekliyor.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
abiler merhabalar hayırlı günler öncelikle aranıza yeni katıldım bu yüzden cok mutluyum bu kadar bilinçli teknik insan bir arada iyi ki varsınız. Yeni yuva kuruyorum tv almam lazım ortalama bütçem 3.000 tl max. 4.000 tl marka takıntım yok panel olarak Va panel olsun istiyorum. Gerisi siz ustalarımda kardeşiniz yardım bekliyor.
Öncelikle hayırlı olsun yuvanız şimdiden ebat belirtmemişsin ama almışken büyük al bence, ustalarımızdan gelen bilgiye göre Samsung Va panele sahip Regal 65R7540UB modeli yaklaşık 500 lira indirimle 4300 lira civarında şu an değerlendirilebilir bence

H Çevrimdışı

Halit95

Yeni Üye
19 Tem 2020
25
29
Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 50-55 inç yeterli olabilir bize aslinda birde baktığım bir regal daha vardı r7560ua diye bir seri 50 inç aynı mı acaba ürünler daha doğrusu anakart ve panel açısından demek istedim

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Anakart
Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 50-55 inç yeterli olabilir bize aslinda birde baktığım bir regal daha vardı r7560ua diye bir seri 50 inç aynı mı acaba ürünler daha doğrusu anakart ve panel açısından demek istedim
Anakart ve panel bilgisi için seri numarası lazım ama bahsettiğim televizyon şu anda çok uygun fiyatta, kalmamış bile olabilir

H Çevrimdışı

Halit95

Yeni Üye
19 Tem 2020
25
29
Yani kendi sitesinde ürün kodu 20275616 yazıyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama 50-55 inç yeterli olacak bize bence bu durumda tavsiyeleriniz benim için çok değerli abilerim ve tek bilirkişi sizler varsınız etrafımda şimdiden teşekkür ederim ilginiz için

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

Halit95

Yeni Üye
19 Tem 2020
25
29
Anakart

Anakart ve panel bilgisi için seri numarası lazım ama bahsettiğim televizyon şu anda çok uygun fiyatta, kalmamış bile olabilir

50_
O değil ürün bazında seri numarası gerekir ama bahsettiğimiz iki ürün aynı değiller

Farklı bir tavsiyen olabilir mi abim 55 inç 50 inç boyutunda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50_

Mesela vestel 55u9401 modeli gözüme çarptı samsung va panel mb130s Anakart sizce nasıldır

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
50_

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela vestel 55u9401 modeli gözüme çarptı samsung va panel mb130s Anakart sizce nasıldır
9401 öncülü 9400 ün hataları düzeltilmiş modeli gibi gözüküyor, ustalarımızdan güzel yorumlar geldi hakkında, aramaya yazarsan konusu mevcut 9401 yaz çıkar.

Geri
Üst Alt