Y Çevrimdışı

Yakupcetin 

Aktif Üye
21 Tem 2018
54
41
Merhabalar, yakın zamanda tv almam gerekiyor. LG 65SM8000PLA modeli dikkatimi çekti. Edge led olduğu bilgisi var. Bunun artıları ve eksileri nedir? Bu tv nin ekranı kaç hz olduğu konusunda bilginiz var mı? Kimileri 100 hz kimisi de 50 hz diyor kafam karıştı. Bu modele eşdeğer önerebileceğiniz herhangi marka model cihaz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Son düzenleme:
polatz Çevrimdışı

polatz 

Aktif Üye
5 Tem 2020
55
39
Bütçemi sarsmaz diyorsanız Q60R alınabilecek en iyi seçenek olur bence.
Ama yan açılardan nasıl bir performans verir onu bilemem.

Adem Helvacı veya Albanez'den yanıt bekleyin derim.

Disbiratör garantisi varsa elden mağazadan teslim almak kaydıyla İstanbul bilişim fiyatı beni Q60R veya Nanocell'e yönlendiriyor. Yahut maceraya girmeden bilindik teknoloji mağazalarından va panellere bakacağım. Acele etmeden bayram zamanı indirimleri bekleyelim. Vakit ayırıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Dün teknoloji mağazalarını ve Samsung ile LG bayilerini dolaştım. Açısal performanslar (Q60R - SM82000) pek fark hissetmedim ancak renk ve kontrast olarak Samsung daha cazibeli. Tv'nin asıl işi görüntüyü iyi vermektir ama LG'yi de kullanışlılık olarak bir adım önde görüyorum.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Disbiratör garantisi varsa elden mağazadan teslim almak kaydıyla İstanbul bilişim fiyatı beni Q60R veya Nanocell'e yönlendiriyor. Yahut maceraya girmeden bilindik teknoloji mağazalarından va panellere bakacağım. Acele etmeden bayram zamanı indirimleri bekleyelim. Vakit ayırıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Dün teknoloji mağazalarını ve Samsung ile LG bayilerini dolaştım. Açısal performanslar (Q60R - SM82000) pek fark hissetmedim ancak renk ve kontrast olarak Samsung daha cazibeli. Tv'nin asıl işi görüntüyü iyi vermektir ama LG'yi de kullanışlılık olarak bir adım önde görüyorum.

İstanbul Bilişim'den uzak durun, bu kadar net söylüyorum.
Ufak farklar için risk aldığınıza değmez.

A Çevrimdışı

Akdeniz

Yeni Üye
26 May 2020
2
30
Merhabalar uzun süren konu takiplerim ve bir çok hocamın yaptığı yorumlar ve tavsiyeler sonucunda Regal 55R7540UA televizyon sipariş ettim FAKAT olay burdan sonra başlıyor elime bugün televizyon ulaştı ve Regalin 55R7550UA modeli panel ekran detayları yada anakart olarak çok fazla bu model hakkında bir şey göremediğim için iade etmeyi düşünüyorum. Sizce sevgili değer hocalarım iade etmelimiyim yoksa bu model daha iyimidir. Esas sipariş ettiğim modeli çok araştırdım sizler sayesinde hdmi ve usb girişleri 1 tane daha fazla 55R7540UA modelde diğer detayları bilmiyorum şimdiden yadımcı olan hocalarıma teşekkür ederim.

WhatsApp-Image-2020-07-14-at-17.35.44f1740e2eef5bb90d.jpg

C Çevrimdışı

camoka

Yeni Üye
25 Haz 2020
10
49
Değerli ustalarım ,49 50 inç bir tv bakıyorum.bütcem 3000 4000 arası.ne kadar uygun olursa iyi olur.yandan izleme sıkıntım yok ama odada güneşten dolayı Samsung TV inde yansıma var ve ben yeni alacağım TV daha az olmasını istiyorum.günlük kullanım ve int filim izlemek önceliğim.konsol kullanmıyorum.bana bu özelliklere yakın bir TV önerebilirmisiniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhabalar uzun süren konu takiplerim ve bir çok hocamın yaptığı yorumlar ve tavsiyeler sonucunda Regal 55R7540UA televizyon sipariş ettim FAKAT olay burdan sonra başlıyor elime bugün televizyon ulaştı ve Regalin 55R7550UA modeli panel ekran detayları yada anakart olarak çok fazla bu model hakkında bir şey göremediğim için iade etmeyi düşünüyorum. Sizce sevgili değer hocalarım iade etmelimiyim yoksa bu model daha iyimidir. Esas sipariş ettiğim modeli çok araştırdım sizler sayesinde hdmi ve usb girişleri 1 tane daha fazla 55R7540UA modelde diğer detayları bilmiyorum şimdiden yadımcı olan hocalarıma teşekkür ederim.

WhatsApp-Image-2020-07-14-at-17.35.44f1740e2eef5bb90d.jpg
Diğer yazdığın yerde verdim cevabını,her yere yazıldığında kafam karışıyor ,az daha buraya da yazacaktım neredeyse.

C Çevrimdışı

Cornellius

Yeni Üye
4 Haz 2020
32
46
Merhaba
VS outlette Turbox marka tv gördüm
Android tv imiş
Bu tv hakkında bilgisi olan var mı, özellikleri iyi gibi
Alınır mı, yardımcı olabilir misiniz @Adem usta, F fikoloji usta

D218E7C8-1504-4DD7-816B-C39405DDB49D.jpg