Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Selamın aleyküm değerli arkadaşlar. Forumda yeniyim. Sayfanın tamamını okudum. Bu hafta sonunda teknoloji mağazalarını gezdim. Kafam iyice karıştı. Herkes elindeki markayı satmaya çalışıyo.bana bir TV tavsiyesinde bulunun lütfen. Ben önceliklerimi yazayım. 6m*4m ebatlarinda dikdörtgen salonumuz var. Koltuk U şeklinde, TV yi uzun duvarda izleyeceğiz. Yanlardan da izlenecek yani. 43 ile 50 inç arası. Oyun oynamayacağım. Futbol denk gelirse haftada yada ayda 1,2 defa. Çoğunlukla günlük film dizi vs.için kullanım. Dolayısıyla canlı parlak renkler. Smart olacak, çocuklar YouTube dan çizgi film izliyor. Hanımda kaçırdığı dizileri puhu TV den izleyecek. 4k uhd çözünürlük olacak. Bütçe 2500 TL civarı. ha bu arada marka takıntım yok. Servis ağı ve yedek parça sıkıntısı olmasın yeter. Cevaplarsanız sevinirim. Saygılar.
Selamlar, Sizin diğer mesajı okuyunca mesaj geçmişinden bu mesajı buldum atlamışız kusura bakmayın lütfen.
Anlatımlarınız doğrultusunda ortaya çıkan sonuca göre Size IPS bir panel lazım bu da Can abimizin onay verdiği PHILIPS 7502 modelini incelemenizde bir sakınca olmayacağı anlamı taşır ancak belirttiğiniz bütçeyi aşar bu tv o nedenle daha makul üretimler olan Alt guruplardan JVC 43VU73T bulabilirseniz bu tv sizin oldukça işinizi görecek bir yapıya sahiptir nu da inceleyebilirsiniz.
Diktörtgen yapının uzun köşesinde olması nedeniyle VA panel de sakınca doğurmaz diye düşünerek 49UD9300 modelini de incelemenizi tavsiye edebilirim.
Ancak hepsinden ziyade öncelikli önereceğim ise LG49UJ630 olur, bütçenizi birazcık aşar ama değer bence