Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Rica ederim değerli kardeşimTeşekkür ederim üstad Ado
Rica ederim değerli kardeşimTeşekkür ederim üstad Ado
Yer var abi, onda sıkıntı yok. Ne mesafe açısından ne de ortam karanlığı açısından sıkıntı yok. Bilgiler için teşekkürler abi, ekonomik olarak parayı denkleştiribilirsem, dediğin kişiyle iletişime geçeceğim.
iyi de bunu nereye takacaksın?
PJ zifiri karanlık ister ve de sever
sen de sanırım benim gibi "filimcisin";bak kardeşim bu LCD ler den aslın da bu mana da filim cacığı olmaz,bunu unut!
eski den olsa PDP derdik onlar da dükkanı kapatıp gittiler! PJ her devir de OK dir ayrıca 4/5 kağıda oldukça sıkı bir
PJ alırsın!
Döviz işi çok sakat gidiyor,buna bir şey diyemem/yapamam yaw
memleketi güllük-gülistanlık diye lanse edenlere bunu sormak gerekiyor!
DH den "astramastra" nick li bir arkadaş var beni eskiden iyi tanır adam bu iş de Prof. dur! selamımı söyle
bütçeni söyle beni sana Can abi havele etti de,kensi bildiğim kadarıyla EPSON cu dur(sanırım aynı zaman da Satıcıdır da)
ama çakal değildir diğer DH ki bazı tipler gibi! Epson seçersen A dan Z ye sana döker olayı,sonra da bana dönersin++
Yer var abi, onda sıkıntı yok. Ne mesafe açısından ne de ortam karanlığı açısından sıkıntı yok. Bilgiler için teşekkürler abi, ekonomik olarak parayı denkleştiribilirsem, dediğin kişiyle iletişime geçeceğim.
Ado ups kargo ile 50ud8800 ptesi elime ulaştı aynı gün 2 saat sonra servis geldi kurulum için koli sapa saglam cizik dahi yok ürünü actı ve ekran kırık cıktı !!! Tutanak tutuldu kargo ile aynıgün iadesi gerceklesti. Karar veremedim değişimmi yapsam iademi diye ? Ama ben bu işte art niyet düşünüyom o kolide o tvnin kırılmasına anlam veremedim bakalım sürec nasıl işleyecek
Bu ilk değil ama nasıl bir artniyetten bahsettiğinizi anlayamadımAdo ups kargo ile 50ud8800 ptesi elime ulaştı aynı gün 2 saat sonra servis geldi kurulum için koli sapa saglam cizik dahi yok ürünü actı ve ekran kırık cıktı !!! Tutanak tutuldu kargo ile aynıgün iadesi gerceklesti. Karar veremedim değişimmi yapsam iademi diye ? Ama ben bu işte art niyet düşünüyom o kolide o tvnin kırılmasına anlam veremedim bakalım sürec nasıl işleyecek
İnşallah düşünceniz gibidir zira üzücü durum ve zaman kaybı şansımı birkez daha deneyeceğim kısmet bakalım ....
yakında tam polymer süper paneller üretilecektir! valla bunlar tam bizlik olur kafamıza göre oraya buraya atarız artık
kargocular da bunu öğrendimi aynen karpuz gibi atarlar bunları kamyonun içine nasıl ...abi bir bok olmuyor bunlara... diye
"Polymer" günlük hayata,aklınıza gelen gelmeyen bir dünya eşyayla girdi bile! ucuz,basit üretim v.s bir olay bu Polymer
ama bu teknolojiyi bulmak ise "kafa" istiyor o kafa da var zaten hatta bir tanesi de bir "Türk" kendisi benim hanımın yeğeni olur
USA da bir Üniversite de herif Prof.bile oldu yaw bırakmıyorlar şimdi adamı!
AUO/Taiwan herife servet vermeye hazır! çünkü asıl işi "Televizyon panelleri"! yani AUO haybeye transfer etmek istemiyor!
Sırada şimdi Sharp var,onlar al bütün fabrika senin olsun gel bize diyorlar!
Amerikan hükümeti herifi 24 saat izliyor koruyor v.s
Tam bizlik panel yapacak adam yaw kaldır at bir şey olmuyor
Selamın aleyküm Adem bey. Dün gruba TV tavsiyesi ile ilgili yazı yazmıştım. Müsait olunca cevaplarmısınız.