Y Çevrimdışı

Yakupcetin 

Aktif Üye
21 Tem 2018
54
41
Merhabalar. Eski Samsung plazma tv nin kırılması neticesinde yeni tv bakıyorum. Samsung 65 RU7400 serisini takibe aldım. Bunlar Sunny üretimi değildir umarım. Bir ara sanki Sunny üretiyor gibi bir bilgi vardı aradım bulamadım. Bu kalitede, ölçülerde ve fiyatına yakın önerebileceğiniz başka bir marka var mıdır?

T Çevrimdışı

tavlumarca

Yeni Üye
4 Tem 2020
8
48
Merhabalar herkese,

Adem Helvacı hocamdan tavsiye almak isterim eğer kendisi de uygun görürse.

Grundig markası ile bir maceraya girdim yaklaşık 1,5 yıl önce.Önce anakart sorunu ardından anakart değişti ve panel sorunu nedeniyle bir üst model ile değişimi yapıldı.Yeni gelen model 15 gün içerisinde hem anakart hem panel sorunu çıkardı. Para iadesi talep ettim onaylandı. Yakında 4500 TL iade edilecek. Sütten ağzım yandığı için tabiri caiz ise yoğurdu üfleyerek yemek istiyorum. Bütçemi zorlayarak 6000-6200 bandına kadar çıkabilirim. 55 inch yada üstü 4k smart özellikli konsol bağlayarak oyun oynayabileceğim maç ve aksiyonu bol filmler izleyebileceğim karanlık sahnelerde beni üzmeyecek hdr özelliği ve dolby özelliği olan tv tavsiyenizi rica ediyorum. Ses konusunda iyi olmasa da olur dolby atmos özellikli sony htx8500 soundbar bağlayacağım.Şimdiden teşekkür ederim.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Merhabalar herkese,

Grundig markası ile bir maceraya girdim yaklaşık 1,5 yıl önce.Önce anakart sorunu ardından anakart değişti ve panel sorunu nedeniyle bir üst model ile değişimi yapıldı.Yeni gelen model 15 gün içerisinde hem anakart hem panel sorunu çıkardı. Para iadesi talep ettim onaylandı. Yakında 4500 TL iade edilecek. Sütten ağzım yandığı için tabiri caiz ise yoğurdu üfleyerek yemek istiyorum. Bütçemi zorlayarak 6000-6200 bandına kadar çıkabilirim. 55 inch yada üstü 4k smart özellikli konsol bağlayarak oyun oynayabileceğim maç ve aksiyonu bol filmler izleyebileceğim karanlık sahnelerde beni üzmeyecek hdr özelliği ve dolby özelliği olan tv tavsiyenizi rica ediyorum. Ses konusunda iyi olmasa da olur dolby atmos özellikli sony htx8500 soundbar bağlayacağım.Şimdiden teşekkür ederim.
Adem Helvacı Adem Helvacı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar herkese,

Yarın cevaplayayım müsaadenizle, Özgür kardeşim etiket için teşekkür ederim :ok

E Çevrimdışı

Ertugruloner

Kayıtsız / Doğrulanmamış
SAMSUNG 49RU7300 FİYATI 3499 TL ALINIR MI?? CURVED TEKNOLOJİ NASILDIR ACİL YARDIMINIZ BİLGİNİZ TECRÜBENİZ GEREKİYOR?

D Çevrimdışı

demreaydin

Yeni Üye
30 Haz 2020
5
29
PlayStation için Samsung UE-43RU7100 43" (va) ile LG 43UM7100PLB 43'' (ips) arasında kaldım. Acil yardımcı olabilecek var mı sipariş vereceğim de birazdan.

E Çevrimdışı

Ertugruloner

Kayıtsız / Doğrulanmamış
PlayStation için Samsung UE-43RU7100 43" (va) ile LG 43UM7100PLB 43'' (ips) arasında kaldım. Acil yardımcı olabilecek var mı sipariş vereceğim de birazdan.
ne kadar fiyatları.. birde oyun için alıyorsan kesinlikle va panel almalısın yani samsung ru7100

Geri
Üst Alt