Merhabalar. İki ürün arasında kaldım. Önerilerinizi istiyorum. Günlük en fazla 3-4 saat kullanılan, ip tv ,netflix kullanımında sorunsuz.Uygulama yüklenebilen 49-50 inch bir tv arıyorum. Philips 50PUS7304 ve LG 49SM8200 arasında öneriniz ne olurdu?
Hemen link vereyim ,ki çok alan oldu sanırım bu tvdenAUO ve PANDA VA panel nasıldır a101 e hı level 50 uhl 650 gelmiş ondan soruyorum tavsiye eder misiniz fiyat 2100
Her zaman dediğimiz gibi en önemli kriter unutuluyor, maksimum bütçe nedir.Evet hocam bu, a101 bu hafta 43 inch baska bir model daha gelecek ikisi arasinda kaldim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 40 veya 43 inch full hd mutfak icin bir tv oneriniz ne olabilir?
Philips olur ikisi arasındaMerhabalar. İki ürün arasında kaldım. Önerilerinizi istiyorum. Günlük en fazla 3-4 saat kullanılan, ip tv ,netflix kullanımında sorunsuz.Uygulama yüklenebilen 49-50 inch bir tv arıyorum. Philips 50PUS7304 ve LG 49SM8200 arasında öneriniz ne olurdu?
teraspy emmim doğru link vermiş sıkıntı yok orayı okuyun, ben 4 yıldır Auo panel kullanıyorum gayet memnunum yan açı performansı dahilAUO ve PANDA VA panel nasıldır a101 e hı level 50 uhl 650 gelmiş ondan soruyorum tavsiye eder misiniz fiyat 2100
Hala 55 inç diyorsunuz verilen linkte sadece konu içinde 650 yerine 950 yazılmış, o konu tamamen sizin bahsettiğiniz 50uhl650 için açılmış bence de maküldür verdiğine göre fiyatıDoğru vermiş ancak çok alınan model konusunda bu ürün yeni geldi ondan dedim 55 inç olanin panelleri farklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hdr olmaması ve smr hızı sebebiyle regalin 49r750ua 2600 TL yoksa hı level 50uhl650 yi tavsiye edersnz 2100 TL oda
Merhabalar adem bey. Öncelikle sizden 800-1200 tl kadar bütçe ile alınabilecek, kolay bozulmayacak 32" lik bir led tv tavsiyesi istiyorum.
Kullanım amacı; oturma odasında kullanılacak, görüntü kalitesi yeterli seviyede olabilir.
Özellik; hdmı ve usb girişi olsun yeter. Smart tv vs gibi özelliklere hiç gerek yok.
Aklımdaki modeller;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Her zaman dediğimiz gibi en önemli kriter unutuluyor, maksimum bütçe nedir.
Philips olur ikisi arasında
teraspy emmim doğru link vermiş sıkıntı yok orayı okuyun, ben 4 yıldır Auo panel kullanıyorum gayet memnunum yan açı performansı dahil