Netflix var gözüküyor görsellerde amaSelamlar. Beko sitesinde B55 OLED 9890 tv 7.999 tl. Birde sitede turlarken %15 indirim kuponu atıyor üzerinize 6.800 tl ye geliyor. Netflix olmayan 2019 oncesi modellerden galiba.
Netflix var gözüküyor görsellerde amaSelamlar. Beko sitesinde B55 OLED 9890 tv 7.999 tl. Birde sitede turlarken %15 indirim kuponu atıyor üzerinize 6.800 tl ye geliyor. Netflix olmayan 2019 oncesi modellerden galiba.
Hocam,çok özür dileyerek" GDU9800" yerineGCU9800 demek istiyorsunuz sanırım. Benim alıp geri gönderdiğim modeldi,sonuç olarak Arçelik bana OLED gönderdi sağolsunlar,hocam bana yarar diyorsanız size uygun birşekilde gönderebilirim.55 GCO9900 selamlar

%15 indirim kuponu tanımlasa da 6800'e düşmüyor. Siz denediniz mi yoksa tahmini mi hesapladınız. Başka kampanyalarla birleştirilemez diyor.Selamlar. Beko sitesinde B55 OLED 9890 tv 7.999 tl. Birde sitede turlarken %15 indirim kuponu atıyor üzerinize 6.800 tl ye geliyor. Netflix olmayan 2019 oncesi modellerden galiba.
Hocam ekstra %15 İndirimin gecerli olabilmesi icin telefon numaranizi girmeniz gerekiyor yanlis anlamadiysam.%15 indirim kuponu tanımlasa da 6800'e düşmüyor. Siz denediniz mi yoksa tahmini mi hesapladınız. Başka kampanyalarla birleştirilemez diyor.
58u9400 aldım ben de hocam, u9500 serisinden pek olumlu dönüş alamadım. U9400 için de fikoloji hocamın incelemesinden sonra indirime denk geldim ve 55 için bile büyük mü diye düşünürken 58'i aldımDaha kurulmadı, umarım keyifle kullanırım bakalım.
Hocam tv hakkında biraz bilgi paylaşır mısınız? Bende alma arefesindeyim. Panda panel var sanırım Bi kaç yan açıdan fotoğraf çekerseniz yorumlarınızla birlikte çok makbule geçer. Birde kaç liraya nereden aldınız. Saygılarımla
hocam bahsettiğiniz tv bu iseMerhaba Arkadaslar,
Mutfakta kullanmak icin A101 magazasinda satilan Axen 40 inch tvyi almayi dusunuyoruz. Byu tvyi tavsiye edermisiniz? Ekran paneli ne marka? ve ekran ips mi? tn mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
merhaba bende 49ru7300 almayı düşünüyorum. dediğiniz gibi forumda bu ürünle ilgili bilgiler bulamadım kimsede cevap yazmıyor. siz aldınız mı?Merhaba, neden burada sadece vestel ve türevleri konuşuluyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
49RU7300 ile ilgili birşey bulamıyorum internette mesela ben yardımcı olabilecek kimse yok muanakart işlemci ram vs nerden öğrenebilirim acaba
Curved riskli bir tv ama Ru serisinden uygun bir model olabilir yeni seriye bence gerek yokfiyatı 4899Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
49RU7300 fiyatı 3899Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar biri 2019 model diğeri 2020 model. sizce 1000 tl yeni teknoloji crystal teknoloji için verilirmi.. tv yeni oldugu için bilgi toplayamadım bilgili arkadaşlardan rica ediyorum araştırabilir misiniz????
A101 vestel garantili en uygun tvler olur bencemerhaba arkadaşlar, bır suredır forumu takıp edıyordum bızım velet televızyonu kırınca tavsıye almak için yazmaya karar verdım. televızyonun bulundugu oda ufak 40 ınc tv fazlası ıle yeterlı gelıyor . hatta bu model ıyı denırse 38 inc de olabılır.
eskı tv lg idi smart ozellıgı gayet kotuydu, kanal gecıslerı uzun hele youtube de bırseyler bakınmak sınır harbıne yol acıyordu.
marka takıntım yok ama beko arcelık vs gıbı markalara guvenım yok. benı uzmeyecek smart ozellıklerı ıyı olana bır tv tavsıyenız ne olurdu
pahalı bırsey almak ıstemıyorum , yine kırılma rıskı mevcut. ufaklık hırsını tv den cıkarıyor bu aralar.
@fikoloji49 50 inç Samsung panel olan Toshiba TV varmı?
Fiyat iyi iş görür ancak garanti düşündürüyorMerhaba Arkadaslar,
Mutfakta kullanmak icin A101 magazasinda satilan Axen 40 inch tvyi almayi dusunuyoruz. Byu tvyi tavsiye edermisiniz? Ekran paneli ne marka? ve ekran ips mi? tn mi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam bahsettiğiniz tv bu ise
merhaba bende 49ru7300 almayı düşünüyorum. dediğiniz gibi forumda bu ürünle ilgili bilgiler bulamadım kimsede cevap yazmıyor. siz aldınız mı?
Curved riskli bir tv ama Ru serisinden uygun bir model olabilir yeni seriye bence gerek yok
A101 vestel garantili en uygun tvler olur bence
@fikoloji
Fiyat iyi iş görür ancak garanti düşündürüyor