Va panel isterseniz sizin bütçeye uygun Samsung modelleri de mevcut, önermek demeyelim de fikir paylaşımı olur 4000 e kadar çıkarım demiştiniz o zaman size uygun Ru serisi modellere de bakabilirsiniz Samsung olarak, tek handikapı dts codec desteği olmamasıdır.Aragorn
eyvallah hocam çok sağol ilgilendiğiniz için bugün hepsiburadada 49ud8380 modeli indirime girecekmiş akşam saatlerinde samsung va panel galiba ama önerilirmi acaba tarafınızdan
SİZ BAKTIĞINIZDA FİYATI KAÇ TL İDİ .. İNDİRİM DEYİP YİNE AYNI FİYATI YAZMASINLARAragorn
eyvallah hocam çok sağol ilgilendiğiniz için bugün hepsiburadada 49ud8380 modeli indirime girecekmiş akşam saatlerinde samsung va panel galiba ama önerilirmi acaba tarafınızdan
600 lira indirime girdi alınır mı acaba var mı bi fikriniz evlilik arefesindeyim bu fiyatlarda tv arıyorum karar veremedim bir türlü.SİZ BAKTIĞINIZDA FİYATI KAÇ TL İDİ .. İNDİRİM DEYİP YİNE AYNI FİYATI YAZMASINLAR
O tv de smart tv yok smr hızı da düşük bulursanız a101 lerde olacak şu tv var Toshiba 43ll3a63dt ya da Vestel 43F9500 olabilir. Vestel üretimi Hi Level de olabilir 43" boyutundamerhaba hocam son 20 sayfayı ve hangi panel konusunda bi kaç sayfayı(anlamadım) okudum.1500-2000 civarı yaşlıların izlemesi için tv tavsiyesi bulamadım.bu fiyatlara 43F8500 buldum ama onun da forumda incelemesini bulamadım.her tv nin paneli farklıymış sanırım ne işe yaradığını da pek anlamadım ama önemli birşey sanırım o yüzden sorma ihtiyacı duydum.bulduğum tv yi yada farklı bir modeli tavsiye eder misiniz?
Eyvallah cok sagolun peki 4000 seviyelerinde gezersek lg mi samsung mu dersiniz Aragorn Adem Helvacı o kadar para vermeye degermi oda var bide vestel de 50u9500 gordum bide ozellikleri hosuma gitti baya amaVa panel isterseniz sizin bütçeye uygun Samsung modelleri de mevcut, önermek demeyelim de fikir paylaşımı olur 4000 e kadar çıkarım demiştiniz o zaman size uygun Ru serisi modellere de bakabilirsiniz Samsung olarak, tek handikapı dts codec desteği olmamasıdır.
O tv de smart tv yok smr hızı da düşük bulursanız a101 lerde olacak şu tv var Toshiba 43ll3a63dt ya da Vestel 43F9500 olabilir. Vestel üretimi Hi Level de olabilir 43" boyutunda
Ben öncelikle Toshiba derim bulursanızteşekkürler hocam 43F9500 alacağım öyleyse
Ben öncelikle Toshiba derim bulursanız