E
elan_vital
Yeni Üye
- 31 May 2020
- 29
- 39
Şunları da görünce pek umudum kalmadı ama, bakalım artık. Ben A101'e gideyim en iyisi3 Haziran daha gelmedi gerçi ,umarım ürününü alırsın
Şunları da görünce pek umudum kalmadı ama, bakalım artık. Ben A101'e gideyim en iyisi3 Haziran daha gelmedi gerçi ,umarım ürününü alırsın
15 gün önce note 10 lite aldım (yine çok ucuzdu), "3 hazirana kadar gönderilir" dediler diye hâlâ bekliyorum, boşuna mı bekliyorum yani ?
Donanım forumda firma ile alakalı mağduriyet/şikayet konusu mevcut, sanırım şikayetvar sitesinde de benzer başlıklar var.
Her üründe piyasanın oldukça altı fiyatları var ama, ürünlere ulaşabilen yok sanırım.
????
Dolandırıldık; artık bu aşikar, umarım topu dikmeden paramızı geri alabiliriz.
Maalesef elini kolunu sallayarak sanal satış yapmaya devam ediyorlar. Sanal derken, cidden sanal.
Yanlış hatırlamıyorsam bir kişi, bu firmanın adresine giderek ücret iadesini alabilmişti. Yani aklımda öyle bir bilgi kalmış. Mevcut konuyu bir okuyun isterseniz.
Umarım sorunsuz atlatırsınız, geçmiş olsun.
İstanbul bilişim den hızla uzaklaşAragorn, hocam a101'e gelecek televizyona bakarken internette vestelin 65 ud 9800'üne denk geldim. Istanbulbilisim'de peşin 5100 TL civarı bir fiyata alabiliyorum, yani toshiba ile fiyatları yakın. Yalnızca film, netflix, v.b. izlemek için kullanacağım bir televizyon olacak, ne tavsiye edersiniz ?
Keşke bira,daha verip Q7 alsaydınOoo, şimdiden güle güle kullan
Q7 ne oluyorKeşke bira,daha verip Q7 alsaydın
55Q70 de pqı 3300 e çıkıyor, ve ses 40w birde subwoofer farkı var, fiyat farkı 1600tl,Keşke bira,daha verip Q7 alsaydın
arkadaşlar merhaba daha önce yazmıştım 55ud9290 anakart sorunu yaşadım bunun için fabrika değişim teklif ediyor bugün arayıp 55ud 9360 teklif ettiler bunun seri olarak 9290 dan iyi seri olduğunu soylediler tavsiye lütfenBaşka bir şansın var mı, para iadesi istemek karlı olmaz sanıyorum
Her yere yazmanıza gerek yok. F fikoloji TEKNOWESTM musab01, a
arkadaşlar merhaba daha önce yazmıştım 55ud9290 anakart sorunu yaşadım bunun için fabrika değişim teklif ediyor bugün arayıp 55ud 9360 teklif ettiler bunun seri olarak 9290 dan iyi seri olduğunu soylediler tavsiye lütfen