Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Umarım mutlu olur büyüklerimiz güle güle kullansınlar.teşekkürler hocam.n11 de 2399 a toshiba buldum.50 çek ve 50 axess puanla yine 2300 e geliyor.onu alacağım
Umarım mutlu olur büyüklerimiz güle güle kullansınlar.teşekkürler hocam.n11 de 2399 a toshiba buldum.50 çek ve 50 axess puanla yine 2300 e geliyor.onu alacağım
Türkiye topraklarında panel üretimi yok kastettikleri şey Atmaca elektronik tarafından yapılan montajdır, ona dikkat etmek gerekir bence de, onun dışında ikisi içinde ben Samsung derim öbürü LG der, tamamen zevk meselesiMerhaba, LG 55UM7100 PLB ve Samsung 55RU7105 iki model arasındayım 4.500 tl bütçem var hangisi almalıyım özellikleri ve iki ürün kıyaslaması hakkında yardımcı olur musunuz? Yada tavsiye edeceğiniz farklı bir model daha var mı?
Satın alacağım yer diyor ki samsung panelini Türkiye de yaptırıyor muş bu doğru mu? ben yurt dışından geliyor diye biliyorum.
merhabalar WALLAHA bende samsung arasında kalmıştım kaç gündür 55ud9290 almaya kararlıydım ama.hicbir firmanın stoklarında bulmadım 55ud9590 aldım daha 20 dakika önce baktım.inceledim görüntü kalitesi vs.9590 aldimMerhaba, LG 55UM7100 PLB ve Samsung 55RU7105 iki model arasındayım 4.500 tl bütçem var hangisi almalıyım özellikleri ve iki ürün kıyaslaması hakkında yardımcı olur musunuz? Yada tavsiye edeceğiniz farklı bir model daha var mı?
Satın alacağım yer diyor ki samsung panelini Türkiye de yaptırıyor muş bu doğru mu? ben yurt dışından geliyor diye biliyorum.
Sizin bütçeye en uygun ürün Toshiba A101 ürünü yarın mağazalardan bulmaya çalışın forumda konusu var ana sayfada görebilirsinSelamlar uzun zamandır forumu takip etmeye çalışıyorum , 65 inch bir tv almayı dusunuyorum açıkçası tv den cok bir beklentim yok sadece buyuk ekran olması yeterli smart ozellikleri olmasada olur mi boxs cihazım var nadiren netflix hd icerik ve cogunlukla digiturk uzerinden ulusal kanalları izliyorum futbol maçı yada konsol oyunlarına pek ilgim yok , izleme mesafemiz yaklaşik 6 metreye yakın ve yan açılardan izleme gibi bir durumumuz yok oturma duzeni tv yi karşıdan goruyor şuan LG 47LS5600 model tvmiz var yeni eve gecince salon baya buyuk oldugu icin bu tv gercekten cok ufak kaldı o yuzden 65inch vestel urunleri dikkatimi cekti max.5000tl butceme uygun 65u9500 ve 65ud9000 modelleri var bu iki modelden birini alsam benim işimi gorurmu acaba ? simdiden tesekkurler...
Sizin bütçeye en uygun ürün Toshiba A101 ürünü yarın mağazalardan bulmaya çalışın forumda konusu var ana sayfada görebilirsin
Yoo bakabilirsin bende de 65 Vestel var sıkıntım yok neden olmasın bu da Vestel üretimi sonuçta vaad ettiğine göre uygun gözüküyor fiyatıTesekkur ederim peki hocam toshiba urununu bulamazsam vestel urunlerine bakmamalımıyım yanlışmı anladım acaba ?
Tesekkur ederim sagolasın toshıbaya bakacağım bulamazsam buyuk ihtimal bahsettigim 2 vestel modelinden birini almayı dusunuyorum tekrar tesekkurler.Yoo bakabilirsin bende de 65 Vestel var sıkıntım yok neden olmasın bu da Vestel üretimi sonuçta vaad ettiğine göre uygun gözüküyor fiyatı
O zaman tekrar bakarız beraber hayırlısı olsun inşallahTesekkur ederim sagolasın toshıbaya bakacağım bulamazsam buyuk ihtimal bahsettigim 2 vestel modelinden birini almayı dusunuyorum tekrar tesekkurler.
Kararsızlık adamı öldürüyor, hocam yine sizin ilk tavsiyeniz olan 55Q60rat siparişi verdim, 6125tl ye,
Teşekkürler
Burada Samsung tv lerde dts codec desteği olmadığı üstüne basa basa söyleniyor almak isteyenlere, bilinmesi gereken en önemli konu hiçbir led, oled, plazma tv sorunsuz değildir, sistem başlı başına sakattır, bunu bilerek bütçeye göre seçim yapmak önemlidir.Almadan önceki puanım 4, aldıktan sonra 3. Almadan önce ru7400 serilerinden daha iyi olduğunu, LG'lerden daha yüksek kontrasta sahip olduğunu, LG aksine ExFat dosya sistemi desteği olduğunu biliyordum. Aldıktan sonra 3,5 mm jack girişi olmadığını, DTS ses kodeklerini çözmediğini, ru7400'den daha iyi görüş açılarına sahip olmasına rağmen evde kullanım senaryosunda 20-30 derecelerde bile hafif soluk göründüğünü farkettim. Ses sistemini ise başarılı buldum. Q60R alınır mı? 3,5mm sizin için önemli değilse, filmlerinize aac ses dosyası encode etmekle uğraşmayı sorun etmezseniz, tv'ye yandan değil çoğu zaman direk bakacak şekilde oturma düzenine sahipseniz rahatlıkla alınır. Diğer koşullarda da alınır fakat olumsuz yönlerinden dolayı elediğiniz alternatifler gibi Q60R'nin de kusursuz olmadığını bilmelisiniz. LG'lerdeki kontrast ve çözünürlüğün düşük olması, Philips'lerin android sisteminin yavaşlığı, Sony'lerin yüksek fiyatı ile birlikte Q60R'nin de caydırıcı özelliklerini birlikte değerlendirebilirsiniz. Ben memnun muyum? Şimdilik eve
şöyle bir yorum vardı sizin mıodelde.
Adem hocam size youtube üzerinden ve mail olarak TV tavsiyesi sormuştum dönüş yapmadınız cevabınızı merakla bekliyorum yarın TV alacağımAslında tavsiye forumu olmamıza rağmen televizyon konusunda tavsiye başlığımızın olmaması değişik bir durumdu.
Bu eksiğimizi de gidermiş oldunuz elinize sağlık Egemen kardeşim ?
Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.