Bir de Beyler bana sürekli eMail den veya PM den v.s habire "Philips" sorulmaktadır
Adamlar bana,benim duymak istediğim veya bilmek istediğim v.s şeyleri sormayıp sürekli abi Smart kötü Kumanda bilmem ne
Browser dandik v.s v.s v.s
Beyler bana böyle şeyler sormayın,ne ilgileniyorum nede bunlara bakacak zamanım vardır! bana göre bunlar boş işler dir
Ayrıca TPV bu konuda kötü bir üretici dir! takılmış bir "Android" sevdasına ama onuda beceremiyor hala,o zaman ya kendin
geliştir veya ver parasına bir Taiwan lı Usta ya o yapsın yaw
Philips benim kızımın evinde var 2012 de almıştım üzerinde süper olmasa bile bugünkü panellere baktığım zaman
onlardan çok çok daha iyi bir Samsung PSA panel vardır;resim kalitesi de çok çok iyidir ama bu bana sorduğunuz
Smart cart-curt özellikleri de beş para etmez!! kumanda tepkimesi de çok kötü,menüleri filan da boktan!
Ama panel adam gibi resim üretiyor
bizim için gerisi teferruat dır zaten,Damada benim eski bir tane TVBox cihazım vardı
onu vermedim kaç senedir kullanıyor ve istediği numarayı da yapıyor,siz de gidin alın TVBox ucuz yollu alın smart mmart v.s
her bir şey vardır!
TPV de aslında hem IPS hem de VA olarak neredeyse kullanıcıların tamamı resim kalitesin den memnundur ki mühim
olan da burası dır!
Son olarak "IPS" istiyorsanız ilk tercihiniz TPV olsun ama en üst seri veya bir altı,daha altları yaramaz!!
7xx ve üstü gibi,gerçi 6/5 IPS ler de idare eder,yani ucuz yolluysa alınabilir herifler resim kalitesi olarak çok iyiler diğerlerinden!
Yeni "P5 Engine" sistemleri Sony nin X9 Engine sistemiyle bana göre tamamen aynı performans dadır!
Şimdi şunu takip ediyorsunuz 7803(VA-50Hz) en son bu seri çıkıyor!! bende bunu bekliyorum