Ado hocam
...MU8 9 serisi kim dedi ise doğru söylemiş katılıyorum o arkadaşımıza. Ama o paraları vermeye değer mi o da tartışılır elbette. ....
M8/9 diye yazan benim;ama bunu da kötünün iyisi veya ehhh işte diye yazıyorum;şahsi fikrim ise ben hiç bir "Samy 2017" serisini de "almam"
onun için 2016 KS8/9 ları kovalıyorum demiştim
Peki M8/9 fiyatları değermi diye sorarsanız;kesinlikle bugün için değmez derim!
Merhaba tv arayışındayım foruma yeni üye oldum Ado üstadımızın 4 saattir yüzlerce yorumunu okudum 20 m karede smart özellikli (modem tvnin yanında) 43-48" marka takıntım cok fazla yok futbol merakım yok daha cok internet ve youtube veya digi den film ve dizileri seyredeceğimiz max 1800-2000 bütceli tv arayışındayım evde tv arızalandı birazda acelem var yardımlarınızı bekliyorum kafam karmakarışık nacizane yorumlarınız için cok teşekkür ederim saygılar.
Bana mı yazdınız sevgili kardeşim?Arçelik grubunun diğer markalardaki aynı ürünleride benzer kodlarla satıyor diye biliyordum. Dediğiniz gibiyse benim için hayal kırıklığı olacak.
hdr wsg wcg vd gv .......
abi fulün fulü hangi panel var yaw tam harbi FULL olacak yani
Yok hocam, üstteki mülayim arkadaşımızın yorumuna istinaden yazmıştım.Bana mı yazdınız sevgili kardeşim?
Ado oturma düzeni dikdörtgen gibi uhd fhd tercihini sizin tecrübenize bırakıyorum teşekkür ederimHoşgeldiniz kardeşim. Uhd mi yoksa fhd mi tercihiniz?
Bu doğrultuda sabah size bir marka model bulalım hemen. Ayrıca oturma düzeniniz nasıl?, oda karemi dikdörtgen mi? Vs
Sevgili Ado Hocam merhaba. Vestel 50UD8800 ile Regal 49R8560U modelleri arasında sizin tercihiniz hangisi olurdu.Sizin gibi kıymetli üstad olan Albanez hocamın da beğendiği 50UD8800 modelini mi yoksa regal mi tercih etmek lazım. Regal kağıt üzerinde daha iyi bir model gibi duruyor.aralarında 200 tl gibi bir fiyat farkı var.Hangisini alayım. Teşekkür ederim.
Ado oturma düzeni dikdörtgen gibi uhd fhd tercihini sizin tecrübenize bırakıyorum teşekkür ederim