zaten olması gereken budur,senin panel "kar yağmış" gibiydi yaw
ayrıca bu kaçıncı değişen GCU9800 bilemiyorum,ama oran olarak yüksekler de!
neyse ki Merkez bunları kabul ediyor ve değişim veriyor da bunları sonra ne yapıyor
onu bilmiyorum
ben bu konuya yazdıktan sonra kaç kişi aldı bilemiyorum ama çoğun da bu sorun çıkınca
ben de kestim olayı! her bir şeyini de ayrıca açıkladım ki benim panel de başka bir sorun
var;"internete bağlanmama" sıkıntısı ya da bir anda net den düşmesi,ilk zamanlar anlamıyordum
kabahati IPTV programında bulup o sırada buradan çıkıp TVBox a geçip oradan izliyordum
meğerse TV net de düşmüş ve yeniden bağlanması gerekiyor v.s Grundig lerde böyle bir
sorun da vardır,"Yazılım" dediler(aslın da salladılar,çünkü alakası yoktu!) geçen gün yine yeni bir
yazılım geldi,peki bu sorun düzeldimi?? HAYIR düzelmedi çünkü yazılımla alakası yok,yada olsa
bile bunu çözecek yazılımları yoktur!
Işık kaçırma biraz var bende
sol alt köşeden daha fazla var,orada montaj hataları var çünkü!
Ben THK gereği herifleri şikayet ettim,acelem yok,nasılsa geri alacaklar 2,5 ay oldu ve daha tık yok
sanırım 3/5 ayı bulur bu iş,ben de değişim olmaz,para iadesi isteyeceğim ya da Vatan dan aldım
2500 lira kadar hediye çeki de olabilir,Merkez bana hiç güven vermedi bana göre işi de bilmiyorlar!
adamı hasta eder bunlar deyip onlarla diyaloğu da kestim,elde 9750 kalmadığı için GCU9800
istemiştim(farkını vererek 55 liğini)onu da yapamadılar çünkü "müşteri memnuniyeti kapsamında"
hem işi bilmiyorlar hemde zaten memnun edemiyorlar,ayrıca 55 GCU da çok pahalı yaw,ben o rakamı
vermemki bunu da söyleyince onlara iş yattı,acelem yok benim,zaten bu da Monitör gibi kullanılıyor!
parayı alırsam nakit olarak o zaman yukarıda bahsettiğim 8396 paneli alabilirim ama fiyatı düşerse
ben Sony diye o markaya fazla para vermem! piyasada bana hitap eden tek bir tane 48/49 olmadığı
için beklemede kalmam şimdilik işime geliyor,yarın parayı alsam neyi alacağım diyorum yaw
ülen ne boktan panel günlerine kaldı