W Çevrimdışı

winpeace 

Aktif Üye
7 Kas 2019
83
45
o zaman OK dir+
zira panellerin dahilileri biraz tırt oluyor

sanırım VU ların resim kalitesi Giga dan biraz daha iyi,sen de benim gibi eski uyducusun galiba
yaw uydu gibisi yok,iptv izliyoruz ama uydunun tadı yok

Samsung dan başla bence!

hangi model peki?
4k mı alayim? full hd mi?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
7xx

işin içine OLED girecekse direk onlara bakacak,absürt paralar LCD ye filan yatırılmaz!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sende bütçe kısıtlı o zaman Samy den 7xx serileri

Can abi gönül istiyor ki herkesin bütçesi müsait olsun, Sorunlu morunlu, logo yanıklı manıklı fark etmeksizin herkes OLED alsın tv neymişş görsün :)

Vallahi o kadar param olsa alırım ben, 2 sene, 3 sene sonra bozulursa bozulsun yahu o kadar süre keyifle GERÇEK tv keyfi neymiş onu almış olurum hiç olmazsa :kiskis

S Çevrimdışı

samedismayilov

Yeni Üye
2 Ara 2018
13
31
Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez BlackSea BlackSea sevgili abilerim, yukarıda mesaj yazmıştım ama arada kaynadı galiba :sirit , genelde film-dizi izlemek, ileride playstation oynamak için tv bakıyorum. 3-4 metre mesafeden dik açıdan izlenecek. Birkaç kere parayı denkleştirmiştim ama farklı nedenlerden dolayı alamamıştım. Şimdi denkleştirdim. 5000 tl'ye yakın bütçem var, 49q60r ile 55q60r arasında kaldım. En önemli farkı 100 hz gerçek yenileme hızı ama 1000 tl fiyat farkı var. Bu fiyat bazında iyi seçim mi? 49q60 yeter mi? Alternatif önerir misiniz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, önceden teşekkürler ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez BlackSea BlackSea sevgili abilerim, yukarıda mesaj yazmıştım ama arada kaynadı galiba :sirit , genelde film-dizi izlemek, ileride playstation oynamak için tv bakıyorum. 3-4 metre mesafeden dik açıdan izlenecek. Birkaç kere parayı denkleştirmiştim ama farklı nedenlerden dolayı alamamıştım. Şimdi denkleştirdim. 5000 tl'ye yakın bütçem var, 49q60r ile 55q60r arasında kaldım. En önemli farkı 100 hz gerçek yenileme hızı ama 1000 tl fiyat farkı var. Bu fiyat bazında iyi seçim mi? 49q60 yeter mi? Alternatif önerir misiniz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, önceden teşekkürler ?
İleri düzey konsolcuysanız o 1000tl farkı mutlaka ödeyin.

Can abimiz 100hz ye artık çok takmayın der ama ben futbol meraklıları ve konsolcular için yine de öneriyorum 100hz paneli.

Bunun dışında bana göre nokta artışı tercihi yapmışsınız zaten :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Egemen, şaka bir yana gerçekten eğer bütçe sorunu yok diyorsan samimi yazıyorum C9 nokta atışı ürün olur. Ama ileride senin başına ekşimeyecekler. Bu öyle alayım da 10 sene kullanayım tarzı bir tv olmaz/olamaz yani.

Gerçi artık hiç bir tv için bunu söyleyemezler de neyse.

OLED istemem derlerse Quantum serisi 8-9
Yan açıydı, yan yattıydı çamura battıydı dertleriniz olmaz bu modellerde.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
İleri düzey konsolcuysanız o 1000tl farkı mutlaka ödeyin.

Can abimiz 100hz ye artık çok takmayın der ama ben futbol meraklıları ve konsolcular için yine de öneriyorum 100hz paneli.

Bunun dışında bana göre nokta artışı tercihi yapmışsınız zaten :ok

ben 100Hz olayını daha çok şimdiki motorlar fazla hızlı olmadığı için,takılmayın demek istedim
buradan hareketle Samsung lar bu konuda oldukça iyiler,Gamer ise Samgung tercih edilir,bütçesi de
uyuyorsa+

Ancak "Game Mode" alınınca,başka bir mod ile oyun oynanmıyor çünkü geçemiyorsun!
kimisi ayarları değiştireceğim filan diyor da bu da olamıyor bu mod da(özellikle XBox/PS4 türü
cihazlar kullanımında)

Herifler öyle program yapmışlarki örneğin panel PS4 ü tanıdığı anda seni Game moda atıyor yaw
yaw ben belki başka mod da oynayacağım;oynayamazsın diyor sana:kiskis
çünkü o moda geçse falsosu hemen ortaya çıkacak!

Ancak neticede Samsung lar Gaming de başarılı

S Çevrimdışı

samedismayilov

Yeni Üye
2 Ara 2018
13
31
Çok teşekkür ederim güzel abilerim. Allah razı olsun. İyi ki, varsınız ☺️ Ürünü alınca deneyimlerimi mutlaka paylaşacağım. İyi günler ))

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Egemen, şaka bir yana gerçekten eğer bütçe sorunu yok diyorsan samimi yazıyorum C9 nokta atışı ürün olur. Ama ileride senin başına ekşimeyecekler. Bu öyle alayım da 10 sene kullanayım tarzı bir tv olmaz/olamaz yani.

Gerçi artık hiç bir tv için bunu söyleyemezler de neyse.

OLED istemem derlerse Quantum serisi 8-9
Yan açıydı, yan yattıydı çamura battıydı dertleriniz olmaz bu modellerde.
Sundum abi ikisi arasında değerlendirmeyi kendileri yapıp alacaklar. Birde Samsun 65ru7100 bakan var ?

E Çevrimdışı

emre9229 

Yeni Üye
22 Mar 2020
36
37
Adem Helvacı Adem Helvacı Vestel 55UD9290 mı Toshiba 55V5863DAT mı? Başka bir konuda da sordum. Kusura bakmayın. Karar arefesindeyim. Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
Merhaba foruma yeni katıldım emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim sorum tv için çok büyük bütçe ayıramıyorum ortalama 3200 ile 3600 lira arası bütçe ayırdım ve yanında bir tane android tv box almayı planlıyorum Adem helvacı beyin youtube ve forumdaki yazılarını okudum bütçe az olunca seçenekte çok olmuyor öncelikle tv yi kullanma amacım hem internetten film izlemek haber izlemek dizi izlemek denk gelirse futbol maçı izlemek çizgi film çocuklar için gibi etkinlikler izliyorum oyun oynamayı düşünmüyorum şuan aklımda adem beyin youtube ta incelemesi olan TOSHİBA 55V5863 DAT 55 UHT ile youtube yorumlarında okuduğum VESTEL 55UD9290 UHD şuan için düşüncelerim android tv box ile kullanmayı düşünüyorum bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim düşüncelerinizi önerilerinizi önemsiyorum hayırlı geceler

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

emre9229 

Yeni Üye
22 Mar 2020
36
37
Merhaba foruma yeni katıldım emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim sorum tv için çok büyük bütçe ayıramıyorum ortalama 3200 ile 3600 lira arası bütçe ayırdım ve yanında bir tane android tv box almayı planlıyorum Adem helvacı beyin youtube ve forumdaki yazılarını okudum bütçe az olunca seçenekte çok olmuyor öncelikle tv yi kullanma amacım hem internetten film izlemek haber izlemek dizi izlemek denk gelirse futbol maçı izlemek çizgi film çocuklar için gibi etkinlikler izliyorum oyun oynamayı düşünmüyorum şuan aklımda adem beyin youtube ta incelemesi olan TOSHİBA 55V5863 DAT 55 UHT ile youtube yorumlarında okuduğum VESTEL 55UD9290 UHD şuan için düşüncelerim android tv box ile kullanmayı düşünüyorum bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim düşüncelerinizi önerilerinizi önemsiyorum hayırlı geceler
Merhaba A arven5959 desenize akıllarda tek bir soru var. :hoba1
Ben de sizin gibi aynı soruyu sordum. Ona göre kararımı vereceğim.

Geri
Üst Alt