İkide bir girip bakıyorum Adem Helvacı hocam hiç yok forumda. En son dün yazmış. Olsa cevaplardı sorumuzu. İnşallah en kısa zamanda görür de yanıt verir.bu konuda yardım edecek gönüllü dost yok mu
valla vestel üretimi jvc aldım. O kadar hızlı ki netflix youtube geçişleri. dsmart uygulaması ve puhu tv de var. Tek sorun spotify uygulamasının olmaması. Browseri da beğendim. Kanal geçişleri de hızlı geldi bana. beklentimi çok düşük tutmuştum herhalde ondan çok hoşuma gitti sistemi. Şuan amazon fire stick de takılı ama kullanmıyorum firestickAcil yardım vestel 55ud9290 ile Toshiba 55v5863 arasında hangisi tercih edilebilir genel kullanım için oyun oynamıyorum android tv box kullanmayı düşünüyorum veya 3000 ile 3600 alınabilir tv yardım kurlardan dolayı fiyatlar artıyor
@eediz, nereden aldınız acaba Fiat bandı nedir@eediz, nereden aldınız acaba Fiat bandı nedirvalla vestel üretimi jvc aldım. O kadar hızlı ki netflix youtube geçişleri. dsmart uygulaması ve puhu tv de var. Tek sorun spotify uygulamasının olmaması. Browseri da beğendim. Kanal geçişleri de hızlı geldi bana. beklentimi çok düşük tutmuştum herhalde ondan çok hoşuma gitti sistemi. Şuan amazon fire stick de takılı ama kullanmıyorum firestick
valla ben de kaç gündür Adem hocayı bekliyorum. adamcağız ekmek peşinde. boş zamanlarında bizlere zaman ayıracaktır. sıkboğaz da etmeyelim. Adem Helvacıİkide bir girip bakıyorum Adem Helvacı hocam hiç yok forumda. En son dün yazmış. Olsa cevaplardı sorumuzu. İnşallah en kısa zamanda görür de yanıt verir.
albanez, peki karar aşamasında vestel55ud9290 ile Philips 50 pus 6704 alınabilir mi ikisi va panel çok beklenti içerisinde değilim bu konuda bilgi sahibi değiliz tercihi siz yapsanız hangi üründen yana kullanırsınız teşekkürler zaman ayırdığınız için
2020 modeller çıkacak, çıkıyor.. çoğu 50 hz. bunun tarihle ilgisi yok, ucuza kaçan imalatçılarla, küresel kapitalizmin azgınlığıyla ilgisi var.öncelikle herkese iyi akşamlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu ürün hakkında yorumunuza ihtiyacım var . Adem Helvacı başkan senin bu cihaz hakkında bir videonu gördüm izledim fakat yenileme hızı için 50 hz yazıyor bu da kafamı karıştırdı 2019 model bir tv için az gibi geldi
veya bu cihaz da aynı şekildeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB130S anakart
Mstar işlemci
Samsung Hücre yapısı
Slim panel tipi
Dahili wifi
Widi
Bluetooth
HDR10 + DV (8+2FRC)
Aklıma gelenler bunlar
Frr değerini hatırlayamadım şu an. Ofise gidince bakabilirim.
Henüz bizzat inceleme ikmanım olmadı.
bim den aldım 2999 liraya bonus kampanyası ile 2899 a geldi.E emre9229, bende bakıyorum sizin gibi biliyorum yoğun olduklarını insan fıtratı ilgi ister ve sabırsızdır ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@eediz, nereden aldınız acaba Fiat bandı nedir@eediz, nereden aldınız acaba Fiat bandı nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A arven5959, birde va panel mi ıps panel mi
Jvc alın derim çok memnun kaldom ben belki yakınınızda bir bim de vardır.Merhaba arkadaşlar. 3.500 tl'ye kadar tv arıyorum..
1-2 şey önemli.
1) Servis ağı geniş olacak. En azından tanıdık marka.
2) Bluetooh kulaklık destekleyecek.
3) Paneli / görüntüsü kalitesi iyi olacak.
Vestel u9500 ile UD9290 arasında kaldım. Hangisi daha iyidir bilemedim.