eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
Acil yardım vestel 55ud9290 ile Toshiba 55v5863 arasında hangisi tercih edilebilir genel kullanım için oyun oynamıyorum android tv box kullanmayı düşünüyorum veya 3000 ile 3600 alınabilir tv yardım kurlardan dolayı fiyatlar artıyor
valla vestel üretimi jvc aldım. O kadar hızlı ki netflix youtube geçişleri. dsmart uygulaması ve puhu tv de var. Tek sorun spotify uygulamasının olmaması. Browseri da beğendim. Kanal geçişleri de hızlı geldi bana. beklentimi çok düşük tutmuştum herhalde ondan çok hoşuma gitti sistemi. Şuan amazon fire stick de takılı ama kullanmıyorum firestick

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
E emre9229, bende bakıyorum sizin gibi biliyorum yoğun olduklarını insan fıtratı ilgi ister ve sabırsızdır ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla vestel üretimi jvc aldım. O kadar hızlı ki netflix youtube geçişleri. dsmart uygulaması ve puhu tv de var. Tek sorun spotify uygulamasının olmaması. Browseri da beğendim. Kanal geçişleri de hızlı geldi bana. beklentimi çok düşük tutmuştum herhalde ondan çok hoşuma gitti sistemi. Şuan amazon fire stick de takılı ama kullanmıyorum firestick
@eediz, nereden aldınız acaba Fiat bandı nedir@eediz, nereden aldınız acaba Fiat bandı nedir

A arven5959, birde va panel mi ıps panel mi

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
Vesteller için yada diğer market malları v.s ki çoğunu zaten vestel üretiyor,"beklenti" yüksek değilse
bunlar olur,fiyatlarıda uygun sayılır

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
albanez albanez, peki karar aşamasında vestel55ud9290 ile Philips 50 pus 6704 alınabilir mi ikisi va panel çok beklenti içerisinde değilim bu konuda bilgi sahibi değiliz tercihi siz yapsanız hangi üründen yana kullanırsınız teşekkürler zaman ayırdığınız için

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
albanez albanez, peki karar aşamasında vestel55ud9290 ile Philips 50 pus 6704 alınabilir mi ikisi va panel çok beklenti içerisinde değilim bu konuda bilgi sahibi değiliz tercihi siz yapsanız hangi üründen yana kullanırsınız teşekkürler zaman ayırdığınız için

bildiğim kadarıyla bunlar aynı seviyede TV ler,ama Vestel de Servis v.s olayı daha iyi,Philips de ıse sıkıntılı
konu hk.daha bilgili arkadaşlar bunu cevaplar artık,malı alıyorsun bir de bunun servisi v.s nasıldır diye
düşünüyorsun,ham paneller bir şekilde sorunlu,üreticileri daha da sorunlu yaw

alternatif olarak Grundig GDU8900 50/58 ler de olabilir bu da VA paneldir,ama Smart ları çok dandik dir!
NetFlix sanırım yok ama ,Bluetooth kesin yok,ben görüntüsünü beğendim bu panelin

I Çevrimdışı

ibrhm197

Yeni Üye
1 Nis 2020
10
27
öncelikle herkese iyi akşamlar
bu ürün hakkında yorumunuza ihtiyacım var . Adem Helvacı Adem Helvacı başkan senin bu cihaz hakkında bir videonu gördüm izledim fakat yenileme hızı için 50 hz yazıyor bu da kafamı karıştırdı 2019 model bir tv için az gibi geldi
veya bu cihaz da aynı şekilde

Son düzenleme:
gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
öncelikle herkese iyi akşamlar
bu ürün hakkında yorumunuza ihtiyacım var . Adem Helvacı Adem Helvacı başkan senin bu cihaz hakkında bir videonu gördüm izledim fakat yenileme hızı için 50 hz yazıyor bu da kafamı karıştırdı 2019 model bir tv için az gibi geldi
veya bu cihaz da aynı şekilde
2020 modeller çıkacak, çıkıyor.. çoğu 50 hz. bunun tarihle ilgisi yok, ucuza kaçan imalatçılarla, küresel kapitalizmin azgınlığıyla ilgisi var.

illetyus Çevrimdışı

illetyus 

Yeni Üye
10 Nis 2020
23
44
Merhaba arkadaşlar. 3.500 tl'ye kadar tv arıyorum..

1-2 şey önemli.

1) Servis ağı geniş olacak. En azından tanıdık marka.
2) Bluetooh kulaklık destekleyecek.
3) Paneli / görüntüsü kalitesi iyi olacak.

Vestel u9500 ile UD9290 arasında kaldım. Hangisi daha iyidir bilemedim.

illetyus Çevrimdışı

illetyus 

Yeni Üye
10 Nis 2020
23
44
MB130S anakart
Mstar işlemci
Samsung Hücre yapısı
Slim panel tipi
Dahili wifi
Widi
Bluetooth
HDR10 + DV (8+2FRC)

Aklıma gelenler bunlar

Frr değerini hatırlayamadım şu an. Ofise gidince bakabilirim.

Henüz bizzat inceleme ikmanım olmadı.

Merhaba Sayın Helvacı.

Vestel UD9280 ile UD9290 arasındaki tam farkı anlayamadım. Aralarında 60tl fark var. Nereden kaynaklanıyor acaba, açıklarsanız sevinirim. Saygılar.

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
E emre9229, bende bakıyorum sizin gibi biliyorum yoğun olduklarını insan fıtratı ilgi ister ve sabırsızdır ??

@eediz, nereden aldınız acaba Fiat bandı nedir@eediz, nereden aldınız acaba Fiat bandı nedir

A arven5959, birde va panel mi ıps panel mi
bim den aldım 2999 liraya bonus kampanyası ile 2899 a geldi.

Merhaba arkadaşlar. 3.500 tl'ye kadar tv arıyorum..

1-2 şey önemli.

1) Servis ağı geniş olacak. En azından tanıdık marka.
2) Bluetooh kulaklık destekleyecek.
3) Paneli / görüntüsü kalitesi iyi olacak.

Vestel u9500 ile UD9290 arasında kaldım. Hangisi daha iyidir bilemedim.
Jvc alın derim çok memnun kaldom ben belki yakınınızda bir bim de vardır.

Geri
Üst Alt