W Çevrimdışı

winpeace 

Aktif Üye
7 Kas 2019
83
45
alınır ve fiyat da iyi sayılır,alt komşuma ikinci panel olarak geçtiğimiz Ekim de almıştık
sanırım fiyat da 3.6 kağıt idi,malum klasik sorunlar çıkmazsa sorun yok demektir

uydu yayınlarında resim kalitesi iyi mi harici uydu alıcıyla kullanacam.
9800 bulamadım bulsam sizin tavsiyenizle alacaktım hiçbiryerde yok.

son olarak grundig gcu8900 mü?
yoksa toshiba'nın bu modeli mi?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
Arçelik grubu paneller de bildiğim kadarıyla motion sorunu yok!
ama Garanti veremem:kiskis

Benimki 2018 model olan GLX9750 ve süper hızlı:ok
GCU9800 için böyle bir şikayet hiç almadım!
GCU8900 içinde görmedim!

yaw bu heriflerin panelleri aslında çok iyi en üst seri olan 9800 ler de çok çok iyi
tek sorun montaj hatası çıkıyor veya bazı bildiğiniz sorunlar v.s

Smart ları çok çok çok berbat ona göre uyarayım sizleri
Dahili alıcısı bana göre kötü size göre bilemem!

Her Harici alıcı da iyi olmaz! işin bu kısmı size kalıyor artık,dahilisine de fazla güvenmeyin

Adamlar özellikle en üst serileri de anladığım kadarıyla Almanya için üretiyorlar! zaten TV işini
genel de böyle yapıyorlar,bulunmaması çok normal stoklu çalışmıyorlar ya da komple Almanya ya
postalıyorlar,başka MARKA lar olarak gidiyor örneğin MIDEON gibi

E Çevrimdışı

emre9229 

Yeni Üye
22 Mar 2020
36
37
Acil yardım vestel 55ud9290 ile Toshiba 55v5863 arasında hangisi tercih edilebilir genel kullanım için oyun oynamıyorum android tv box kullanmayı düşünüyorum veya 3000 ile 3600 alınabilir tv yardım kurlardan dolayı fiyatlar artıyor
A arven5959 Adem bey sorumuzu yanıtlamış. Youtube da yorumlarda gördüm. Kolay kolay vestel demem ama bu karşılaştırmada 9290 etkili demiş.
Böylece sorumuz cevabını buldu. :hoba1:clap:clap2

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
Beyler "MARKA" ya takılmayın; bugün dünya da TV MARKAsı yoktur,ya da MARKA diye
örneğin olayı getirip de Merso veya BMW veya Volvo ile filan karıştırmayın şimdi
yaw bunlar "MARKA" tabiki her şeyiyle marka,sizin bahsettiğiniz mallar ise Çin işi
sözüm ona "MARKA"! elini sallasan markaya değiyor yaw

bize dönersem,siz Servis/MH v.s nasıl dır diye ona göre bir şeyleri belirleyin,MARKA sını sallayın geçin yaw

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
E emre9229, kararımı verdim her an caya bilirim de hala aklımda 55ud9290 var gerçi siparişimi verdim grundik 50gcu8900b teknosa 3160 lira ve mi box s 4k aldım beraber kullanacağım forumda okuduğum kadarıyla vestel browserden film izlemek sıkıntılı diyorlardı heran cayma ihtimalim var kargo 3 gün sonra verilecek

A Çevrimdışı

Ahsev

Yeni Üye
29 Şub 2020
2
47
2500 TL civarında 43 inç tv tavsiye edebilir misiniz?
Kaliteli paneli olan, smart ı kullanışlı olan, sesi de iyi bir tv
Teşekkürler

E Çevrimdışı

emre9229 

Yeni Üye
22 Mar 2020
36
37
E emre9229, kararımı verdim her an caya bilirim de hala aklımda 55ud9290 var gerçi siparişimi verdim grundik 50gcu8900b teknosa 3160 lira ve mi box s 4k aldım beraber kullanacağım forumda okuduğum kadarıyla vestel browserden film izlemek sıkıntılı diyorlardı heran cayma ihtimalim var kargo 3 gün sonra verilecek
A arven5959 Hayırlı olsun. Netten satın almada, U9290 yaklaşık 3400TL' ye geliyor. Spybox denen bir cihaz da var. Android ve uydu alıcı birlikte o kutuda. Sizin satın aldığınız ürün ,anladığım kadarıyla, sadece internet üzerinden mi tv izlemeye olanak veriyor?

Y Çevrimdışı

Yavuzhan

Yeni Üye
7 Şub 2020
15
46
2 gün önce gece vatan bilgisayarın LG Oled 55 C9 u 8999 TL ye indirmesiyle bu tvyi aldım.Garantiyide artı 3 yıl uzatacağım LG nin kendisinden vatandan değil.Toplamda 5 yıl garanti olacak.Umarım ekran yanığı problemi yaşamam çok tereddütlü aldım.Bu 5 yıllık garanti her türlü ekran yanığını kapsıyormuş.
Bakalım hayırlısı olsun.

A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
E emre9229, aslında bende çok hakim değilim mi box s 4k yorumlardan anladığım kadarı ile genel kanı vestel TV İnternetten browserden memnun etmiyeceği için mi box alma tercihine girdim yoksa o kadar bilgi sahibi değilim film izlemecikten sonra internetten pek anlamı kalmıyor benim için gerçi netfix üye oldum

Geri
Üst Alt