alınır ve fiyat da iyi sayılır,alt komşuma ikinci panel olarak geçtiğimiz Ekim de almıştık
sanırım fiyat da 3.6 kağıt idi,malum klasik sorunlar çıkmazsa sorun yok demektir
gcu modelin panelinde motion sorunu olmaz mı hocam?alınır ve fiyat da iyi sayılır,alt komşuma ikinci panel olarak geçtiğimiz Ekim de almıştık
sanırım fiyat da 3.6 kağıt idi,malum klasik sorunlar çıkmazsa sorun yok demektir
A arven5959 Adem bey sorumuzu yanıtlamış. Youtube da yorumlarda gördüm. Kolay kolay vestel demem ama bu karşılaştırmada 9290 etkili demiş.Acil yardım vestel 55ud9290 ile Toshiba 55v5863 arasında hangisi tercih edilebilir genel kullanım için oyun oynamıyorum android tv box kullanmayı düşünüyorum veya 3000 ile 3600 alınabilir tv yardım kurlardan dolayı fiyatlar artıyor
E emre9229, sevindim hayırlı olsun inşallah seni üzmez gülegüle kullanın tam olarak adem beyin yazısını atarsanız sevinirim
İnşallah. Çok teşekkür ediyorum. En iyileri herkesin olsun. Ben kararımı verdim şimdilik. 2014 yılında aldığım samsung'a veda etme zamanı geldi. Siz verdiniz mi karar?E emre9229, sevindim hayırlı olsun inşallah seni üzmez gülegüle kullanın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A arven5959 Hayırlı olsun. Netten satın almada, U9290 yaklaşık 3400TL' ye geliyor. Spybox denen bir cihaz da var. Android ve uydu alıcı birlikte o kutuda. Sizin satın aldığınız ürün ,anladığım kadarıyla, sadece internet üzerinden mi tv izlemeye olanak veriyor?E emre9229, kararımı verdim her an caya bilirim de hala aklımda 55ud9290 var gerçi siparişimi verdim grundik 50gcu8900b teknosa 3160 lira ve mi box s 4k aldım beraber kullanacağım forumda okuduğum kadarıyla vestel browserden film izlemek sıkıntılı diyorlardı heran cayma ihtimalim var kargo 3 gün sonra verilecek