Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Hocam bu Huawei tvlerin OS da leş gibi reklam oluyor, Linus tech tips in bir videosu vardı adam reklamdan video oynatamadi bir türlü
Gayet güzel kullanmışlar hocam?
Açıkçası fena değil gibi geldi bana.
Hocam bu Huawei tvlerin OS da leş gibi reklam oluyor, Linus tech tips in bir videosu vardı adam reklamdan video oynatamadi bir türlü
Oyle biryer bulursaniz arayin ama genel numaradan arayinca sizi yonlendiriyor il ilceye gore. Pazartesi arayin
Oyle biryer bulursaniz arayin ama genel numaradan arayinca sizi yonlendiriyor il ilceye gore. Pazartesi arayin
Merhaba hocam TV konuların çok uzak birisiyim. Sizi yanlış yönlendirmek istemem.Sota, merhaba önüme gelene soruyorum hata yapmamak adına bilginiz dahilinde grundig ve vestel görüntü konusunda ve birazda donanım olarak hangisi bizi üzmez vestel 55ud9280 ile samsung 50ru7105 hangisi alınabilirliği var ikide eşit fiyatlarda
Merhaba hocam TV konuların çok uzak birisiyim. Sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Size Adem Helvacı , albanez , F fikoloji TEKNOWEST hosbulduk hocamlarımızın görüşünü almanızı tavsiye ederim.
merhaba hocam bende 49L8900 arçelik var fakat bluetooth aktif değil bunu aktif etme imkanı varmı menuye nasıl girilir bilen arkadaş varsada yardımcı olabilirmi şimdiden herkese teşekkür ederim
ikisi arasında samsungu seçerdim.Sota, merhaba önüme gelene soruyorum hata yapmamak adına bilginiz dahilinde grundig ve vestel görüntü konusunda ve birazda donanım olarak hangisi bizi üzmez vestel 55ud9280 ile samsung 50ru7105 hangisi alınabilirliği var ikide eşit fiyatlarda