A Çevrimdışı

arven5959 

Aktif Üye
8 Nis 2020
97
46
Sota Sota, merhaba önüme gelene soruyorum hata yapmamak adına bilginiz dahilinde grundig ve vestel görüntü konusunda ve birazda donanım olarak hangisi bizi üzmez vestel 55ud9280 ile samsung 50ru7105 hangisi alınabilirliği var ikide eşit fiyatlarda

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
eediz eediz, tekirdağ bim müsteri hizmetleri arasak olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eediz eediz, tekirdağ çerkezköy
Oyle biryer bulursaniz arayin ama genel numaradan arayinca sizi yonlendiriyor il ilceye gore. Pazartesi arayin

Oyle biryer bulursaniz arayin ama genel numaradan arayinca sizi yonlendiriyor il ilceye gore. Pazartesi arayin

A Çevrimdışı

atakane123 

Aktif Üye
11 Nis 2020
72
22
Merhabalar yaptığım araştırma sürecince 2 adet vestel tv arasında kalmıştım.
VESTEL 55U9500
VESTEL 58U9500
55 inç olanın ıps ve lg panel
58 inç olanın va ve panda panel olduğunu forumda yaptığım küçük araştırmalarla buldum.
Dolayısıyla şuan 55 inçte karar kıldım sizin başka önerileriniz var mı?Şu dönemde 4k ve smart özellikleri kullanmak istiyorum.
Okuyan herkese teşekkür ederim.Önerilerinizi bekliyorum

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336

A Çevrimdışı

atakane123 

Aktif Üye
11 Nis 2020
72
22
VESTEL 55U9500
VESTEL 58U9500
58 inç olanın va ve panda panel olduğunu forumda yaptığım küçük araştırmalarla buldum.
Dolayısıyla şuan 55 inçte karar kıldım sizin başka önerileriniz var mı?Şu dönemde 4k ve smart özellikleri kullanmak istiyorum.

VESTEL 55U9500
VESTEL 58U9500

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,049
Sota Sota, merhaba önüme gelene soruyorum hata yapmamak adına bilginiz dahilinde grundig ve vestel görüntü konusunda ve birazda donanım olarak hangisi bizi üzmez vestel 55ud9280 ile samsung 50ru7105 hangisi alınabilirliği var ikide eşit fiyatlarda
Merhaba hocam TV konuların çok uzak birisiyim. Sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Size Adem Helvacı Adem Helvacı , albanez albanez , F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST hosbulduk hosbulduk hocamlarımızın görüşünü almanızı tavsiye ederim.

O Çevrimdışı

ortabag708

Yeni Üye
15 Eki 2018
22
59
merhaba hocam bende 49L8900 arçelik var fakat bluetooth aktif değil bunu aktif etme imkanı varmı menuye nasıl girilir bilen arkadaş varsada yardımcı olabilirmi şimdiden herkese teşekkür ederim

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
merhaba hocam bende 49L8900 arçelik var fakat bluetooth aktif değil bunu aktif etme imkanı varmı menuye nasıl girilir bilen arkadaş varsada yardımcı olabilirmi şimdiden herkese teşekkür ederim

öncelikle eminmisin Bluetooth olduğuna? bunların bir çok serisinden BT yoktur!
ayarı ise Menü>>>TV>>>Aksesuralar>>>Bluetooth;ON/OFF buradan yapacaksın sonra da
bunun Ses ayarını>>Sound>>>Bluetooth Volume;...... buradan yapacaksın

E Çevrimdışı

Ertuğrul54

Yeni Üye
12 Nis 2020
2
44
Adem Helvacı Adem Helvacı, hocam merhaba
Philips 32pfl3507h model tv imde resimdeki gibi bir arıZa meydana geldiği için yeni tv araştırmasına girdim.

3.000 tl bütçem var ve 50 inç ekrana kadar tv bakıyorum.

Vestel 50U9500 (2.499TL) ile LG 43UM7100PLB (2.729 TL) modellerine yoğunlaştım.

sizin yorumunuz nedir? Veya bu bütçe ile siz nasıl haraket ederdiniz?

4D5C84B5-7EC1-41C3-9079-E93129F346C7.jpg

7499C665-287A-4063-BD7C-50E9DB516B0B.jpg

B Çevrimdışı

Bayezid

Yeni Üye
11 Nis 2020
5
34
Vestel 50U9500 - Panda VA panel
Vestel 55U9500 - Samsung, LG, Auo panel geliyormuş. IPS ve VA karışık olarak geliyormuş 55 inç olanlarda. Forumdan bu şekilde okudum.

Televizyon izlediğimiz oda çok ışık alıyor. Acaba bu modellerden hangisi daha az ışık yansıması yapar? Yansıma bakımından IPS ve VA panel arasında fark var mı? Hangisi daha az yansıtır. Teşekkürler.

Geri
Üst Alt