albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
şimdi panelini filan boşver,"dandik" desem ne değişecek ki??
ya da zaten iyisi varmı desen o da yok!
yerine ne alacağım desen,bunu bende bilmiyorum,bende de 49 luk panel var
sanırım bir değişim olacak bende,ama alacak bir şey bulamıyorum,yok çünkü:hmm

ya da Sony den 49/8396 serisi var o da 5/6 kağıt arası yaw:hayir

M Çevrimdışı

mtamtas

Yeni Üye
12 Şub 2018
21
Arkadaşlar iyi günler. 55 inç veya 58 inç VA Samsung panel mb130 kartlı hdr ve wcg'li bir televizyon arıyorum marka fark etmez. Karanlıkta hdr film izliyorum bu yüzden tek önemli şey siyah performansı ve hdr. Bütçe 3500. Eğer bu bütçeye 49 geliyorsa oda olabilir. Cevaplarınız için teşekkürler.

S Çevrimdışı

siirizar

Yeni Üye
24 Şub 2020
5
47
Şu an için Fullhd ve 100hz tv varmı,Marka önemli değil. Ara ara bir şey bulamıyorum..

R Çevrimdışı

Ramazankagann

Yeni Üye
3 Şub 2020
27
41
Harika olana harikayız diyelim :)
Adem hocam merhabalar. Daha tv alamadım benim samsung bozuldu. Vatan bilgisayara baktım vestel 55ud9500, 55u9500 ve bunlardan 1000 tl fazla olan samsung 55ru7105 arasindayim. Vestel 55ud9500 ile 55u9500 arasındaki fark nedir? 55ru7105 1000 tl farka değer mi? Üstad bikac gün içinde bunlardan birini alacağım. Yardımına ihtiyacım var.

kentli Çevrimdışı

kentli

Yeni Üye
22 Mar 2020
2
62
Arkadaşlar 2 TV arasında kaldım 49sm8200 ve 55um7100 fiyatları aynı izlenme mesafesi 4-5 metre oyun oynamıyorum TV ve Netflix IPTV izliyorum hafta 2 maç hangisi tavsiye edersiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kentli kentli, Adem Helvacı Adem Helvacı

M Çevrimdışı

mtamtas

Yeni Üye
12 Şub 2018
21
Arkadaşlar 2 TV arasında kaldım 49sm8200 ve 55um7100 fiyatları aynı izlenme mesafesi 4-5 metre oyun oynamıyorum TV ve Netflix IPTV izliyorum hafta 2 maç hangisi tavsiye edersiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kentli kentli, Adem Helvacı Adem Helvacı
49sm8000pla var bende ips edge led. Bence uzak dur. Özelikle gece film izliyorsan. Köşeden aydınlatıldığı çok belli oluyor. Geçen gün Dolby vision destekli film açtım 1917 inan karanlık sahnelerde kafan bozuldu izlemedim kapattım. Birde TV de local dimming var karanlık sahnenin ortasında aydınlık bölümün ledi yanıyor sadece akıllara zarar o kadar kötü bildiğin birisi alttan el feneri tutuyor gibi. Yinede kişisel bir yorum yerinde bakman da iyi olur.

B Çevrimdışı

bssahin

Yeni Üye
23 Mar 2020
3
33
43 inç 4k smart tv almak istiyorum. Mümkün olduğunca ucuz olmasını istiyorum küçük bir odada kullanacağım. Ne önerirsiniz?

Genel olarak netflix'ten dizi, film ve bazen youtube için kullanılacak. En fazla 2500 vermeyi düşünüyorum. Regallere baktım ama hangisi daha iyi hangisi nedir hiç belli olmuyor. Özellikler aynı gibi görünüyor.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
43 inç 4k smart tv almak istiyorum. Mümkün olduğunca ucuz olmasını istiyorum küçük bir odada kullanacağım. Ne önerirsiniz?

Genel olarak netflix'ten dizi, film ve bazen youtube için kullanılacak. En fazla 2500 vermeyi düşünüyorum. Regallere baktım ama hangisi daha iyi hangisi nedir hiç belli olmuyor. Özellikler aynı gibi görünüyor.

bu tip ucuz yollu bazı paneller de dikkat et bir takım özellikler de olmuyor örneğin NFlix varmı
veya YT de destek nereye kadar v.s

B Çevrimdışı

bssahin

Yeni Üye
23 Mar 2020
3
33
bu tip ucuz yollu bazı paneller de dikkat et bir takım özellikler de olmuyor örneğin NFlix varmı
veya YT de destek nereye kadar v.s
Tamam ama teknik bilgi bulamıyorum. Çoğu Vestel sistemini aynen kullanıyor gibi. Anakart Panel vs belli değil. O yüzden yardım istedim. Siz hangi televizyonu alırdınız? Regal 43r7520ua, 43r7540u, Vestel 43u9500 ve SEG, Telefunken modelleri var. Ama hepsinin özellikleri kağıt üzerinde aynı görünüyor.

C Çevrimdışı

ceyhun507

Yeni Üye
12 Eki 2019
13
40
üstadlar samsung ru7300 hakkında görüşünüz nedir, şu anda hepsiburada fiyatı fena değil gibi. Hafif çarpraz izlemede bir sıkıntı olur mu.

U Çevrimdışı

ulucihan

Yeni Üye
7 Mar 2020
20
43
Adem Helvacı Adem Helvacı,
Merhaba Adem hocam,
Kullanım özelliklerim: Kablo tv, Playstation ve Netflix

İzleme açım: ben tv karşısı, hanım 45 derecelik açıda

İzleme mesafem: 2,50 - 2,60 metre

Televizyona daha çok monitör olarak bakıyorum, tek istediğim güzel görüntü versin bana yeter, hatta bir çok işlevi Android Box ile halledebilirim. Fazla bütçem yok ve kaldı ki buradan edindiğim bilgiler doğrultusunda sırf markalara isimlerinden dolayı o rakamlarıda vermek istemiyorum.

İPS-Edge Led panele göre, daha canlı ve parlak renklere sahip olduğu söylenen Direct Led-VA panel arasında tercih konusunda kararsız kaldım ve yanlış bir seçim yapmamak için, bahsettiğim kullanım özelliklerim doğrultusunda 55 inç televizyon marka model tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Saygılar.

Geri
Üst Alt