Albanez hocam, slim panel onun Edge led olduğu anlamına mı gelir? Diğer sorum ise, uyarınızdan anlayacağımız, panel seçimimizde Direct led panelleri mi tercih etmeliyiz, saygılar
arkadaşım sen bu bahsettiğin panellerin sanırım arkasını görmedin veya dikkatinden kaçmış!
slim panel diye bir şey yok,şayet kasa derinliğinden(ya da kalınlık dan)bahsediyorsan,o zaman
bak kasanın arkasına manzarayı şak diye anlarsın,üreticiler tam uyanık yaw,panelin donanım
sistmeini arka taraf-alt kısma monte ettikleri için o bölgede kalın dır! bunun neresi slim yaw??
komple slim olur ki böyle dünyada sadece bir panel vardır(2006 model Hitachi) işte
bu tam harbi Slim kasaydı
senin şimdi gördüklerinin yarısı veya 1/3 kısmı slim diğer
yeri kalındır,ancak bu yapı da işi bozuyor,Adem hoca da bu durumu biraz açıklamıştı geçenlerde
bunlara takılmayın şimdi,slim olursa Edge olmaz çünkü üst kısım çok ince ve led dizilimi bu bölgeye olmaz
bunun yerine alt bölüme takılıyor Bottom-led(tek sıra,çift sıra gibi) bana göre bu da falso bir iş!
evet Full-led en azında malum baclit sorunlarının daha az çıktığı sistemdir!
ancak bahsedilen sorunların hepsi Full-led de çıkar/çıkıyor! yani bu da pek masum değil
örneğin ben bundan dolayı "kalın" seviyorum