Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Günaydın, Adem Helvacı Adem Helvacı 49xf8577 televizyonumda 60 70 GB lik blu ray film izleyeyim dedim. Filmin yarısına gelince film kapanıyor ve aynı yerden başlamıyor 7 8 yıl önce aldığım harici Hard disk kullanıyorum. Hard diskten olabilir mi, yoksa sorun televizyondan mı? Ne yapmak lazım?
Günaydın; bunu başka film ile deneyimleme imkanınız oldu mu acaba?
Bu koşullarda, yanımda bulunan kardeşimden de fikir alarak, ne hdd, ne de tv de bir sorun olma olasılığı az olarak değerlendirdik diyebilirim.

Önce başka bir film, sonra da başka bir hdd ,le denemenizi rica ederim.

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Aradığım nitelikler:
1-usb üzerinden film izlemek
2-üzerinde uydu alıcısı olmalı hd
3-hdmi 2 adet ve üzeri olmalı
4-Panel olarak ips panel arıyorum.

Şimdiden değerlendirme yapanlara teşekkürler.

1-JVC LT-32VH3905T 80 Ekran HD Uydu Alıcılı Led Tv 2019 yılı cihazı

2-Diğer alternatifte
bu 3 hdmi var denilmiş .
Telefox 32TD3200 Televizyon

3- Awox U3200STR Televizyon birde bu var

4-SEG 32SBH510 Televizyon
2019 yılı cihazı

Bilgi gelmeyince mecburen kıt veriler ile ; JVC LT-32VH3905T 80 Ekran HD Uydu Alıcılı Led Tv sipariş ettim. İnşallah doğru karar olmuştur.

N Çevrimdışı

Njord372

Yeni Üye
13 Ara 2018
16
Günaydın; bunu başka film ile deneyimleme imkanınız oldu mu acaba?
Bu koşullarda, yanımda bulunan kardeşimden de fikir alarak, ne hdd, ne de tv de bir sorun olma olasılığı az olarak değerlendirdik diyebilirim.

Önce başka bir film, sonra da başka bir hdd ,le denemenizi rica ederim.
İki film denedim. Biri 40 GB, diğeri 65 GB ikisindede, iki filmde1 30 saat civarı boyunca devam edip, durdu. Aynı yerden devam et deyince yine kapanıyor. Dün tv yi fabrika ayarlarına getirdim ve gece farklı film indirdim. Akşama tekrar deneyeyim. Yine olmazsa farklı bir Hard disk veya USB alayım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İki film denedim. Biri 40 GB, diğeri 65 GB ikisindede, iki filmde1 30 saat civarı boyunca devam edip, durdu. Aynı yerden devam et deyince yine kapanıyor. Dün tv yi fabrika ayarlarına getirdim ve gece farklı film indirdim. Akşama tekrar deneyeyim. Yine olmazsa farklı bir Hard disk veya USB alayım.
Sonuç bilgi lütfen :ok

N Çevrimdışı

nikomedon

Yeni Üye
17 Eki 2018
4
48
Merhaba,

4000tl bütcem var. Gözüm Samsung 50RU7440 a takılıyor ama çok da karar veremedim. Şu an 3800 civarı hepsiburadada bulunuyor..

Sizce ne almaliyim?
Dikdörtgen salonun kısa kenarına koyuyorum 30-40 derece en fazla izleme açım var.

Hatunum tv dizileri ben ise Netflix, youtube vb. kullaniyorum. Türkcell TV+ ile kullanmayi düşünüyorum ( şuan teledünya var. bu konuda da tavsiye alabilirim)

Sizce ne yapmaliyim?? Şimdiden teşekkürler..

(daha önce farkli bir post olarak açmistim. burayi fark etmemişim. burada bulunmasi daha iyi olacak sanirim.)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı abi ve diger arkadaslar, vestel 55ud9360, 55ud8200, 55ud9280 mi, yoksa beko b55L 8900, yada beko ve vestel tv arasinda temel fark var midir? Tesekkurler?
Beko ve Vestel arasındaki en temel fark, Vestel'in televizyon üretim dünyasında iç piyasada lider, Bekonun ise takipçi konumunda olması şeklinde nitelendirebilirim ben.

Arçelik beko gurubu ne yazık ki sırf üretmiş olmak adına tv üretimi yapıyor zira asıl hedefledikleri pazar payını beyaz eşyada buluyor onlar.

Model bazında ise 8200 biraz vasat kalabilir kullanım şeklinize göre değişecek şekilde.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba,

4000tl bütcem var. Gözüm Samsung 50RU7440 a takılıyor ama çok da karar veremedim. Şu an 3800 civarı hepsiburadada bulunuyor..

Sizce ne almaliyim?
Dikdörtgen salonun kısa kenarına koyuyorum 30-40 derece en fazla izleme açım var.

Hatunum tv dizileri ben ise Netflix, youtube vb. kullaniyorum. Türkcell TV+ ile kullanmayi düşünüyorum ( şuan teledünya var. bu konuda da tavsiye alabilirim)

Sizce ne yapmaliyim?? Şimdiden teşekkürler..

(daha önce farkli bir post olarak açmistim. burayi fark etmemişim. burada bulunmasi daha iyi olacak sanirim.)
30 bir nebze ama 40 derecelik bir açı, VA panelin ve hele ki 7100 7440 gibi modellerde kullanılan panellerin açı duyarlılığının dışında kalır düşüncesi uyandırır bende.

bana kalırsa bunu birebir deneyimlemeniz lazım mağazada.

bir 7440 karşısına geçip, sonra da evinizde şuradan izlerim dediğiniz yere geçip tv ye o şekilde bakmalısınız mutlaka.

I Çevrimdışı

ilkeryl

Yeni Üye
11 Şub 2020
1
105
30 bir nebze ama 40 derecelik bir açı, VA panelin ve hele ki 7100 7440 gibi modellerde kullanılan panellerin açı duyarlılığının dışında kalır düşüncesi uyandırır bende.

bana kalırsa bunu birebir deneyimlemeniz lazım mağazada.

bir 7440 karşısına geçip, sonra da evinizde şuradan izlerim dediğiniz yere geçip tv ye o şekilde bakmalısınız mutlaka.
Adem bey youtube da size yazdım ama sanırım uyarı iletisini gormediniz , ben ilker

P Çevrimdışı

Pirkal

Yeni Üye
17 Nis 2019
13
33
Beko ve Vestel arasındaki en temel fark, Vestel'in televizyon üretim dünyasında iç piyasada lider, Bekonun ise takipçi konumunda olması şeklinde nitelendirebilirim ben.

Arçelik beko gurubu ne yazık ki sırf üretmiş olmak adına tv üretimi yapıyor zira asıl hedefledikleri pazar payını beyaz eşyada buluyor onlar.

Model bazında ise 8200 biraz vasat kalabilir kullanım şeklinize göre değişecek şekilde.
Adem Helvacı Adem Helvacı abi peki vestel 55u9500 nasil ya da 4000_4500 arasi nasil bir tv alinabilir.

Geri
Üst Alt