Günaydın, İlginizden ötürü teşekkür ederek başlamak isterim.
82 tüplü Vestel dediğinize göre Vestel in bir dönem ürettiği 16:9 formatındaki ZETA televizyonundan bahsediyor olmasılınız, çok çok ciddi anlamda ileri derece güzel görüntüsü vardı o tv lerin, hey gidi. ?
Kullanıcı profilinize göre bakacak olursak zor beğenen bir karakteriniz yok lakin ben yine de seçtiğiniz tv lerin hiçö birisinde sizi yansıtacak özellikler göremedim.
Kaldı ki benim ilk kriterim izleme açınızdır ve o konu hakkında bilgi bulamadım.
Ben aslında LG yi severim ancak teknolojisini severim, Ülkemize dayattıkları satış sonrası hizmet politikalarını ASLA kabul etmiyorum bunu zaten biliyorsunuz.
Keşke LG nin panelleri ile Samsung üretseler de hepimiz rahatlasak aslında
Neyse ki LG nin panelleri ile üretim yapan Vestel var da, Bu konudaki açığı, mümkün olan durumlarda oradan kapatıyoruz.
8000 ve 8200 ikisini de çok yakından ve bazı aklıma takılanlarla birlikte inceledim, bir defa ilginç bir şekilde her ikisinin de renk algoritmaları farklı çalışıyor.
Q60 çıktığından beri mesafeliyim ancak Q6 a nazaran yine de önerdiğim kişiler oldu elbette lakin yine de mecbur değilsem 6/60 serisini tercih etmemeye çalışıyorum zira Quantum serisi aslında 7 de başlıyormuş da, durun yahu araya bir de 6 sıkıştıralım ve Quantum diye kaktıralım gitsin mantığında üretilmiş bir tv düşüncesi ile hep mesafe koydum araya.
Çoğu zaman Q60 yerine NU8000 tercih ettiğim dahi bilinir.
Yukarıdaki modelleri görüp de RU7440 kıyaslamak bana göre uygun olmaz zaten.
O yüzden bence baştan başlayalım, siz bana önce izleme açınızı ve bu tv yi kaç kişilik bir ailenin izleyeceğini yazarmısınız rica etsem
Sonra belki yine sizin listeye döner oradan seçeriz ancak yine de alternatifleri bir değerlendirsek fena olmaz