Şu sebeple sordum.
Bu HİLEVEL ilk satıldıktan kısa bir süre forumda ''Kaçırdık'' diye üzülenlere, bazı öngörülerim nedeniyle biraz beklemelerini önermiştim ve gerçekten öngörülerim doğru çıktı, (Biz de kâhin değiliz sonuçta takip ettiğimiz bazı sistemler var o nedenle öngörüde bulunuyorum) aynı model üzerinden ikinci parti üretim yapıldı ve sahaya sürüldü ve hatta bunun IPS LG ile üretileceğini söylemiştim o da doğru çıktı.
Şu an için size kesin bir bilgi veremiyor olsam da, durum illa ki çok kısa sürede tv almayı gerektirmiyor ise biraz beklemenizi tavsiye ediyorum. Hem HILEVEL üçüncü parti için bir gelişme olur mu ona bakalım, hem de bu esnada alternatif extrem durumlar olur mu onu takip edelim derim.
Sırf tv almış olmak için alt segment üretimlere yönelmeyi de pek uygun görmüyorum. Atmaca elektronik üretiminde olan hiç bir tv yi ben evime tv diye sokmam onu da belirteyim.
Bu günlerde tv kanallarında reklamlar ile boy göstermeye başlayan AWOX markasına da çok güvenim yok. Neticede bazı sıradışı ve alınabilir modellerinden dolayı biz bu markayı ön plana çıkardık doğrudur lakin çekincelerimizi de peşi sıra yazdık.
Herkesin ama herkesin teknolojiye de, üretimlere de, kalite olgusuna da bakış açıları farklıdır. Benim de farklı ve değişken elbette.
Ürün kalitesi elbette önemli ancak satış sonrası hizmet kalitesi de benim açımdan çok çok ciddi bir kıstas.
Hatta bazı durumlarda ürün kalitesinin önüne geçen bir kıstas zira dünyanın en kaliteli malını da alsanız, bir gün bir şekilde bir teknik destek ihtiyacı duyuyorsunuz. Bana ihtiyacım olduğunda destek veremeyen markanın kalitesini ne yapayım demek zorunda kalıyoruz o durumlarda.
Diyeceğim o ki, bu işler sakin kafa ile ve piyasayı koklayarak yapılırsa çok tatlı olur, yoksa gereksiz üzülürsünüz