Max bütçe limitin nedir?Arkadaslar ustadlar selam iki model arasinda kaldim sony 65xg8096 samsung ru7440 hangisi neden tercih edilmeli sizce cevaplar icin tesekkurler simdiden
Neden limit düşürdün ?4500 tl bandında Samsung veya Philips arıyorum
"ceyar"
Performanslı bir 65 inç için bütçen yeterli değilD dallas, ustadim fikrini alabilirmiyim musaitsen ?
Led Backlıght Slim, Samsung VA panel, 1800hz rate, HDR+DV ile bakıyorum da iade etmenizi gerektirecek bir durum göremiyorum üSelamın aleyküm hayırlı sabahlar üstadlar Vatandan gece indiriminde son anda 3350 tl ye vestel 55ud9500 aldım sizce nasıl? hala kurdurmadım tvyi belki iade ederim diye. Görüşlerinizi çok önemsiyorum.
Şimdiden teşekkürler
Adem Helvacı
Adem Helvacı hocam bende philips 50pus7304 aldım, bunda panel testini nasıl yapabilirimLed Backlıght Slim, Samsung VA panel, 1800hz rate, HDR+DV ile bakıyorum da iade etmenizi gerektirecek bir durum göremiyorum ü
Güzel günlerde kullanın lakin lütfen kurulum esnasında panel test yapmayı (Yaptırmayı) unutmayın.
Son zamanlarda servislerin bu testi yapmaktan kaçındıklarına dair söylemler geliyor kulağıma. Durum bu ise ve ileride tv lerin servis menülerinden bu uygulamayı kaldırmayı dahi düşünürler ise çok pis uğraşırım Vestel efendi ile, buradan açık ve net beyan ediyorum.
Vestel efendi kaldırsa dahi biz tüketiciler olarak kendi programımızı yazar o tv leri yine de test ederiz buradan ilanen duyuralım yetkililere.
Vatandaşa malı satıyorsanız, kontrol etmek de onların en doğal hakkı, üründe sorun var ise, kusur var ise o ilk test esnasında görecek ve almayacaklar, iade edecekler, değişim isteyecekler, bu tüketicilerin en doğal ve YASAL hakkıdır, gizli kapaklı da olsa bunu engellemeye kimsenin hakkı da yok, gücü de yetmez.
MENU 4725
DAİGNOSTİC
VİDEO PATTERN TEST
Adımları ile 9 adımda ekranı hem 7 renk üzerinde ölü pixel/canlı pixel, hem de beyaz ve siyah ekranda bulutlanma ve ışık sızması sorunlarına karşı kontrollerinizi mutlaka yapın arkadaşlar.
Durun aklıma gelmişken ben en iyisi kardeşimle görüşeyim, Bu video pattern test için basit bir uygulama yazabiliyor mu ona bakalım.
Günaydın, İlginizden ötürü teşekkür ederek başlamak isterim.Adem bey uzun süredir sizi takip ediyorum. TV tavsiyesi ile ilgili yazılarınızı gerek burada gerekse diğer bazı farklı platformlarda okudum. TV konusunda Okuduklarımdan az çok bir fikir sahibi de oldum.
Şu 3 TV arasında kaldım.
Samsung 50 ru 7440
Samsun 50q60
Lg sm 8000 veya 8200
LG nin servis sıkıntısını belirtmiştiniz. Lg yi samsung taki dts ses desteği olmadığından yazdım.
Konuyla ilgili Umut Barış bey de çok yardımcı oldu. O da direk led ve PlayStation dan dolayı 100 herz olsa iyi olur dedi.
Önerebileceğiniz farklı TV lerde olabilir.
Aslında çoğunlukla normal TV yayını izleyeceğiz. Arada da 4k film izlemek istiyoruz. İlerde de oğlan belki play station oynayabilir. Şuan evimde 2 TV var. Biri 82 ekran tüplü vestel. Birde mutfakta 32inç grundig. Sanırım. Şu an alacağım her TV bana çok güzel gelecek, ama işte almışken yukarıda belirttiğim isteklerimi de karşılasın istiyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
İlginiz ve güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorumLed Backlıght Slim, Samsung VA panel, 1800hz rate, HDR+DV ile bakıyorum da iade etmenizi gerektirecek bir durum göremiyorum ü
Güzel günlerde kullanın lakin lütfen kurulum esnasında panel test yapmayı (Yaptırmayı) unutmayın.
Son zamanlarda servislerin bu testi yapmaktan kaçındıklarına dair söylemler geliyor kulağıma. Durum bu ise ve ileride tv lerin servis menülerinden bu uygulamayı kaldırmayı dahi düşünürler ise çok pis uğraşırım Vestel efendi ile, buradan açık ve net beyan ediyorum.
Vestel efendi kaldırsa dahi biz tüketiciler olarak kendi programımızı yazar o tv leri yine de test ederiz buradan ilanen duyuralım yetkililere.
Vatandaşa malı satıyorsanız, kontrol etmek de onların en doğal hakkı, üründe sorun var ise, kusur var ise o ilk test esnasında görecek ve almayacaklar, iade edecekler, değişim isteyecekler, bu tüketicilerin en doğal ve YASAL hakkıdır, gizli kapaklı da olsa bunu engellemeye kimsenin hakkı da yok, gücü de yetmez.
MENU 4725
DAİGNOSTİC
VİDEO PATTERN TEST
Adımları ile 9 adımda ekranı hem 7 renk üzerinde ölü pixel/canlı pixel, hem de beyaz ve siyah ekranda bulutlanma ve ışık sızması sorunlarına karşı kontrollerinizi mutlaka yapın arkadaşlar.
Durun aklıma gelmişken ben en iyisi kardeşimle görüşeyim, Bu video pattern test için basit bir uygulama yazabiliyor mu ona bakalım.