Aldıgım Tepki Ve Yanlış Anlaşılmadan Ötürü Aşagıdaki Açıklamayı Yapmam Uygun Görülmüştür...!!!
Duyuru...!!!
Cepten Malum Kanalların İzlenmesi konu Başlıgında yazdıgım yazıdada belirttigim gibi incelenince göreceksiniz ki Ben Hiç Kimseyi Aşagılamadım . Küçük Görmedim. Argo-Küfür veya Kaba Bir Cümle Kullanmadım Saygısızlık Yapmadım Amacım Siz Degerli Dostlarımı Sadece Eglendirmekti... yani tamamen
Eglence Amaçlı Yazılar Yazmıştım..... Fakat Yanlış Anlaşıldıgımı Düşünüyorum... Bende Dahil Bu Kadar Ön Yargılı Davranıp Hiç Düşünmeden Birbirimizi Kırmamalıydık ve Linç Etmeye Gerek Yoktu
newrophat
smili72 İstemeyerek Herhangi Bir Hata Yaptı İsem Özür Diliyorum İkinizden 'de ...
Benim Bu Forumda 4 Ana Misyonum Var 1.Herkese Eşit Saygı 2.Kimseyi Küçük Görmeme 3. Herkese Eşit Sevgi 4. Empati
Ve Gelelim Beni Bu Foruma Aşık Eden Degerli 3 kişiye 1.
Adem Helvacı bey'in Mükemmel Kusursuz Detaylı Yardımcı Youtube Videoları 2.
Sota beyin iyi ki Bu Forumu Oluşturup Biz Üyelere Destek/Yardım Saglaması ki biz üyeler forumdan oldukça yararlanıyoruz iyi ki varsın
Sota 3. son kişi ise
F
fikoloji bey'in OlaganÜstü Yorumu Teknik Destegi Yardımları ve Çözümü.... Tekraren
newrophat
smili72 Arkadaşlarımdan Hatam Olduysa Özür Diliyorum....
Kızmanızı Anlıyorum Hak Veriyorum Ülke Olarak Zor Zamanlar Geçiriyoruz.... Her TV / sosyal medyaya baktıgımızda içimiz kan aglıyor ? ? ? kadın cinayetleri kadın ölüm haberleri çocuklara istismar haberleri Siyaseten Kargaşalar Ekonomi Doların Yüksek Olması Herşeyin Pahalı Olması falan Ülkecek Moralimizi Bozuyor ve İstemeden Herkes Birbirini Kırıp Üzüyor...
Elbette Siz
Sota bey
Adem Helvacı bey (Emegi Geçen Tavsiye Forumu (Admin)Yöneticileri ) Sizlerde Para Kazanacaksınız sonuçta Bu Forumda Diger Forumlar gibi Su yakmıyor Para Kazansın Ki Aylık-Yıllık Site Domain Kira Ücreti Ödensin Degerli Adminler Elbette Sizinde Cebiniz Dolup Geçiminizi Saglayacaksınız... Elbette Siz Para Kazanacaksınız Kİ TavsiyeForumu Ayakta Kalsın....
Cümlelerimi Burada Bitirken Hepinizi Çok Ama Çok Seviyorum.... bir süre Forumda Olamayacıgımı Belirtmek İsterim Sizi Özlüyecem Tavsiye Forumu Ailesi
Degerli 2 Admin ( Yönetici)
Adem Helvacı beye
Sota beye Saygılarımla.... ??? ???? RABBİM Ayagınıza Taş Degdirmesin İnşALLAH