N Çevrimdışı

Njord372

Yeni Üye
13 Ara 2018
16
Philips 50PUS7304 50inç 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV (android 9 Pie) 3.509 TL (6 taksit) alındı. Sizce de uygunmudur?
Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji Adem Helvacı Adem Helvacı 1 10vil[/SIZE]
Philips 50PUS7304 50inç 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV (android 9 Pie) 3.509 TL (6 taksit) alındı. Sizce de uygunmudur?
Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji Adem Helvacı Adem Helvacı 1 10vil M mert _turkiye F fikoloji
Benim şimdiye kadarki gördüğüm en uygun fiyatı. En düşük gördüğüm Amazon da 3600dü.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Evet arkadaslar..media marketten aldigim,grundig gcu 9800 un parasi karta yatmis.. 6 taksit almistim urunu, adamlar helal olsun tek cekim ayni aldigim fiyati karta yatirmislar...direk 5000tl hesaba aktarilmis...isteseler 6 taksit geri oderlerdi galiba benmi yanlis biliyorum bilmiyorum... Neyse grundig macerasi artik geride kaldi..yeni ufuklara yelken acmanin vakti geldi..herkese hayirli forumlar.. Buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum..

M Çevrimdışı

mai22

Aktif Üye
27 Tem 2019
55
34
Arkadaşlar; o marka model bir tv'yi denememiş, görmemiş, tam test etmemiş, kullanmayan kişilerin tv tavsiyelerini bir kelam geçiniz..
(can abi ve adem abi hariç) onlarda görmedikleri bir tv için net yazmıyorlar zaten :)
neyse 5324676433466 kez yazıyorum kendiniz gidin test edin, Sağdan, soldan bakın, resim ayarlarını kurcalayın ne bilim usb'niz olsun maç yayını açın
bakın hoşunuza gittiyse tv,

hangi marka olursa olsun ÖZELLİKLE belirteyim o tv'yi SADECE sizin hoşunuza giden o tv'yi kullanan insanların yorumlarına bakın, kullanıcı deneyimlerini okuyun
modelin kronikleşmiş bir arızası yoksa. içinize sindiği an alın geçin takılmayın..
size gelende bir faso yoksa oturup kullanın.
sonuçta ev,araba veya 50 bin liralık bir iş makinesi seçmiyoruz..
incik,boncukla uğraşmak hem vaktinizi çalar, hem ruhunuzu yorar
hadi kalın sağlıcakla..

Charliez Çevrimdışı

Charliez 

Aktif Üye
19 Ara 2019
67
29
Aldıgım Tepki Ve Yanlış Anlaşılmadan Ötürü Aşagıdaki Açıklamayı Yapmam Uygun Görülmüştür...!!!
Duyuru...!!!

Cepten Malum Kanalların İzlenmesi konu Başlıgında yazdıgım yazıdada belirttigim gibi incelenince göreceksiniz ki Ben Hiç Kimseyi Aşagılamadım . Küçük Görmedim. Argo-Küfür veya Kaba Bir Cümle Kullanmadım Saygısızlık Yapmadım Amacım Siz Degerli Dostlarımı Sadece Eglendirmekti... yani tamamen Eglence Amaçlı Yazılar Yazmıştım..... Fakat Yanlış Anlaşıldıgımı Düşünüyorum... Bende Dahil Bu Kadar Ön Yargılı Davranıp Hiç Düşünmeden Birbirimizi Kırmamalıydık ve Linç Etmeye Gerek Yoktu newrophat newrophat smili72 smili72 İstemeyerek Herhangi Bir Hata Yaptı İsem Özür Diliyorum İkinizden 'de ...
Benim Bu Forumda 4 Ana Misyonum Var 1.Herkese Eşit Saygı 2.Kimseyi Küçük Görmeme 3. Herkese Eşit Sevgi 4. Empati
Ve Gelelim Beni Bu Foruma Aşık Eden Degerli 3 kişiye 1. Adem Helvacı Adem Helvacı bey'in Mükemmel Kusursuz Detaylı Yardımcı Youtube Videoları 2. Sota Sota beyin iyi ki Bu Forumu Oluşturup Biz Üyelere Destek/Yardım Saglaması ki biz üyeler forumdan oldukça yararlanıyoruz iyi ki varsın Sota Sota 3. son kişi ise F fikoloji bey'in OlaganÜstü Yorumu Teknik Destegi Yardımları ve Çözümü.... Tekraren newrophat newrophat smili72 smili72 Arkadaşlarımdan Hatam Olduysa Özür Diliyorum....
Kızmanızı Anlıyorum Hak Veriyorum Ülke Olarak Zor Zamanlar Geçiriyoruz.... Her TV / sosyal medyaya baktıgımızda içimiz kan aglıyor ? ? ? kadın cinayetleri kadın ölüm haberleri çocuklara istismar haberleri Siyaseten Kargaşalar Ekonomi Doların Yüksek Olması Herşeyin Pahalı Olması falan Ülkecek Moralimizi Bozuyor ve İstemeden Herkes Birbirini Kırıp Üzüyor...
Elbette Siz Sota Sota bey Adem Helvacı Adem Helvacı bey (Emegi Geçen Tavsiye Forumu (Admin)Yöneticileri ) Sizlerde Para Kazanacaksınız sonuçta Bu Forumda Diger Forumlar gibi Su yakmıyor Para Kazansın Ki Aylık-Yıllık Site Domain Kira Ücreti Ödensin Degerli Adminler Elbette Sizinde Cebiniz Dolup Geçiminizi Saglayacaksınız... Elbette Siz Para Kazanacaksınız Kİ TavsiyeForumu Ayakta Kalsın....
Cümlelerimi Burada Bitirken Hepinizi Çok Ama Çok Seviyorum.... bir süre Forumda Olamayacıgımı Belirtmek İsterim Sizi Özlüyecem Tavsiye Forumu Ailesi :byeDegerli 2 Admin ( Yönetici) Adem Helvacı Adem Helvacı beye Sota Sota beye Saygılarımla.... ??? ???? RABBİM Ayagınıza Taş Degdirmesin İnşALLAH

Son düzenleme:
newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Aldıgım Tepki Ve Yanlış Anlaşılmadan Ötürü Aşagıdaki Açıklamayı Yapmam Uygun Görülmüştür...!!!
Duyuru...!!!

Cepten Malum Kanalların İzlenmesi konu Başlıgında yazdıgım yazıdada belirttigim gibi incelenince göreceksiniz ki Ben Hiç Kimseyi Aşagılamadım . Küçük Görmedim. Argo-Küfür veya Kaba Bir Cümle Kullanmadım Saygısızlık Yapmadım Amacım Siz Degerli Dostlarımı Sadece Eglendirmekti... yani tamamen Eglence Amaçlı Yazılar Yazmıştım..... Fakat Yanlış Anlaşıldıgımı Düşünüyorum... Bende Dahil Bu Kadar Ön Yargılı Davranıp Hiç Düşünmeden Birbirimizi Kırmamalıydık ve Linç Etmeye Gerek Yoktu newrophat newrophat smili72 smili72 İstemeyerek Herhangi Bir Hata Yaptı İsem Özür Diliyorum İkinizden 'de ...
Benim Bu Forumda 4 Ana Misyonum Var 1.Herkese Eşit Saygı 2.Kimseyi Küçük Görmeme 3. Herkese Eşit Sevgi 4. Empati
Ve Gelelim Beni Bu Foruma Aşık Eden Degerli 3 kişiye 1. Adem Helvacı Adem Helvacı bey'in Mükemmel Kusursuz Detaylı Yardımcı Youtube Videoları 2. Sota Sota beyin iyi ki Bu Forumu Oluşturup Biz Üyelere Destek/Yardım Saglaması ki biz üyeler forumdan oldukça yararlanıyoruz iyi ki varsın Sota Sota 3. son kişi ise F fikoloji bey'in OlaganÜstü Yorumu Teknik Destegi Yardımları ve Çözümü.... Tekraren newrophat newrophat smili72 smili72 Arkadaşlarımdan Hatam Olduysa Özür Diliyorum....
Kızmanızı Anlıyorum Hak Veriyorum Ülke Olarak Zor Zamanlar Geçiriyoruz.... Her TV / sosyal medyaya baktıgımda kadın cinayetleri kadın ölüm haberleri çocuklara istismar haberleri Siyaseten Kargaşalar Ekonomi Doların Yüksek Olması Herşeyin Pahalı Olması falan Ülkecek Moralimizi Bozuyor ve İstemeden Herkes Birbirini Kırıp Üzüyor...
Elbette Siz Sota Sota bey Adem Helvacı Adem Helvacı bey (Emegi Geçen Tavsiye Forumu (Admin)Yöneticileri ) Sizlerde Para Kazanacaksınız sonuçta Bu Forumda Diger Forumlar gibi Su yakmıyor Para Kazansın Ki Aylık Site Domain Kira Ücreti Ödensin Degerli Adminler Elbette Sizinde Cebiniz Dolup Geçiminizi Saglayacaksınız... Elbette Siz Para Kazanacaksınız Kİ TavsiyeForumu Ayakta Kalsın....
Cümlelerimi Burada Bitirken Hepinizi Çok Ama Çok Seviyorum.... bir süre Forumda Olamayacıgımı Belirtmek İsterim Sizi Özlüyecem Tavsiye Forumu Ailesi :byeDegerli 2 Admin ( Yönetici) Adem Helvacı Adem Helvacı beye Sota Sota beye Saygılarımla.... ??? ???? RABBİM Ayagınıza Taş Degdirmesin İnşALLAH

güzel kardeşim hala olaya yanlış tarafından bakıyorsun, birincisi o sitemlerin muhatabı tek başına sen değildin, ikincisi ortada bir aldatmaca kandırmaca yok biz bu işlere ihtiyaç duyacak kadar çiğ ergen insanlar değiliz, konu başlığının o şekilde olmasının nedeni forum sahiplenin para kazanması değil yasal zorluklarla karşılaşmamak adına internet jargonunda bahsi geçen kanallara "malum" denildiği içindir. kimseyi aldatmak yada kandırmak için kasıtlı o şekilde başlık açılmadı, bizleri tanısan zaten böyle bir imada bulunmazdın, sadece sorarak yada geçmiş birkaç mesaja bakarak cevabını alabileceğin şeylere clickbait diye etiket yapıştırman üzdü.

benim üzüldüğüm esas konu hala kendimizi anlatıp birşeyleri ifade etmeye çalışmak fazlası değil ama sağlık olsun bunlar aşılamayacak şeyler değil , gönüller bir olsun niyetler temiz olsun yeterki gerisi böyle böyle konuşulup halledilir. yinede tüm bunlara rağmen hatanın farkında olman ve özür dilemen benim için yeterlidir uzatmaya gerek yok artık, selametle kal güzel kardeşim.

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Arkadaşlar; o marka model bir tv'yi denememiş, görmemiş, tam test etmemiş, kullanmayan kişilerin tv tavsiyelerini bir kelam geçiniz..
(can abi ve adem abi hariç) onlarda görmedikleri bir tv için net yazmıyorlar zaten :)
neyse 5324676433466 kez yazıyorum kendiniz gidin test edin, Sağdan, soldan bakın, resim ayarlarını kurcalayın ne bilim usb'niz olsun maç yayını açın
bakın hoşunuza gittiyse tv,

hangi marka olursa olsun ÖZELLİKLE belirteyim o tv'yi SADECE sizin hoşunuza giden o tv'yi kullanan insanların yorumlarına bakın, kullanıcı deneyimlerini okuyun
modelin kronikleşmiş bir arızası yoksa. içinize sindiği an alın geçin takılmayın..
size gelende bir faso yoksa oturup kullanın.
sonuçta ev,araba veya 50 bin liralık bir iş makinesi seçmiyoruz..
incik,boncukla uğraşmak hem vaktinizi çalar, hem ruhunuzu yorar
hadi kalın sağlıcakla..
sen can abi ile adem ustanın yanına birde dallası ekle.. hadi bizleri bir kalemde geçte dallas dedinmi durup düşünmek lazım..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA DOSTUM 1 -2 TIK FAZLA ALMAK İÇİN İNSANLARI KANDIRMAYA CLICKBAİT YAPMAYA GEREK YOKTU KONU BAŞLIGI AÇISINDAN
... Amacım Siz Degerli Dostlarımı Sadece Eglendirmekti... yani tamamen Eglence Amaçlı Yazılar Yazmıştım.....
Konu uzasın istemiyorum ama kimse sana "git" diye yazmadı sevgili Charliez ,ama ben şahsen yukarıdaki alıntıdan da görüleceği üzerine ve o konuda uzun uzun yazdığın cevaptan (burada alıntılamadım) ,bir eğlence çıkartamadım doğrusu,ayrıca gitmeni de şahsen ben ve diğer dostlarımın olduğu gibi,üye dostlarımızın da isteyeceğini sanmıyorum,çabuk karar vermek iyi değildir,hiç de faydasını ben kendi adıma yazayım "görmedim"bu yaşıma kadar :)
Dediğim gibi ,kimse senin forumdan gitmeni istemedi istemez de ,bu konuyu burada kapatatım,senin güzel fikirlerinden de faydalanmak isterim doğrusu ,ne demiş atalarımız" öğrenmenin yaşı yoktur" :ok

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Duyuru...!!!

Kızmanızı Anlıyorum Hak Veriyorum Ülke Olarak Zor Zamanlar Geçiriyoruz.... Her TV / sosyal medyaya baktıgımızda içimiz kan aglıyor ? ? ? kadın cinayetleri kadın ölüm haberleri çocuklara istismar haberleri Siyaseten Kargaşalar Ekonomi Doların Yüksek Olması Herşeyin Pahalı Olması falan Ülkecek Moralimizi Bozuyor ve İstemeden Herkes Birbirini Kırıp Üzüyor...
Elbette Siz Sota Sota bey Adem Helvacı Adem Helvacı bey (Emegi Geçen Tavsiye Forumu (Admin)Yöneticileri ) Sizlerde Para Kazanacaksınız sonuçta Bu Forumda Diger Forumlar gibi Su yakmıyor Para Kazansın Ki Aylık-Yıllık Site Domain Kira Ücreti Ödensin Degerli Adminler Elbette Sizinde Cebiniz Dolup Geçiminizi Saglayacaksınız... Elbette Siz Para Kazanacaksınız Kİ TavsiyeForumu Ayakta Kalsın....
Ben de kendi adıma kırdıysam özür dilerim Problem yok

Geri
Üst Alt