teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
evet arkadaşlar eksiler sahne geçişlerinde ışığı kısıp yükseltiyor çok rahatsız edici değil,ama farkediliyor..belki ayarlardan birşeyin kapatılması gerekiyordur anca bakacağım.. dizi bakarken titremeler var 5 dakika bir yapıyor hemen hemen takılma..onada ayarlardan bakacağım.. belkide kendi dahilli uydusundan yapıyordur..benım uyduyu daha bağlamadım..son olarak sol köşede hafiif bir ışık sızması var siyah üzerinde hafif sis gibi çok az aşağı köşede.. diğer yerler sağlam dediğim gibi sadece aşağı köşede hafif bir sızma mevcut..renkler çok canlı resimler çok canlı çıkıyor..anlayamadığım futbol maçlarında yag gibi akarken hareketli sahnelerde iyi iken dizi izlerken neden arada takılma yaptığı sadiselik bir takılma oluyor.. şimdilik memnunum..
Yeni tvni güle güle kullan sevgili 10vil :ok

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
teşekkür ederim terapist ..abi grundig helal olsun nasıl bir ips panel yapmışlarsa konstrat düşüklüğü yok siyah kaybı gibi bir problem 0 hata ..bukadar olur..yandan daha güzel oluyor izlemesi.. ips değil sanırsın va panel...hiç bir siyah kaybı detay kaybı yok...can abinin ips panelde grundig en iyisi dediği kadar var. renkler ve resimler çok canlı..iyiki ips tercih etmişim.. grundig için konuşuyorum tabıkı diğerlerini bilemem..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dizi izlereken sahne geçişlerinde hafif ışık kısıp bazende açıyor..çok değil ama hafif düzeyde oluyor ama dikkat çekiyor ..ayarlardan biryerden belki vardır bir ayarı bakacağım..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teşekkür ederim terapist ..abi grundig helal olsun nasıl bir ips panel yapmışlarsa konstrat düşüklüğü yok siyah kaybı gibi bir problem 0 hata ..bukadar olur..yandan daha güzel oluyor izlemesi.. ips değil sanırsın va panel...hiç bir siyah kaybı detay kaybı yok...can abinin ips panelde grundig en iyisi dediği kadar var. renkler ve resimler çok canlı..iyiki ips tercih etmişim.. grundig için konuşuyorum tabıkı diğerlerini bilemem..
Terapist gibi görmen hoşuma gitti doğrusu :hihi
Tabi birazda kullanıcıya bağlı demem lazım ,kimine ips tavsiye edersin,alır ve aldığına pişman olur ,ama inan senin adına çok sevindiğimi tekrar belirteyim :ok

U Çevrimdışı

ugurcan61

Yeni Üye
7 May 2018
3
29
Merhabalar bütçem 4000 -5000 arası
Samsung 55RU7300

nasıldır? başka önerebileceğiniz 50 - 55 '' tvler var mıdır? IPTV kullanılacak.

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
teşekkür ederim terapist..hemen yaptın zaten terapiyi senin adına sevindim diyerek..heheheh

A Çevrimdışı

anlydn

Yeni Üye
13 Ocak 2020
12
30
Merhaba forumda yeniyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.bütçem 7000 tl max 7200
65 inc tv almak istiyorum
Samsung 65RU7440 veya LG 65SM8000 var kafamda
Samsung tv lere arayuzune yatkinim ama LG panel olarak daha iyi diyorlar bende cok anlamadigim icin kararsizim.ikisi arasinda kaldim yada baska model onerileriniz varmi? Butcem en fazla 7200 tl

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Merhaba forumda yeniyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.bütçem 7000 tl max 7200
65 inc tv almak istiyorum
Samsung 65RU7440 veya LG 65SM8000 var kafamda
Samsung tv lere arayuzune yatkinim ama LG panel olarak daha iyi diyorlar bende cok anlamadigim icin kararsizim.ikisi arasinda kaldim yada baska model onerileriniz varmi? Butcem en fazla 7200 tl
Arkadaşım
Öncelikle Ebat kriterine göre bütçen, performanslı 65 inç bir panele göre çok çok düşük.
Bu anlamda şu yukardaki modelleri günlük kullanmak için alacaksan tabiki al...
Ancak!
Detaycı kullanıcı olup aldığın paneli ağırlıklı olarak film ve oyun için kullanacaksan
65Sm8000 (50hz) vasat ışık ve kontrasta sahip İPS paneldir
65Ru7440 (50hz) ise segmentine göre motion performansı ve yansıma olarak iyi değildir.
Bu anlamda sana önerim;
Ya battan yada fiyattan feragat et
Yani ya ebattan ödün verip bütçene uygun ve çok daha performanslı olan 55 inç SONY 55XF9005 (VA/100hz) al.
Yada illede 65 inç olacaksa bütçe artırıp kemerleri biraz daha sıkıp ;)
bu ebatta beklentilerini tam anlamıyla karşılaştıracak olan SONY 65XF9005 (VA/100hz) al.

A Çevrimdışı

anlydn

Yeni Üye
13 Ocak 2020
12
30
Arkadaşım
Öncelikle Ebat kriterine göre bütçen, performanslı 65 inç bir panele göre çok çok düşük.
Bu anlamda şu yukardaki modelleri günlük kullanmak için alacaksan tabiki al...
Ancak!
Detaycı kullanıcı olup aldığın paneli ağırlıklı olarak film ve oyun için kullanacaksan
65Sm8000 (50hz) vasat ışık ve kontrasta sahip İPS paneldir
65Ru7440 (50hz) ise segmentine göre motion performansı ve yansıma olarak iyi değildir.
Bu anlamda sana önerim;
Ya battan yada fiyattan feragat et
Yani ya ebattan ödün verip bütçene uygun ve çok daha performanslı olan 55 inç SONY 55XF9005 (VA/100hz) al.
Yada illede 65 inç olacaksa bütçe artırıp kemerleri biraz daha sıkıp ;)
bu ebatta beklentilerini tam anlamıyla karşılaştıracak olan SONY 65XF9005 (VA/100hz) al.
Diger televizyonum 55q6fn.bu alacagim tv sadece normal kanal yayinlari ve arada bir film izlemek icin alacagim.oyun vs oynamiycam

A Çevrimdışı

Aliço

Yeni Üye
17 Ara 2019
8
46
İyi günler geçen hafta n11 den vestel 50u9500 model bir TV aldım henüz elime ulaşmadı. Şimdi baktığımda aynı fiyata 50ud9180 model tv çıkmış. Bu iki televizyon arasında ne gibi fark vardır. Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
evet canlar... gcu 9800 televizyonun kurulumu yapıldı.. ilk olarak burdan mediamarkete teşekkür etmek istiyorum kapalı kutu hiç açılmamış bir tv gönderdiği için.. Allah razı olsun..aldıkları para helal olsun.. evet 2 saatlik bir inceleme yaptım kısaca anlatacagım… televizyonda harika bir ses sistemi var subbufer artı kendii haporlörleri denildiği gibi odayı çevreliyor baslar efsane..kendi dahili uydusu üzerinden görüntüsü gayet güzel..maç özeti baktım beın sportttan motion performansı 10 üzerinden 11.. en ufak takılma titreme yok..futbol topu yag gibi akıyor..samsungun q60r modelinde futbol maçı izlemiştim futbol topu zorlana zorlana katı bir şekilde ilerliyordu 9800 de yag gibi akıyor,futbol izlemek çook zevkli oluyor..film performansına daha bakamadım..enigma 2 atalanta et 9000 cihazımı bağlayacağım akşam..birde onda bakacağım resım kalıtesıne… ips panel karanlık oluyor diyorlardı..evdekiler çok parlak görüntü diyor,gerçekten ips olmasına rağmen parlak konstrastı mükemmel bir televizyon...üstelik daha standart modda..daha hiç ayarları kurcalamadım renkler otursun iyice diye..kumandası şahene daha nasıl olabilir bir kumanda bilemiyorum..yandan oturup bir izleyeyim şu tvyi neymış bu ips muhabbeti dedım..yandan görüntü kaybı gerçekten dedikleri gibi yok..hem karşıdan hem yandan zevkle izliyorsunuz..gerçekten yandan izleme açısı mükemmel derecede..illaa karşına geçip izleyeceğim diye yük kaltı sırtımdan...akşam ışık sızması testi yapacağım ölü piksel testimde olacak..video çekip atacağım mereak edenler için..şimdilik izlenımlerım bunlar iyi forumlar..herkese
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

unutmadan gayet şık bir televizyon..ayakları resımlerde göründüğü gibi gıcık durmuyor...evdekilerde beğendi cam çerçevesiz mukkemmel tasarım..5000 tl ye gerçekten alınabılır bir cihaz.fazlasıyla parasını hak ediyor.. umarım ışık sızması ölü piksel falan çıkmaz..
Hayırlı olsun,nazar değmesin,güle güle kullanın.

A Çevrimdışı

anlydn

Yeni Üye
13 Ocak 2020
12
30
8500-9000TL 65 inc samsung q60rat dan iyi tv varmidir.limitimi biraz cikardim iyi bisey almak istiyorum 65 inc olarak bu tv iyimidir

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Yardimci olacak biri yokmu
Sektörün en iyilerinden birisi Samsun hangi cihazını alsan bence aldığın cihazın hakkını tam olarak alırsın ama vestel'in de 65 inç ürünleri ile arasında 2000 TL gibi daha fazla çok ciddi fiyat farklılıkları olabilir Vestel 65 inç cihazı bence fazlasıyla Samsung'un 65 inç cihazını artmaz ki 2 bin 3 bin TL de cebinde kalır

Geri
Üst Alt