D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
çekim yaptığım telefon lg g4 kamerası leş.. hatta orda üstte biblo var bak bir resimde tv nın üstünde o bile bulanık çıkıyor..panelin resim ve renk kalitesi çok güzel gerçekten tatminkar .. benım diyen cihazları susuz getirip susuz götürür..hakkını yiyemem.. grundig gerçekten ips panelde fark yaratmış..lg nin leş ipslerine benzemiyor.. va panelden farkı yok.. detay kaybı diye bişey yok..bende çok şasırsım..siyah sahnelerde batıracak diye aynı va performansı veriyor siyah sahnelerde.. okadar canlıydıki resimler renkler acaba gelecek olan cihaz bunun gibi olmassa diye korkuyorum... 0 dereceye yakın oturup baktım hep hiçmi kayıp olmaz yandan.. helal olsun adamlara yapmış abi paneli.. tek sıkıntı albani ustanın dediği gibi montajda iyi değil maalesef grundigler….sevgili albanide ışık sızmasız olanı bulursanız kapın demişti..olmadı hatalı panel geldi..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

inan resim kalitesi çok iyi panelin..mükemmel renk veriyor..telefondan anlayamassın dedgigim gibi lg g4 le bukadar çekiyor...her fotoğrafı bulanık çekiyor telefon..panelle ilgili değil
Görüntü iyi ise sen bilirsin ama dediğim gibi diğer konularda panel hatalı malesef kabul edilebilir boyutta bile değil karar senin...

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
panel hatalı dediğin ışık sızması olan alt köşeyimi diyorsun.. aynı şeyden mi bahsediyoruz..cihazı bugün yolladım geriye zaten ..

20200113_235526e707b07a2ec24519.jpg
birtek burda vardı bir ışık sızması bayağı belirgindi.. başka görmedim.. işte görüncede kafan sürekli oraya gidiyor..

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
ışık sızması olan bu resmi ve bu resmin hemen altındaki parçalı bulutlu resimden bahsetmiştim.
Bu arada paneli geri gönderdiğine sevindim iyi yapmışsın

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
teşekkürler.dallas

sen iyi adamsın geçen kızdım sana biraz kusura bakma..sende o gün kaşınıyordun birazda neyse.. can abiyle barışsanıza.. çok isterim barışmanızı..ben sana yazdım o gün sinirle ama kusura bakma.. seninde kendince aklın yüreğin vardır elbteet bir geçmiş olsun mesajı yayınlamaya..kusura bakma ben orda hata yaptım .. aradaki buzları eritmeye nedersin hadi be ..bir mesaj yayınla can abide yazar altına birşeyler elbet..nolur barışın..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
panel hatalı dediğin ışık sızması olan alt köşeyimi diyorsun.. aynı şeyden mi bahsediyoruz..cihazı bugün yolladım geriye zaten ..
20200113_235526e707b07a2ec24519.jpg

birtek burda vardı bir ışık sızması bayağı belirgindi.. başka görmedim.. işte görüncede kafan sürekli oraya gidiyor..
Hımm,geri gönderdiğine sevindim ,insanın gözü habire oraya takılır,iyi yapmışsın sevgili 10vil :ok

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Hımm,geri gönderdiğine sevindim ,insanın gözü habire oraya takılır,iyi yapmışsın sevgili 10vil :ok
evet canım terapistim.. maalesef böyle bir problem oluştu.. panel çok iyi teredddütsüz,ama can abide söylemişti bilerek aldım ışık sızmasına dikkat edin bu adamlar,panel montaj işinde batırıyor demişti takip ettiysen .. 5000 tl civarına düşüncede fiyat bir şansımı denemek istedim olmadı grundig utansın.. birde öyle bir panel yapmışlarki televizyonu silerken dahi aklın çıkacak cinsten hafif baskı uygulasan panele ışık sızdaracak..ben bu yükün altına giremem dedim,salladım gittti geriye.. çok korkunç bir yapısı var panelin çok narin kibar.. gereken özeni gösteremem göstersemde anlamaz.. bu ışık sızması çogalırmı acaba diyede düşündüm..çoğalır belki dedim tırstım yolladım..valide beğenmeyince panelin estetiğini ayaklara falan uyuz oldu :) cam tasarıma dedim tamam anne üzülme senin istediğini alırız.. sağlık olsun herşeyin çaresi var ölüm hariç..acelem yok bakalım gün dogmadan neler doğar..

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
teşekkürler.dallas

sen iyi adamsın geçen kızdım sana biraz kusura bakma..sende o gün kaşınıyordun birazda neyse.. can abiyle barışsanıza.. çok isterim barışmanızı..ben sana yazdım o gün sinirle ama kusura bakma.. seninde kendince aklın yüreğin vardır elbteet bir geçmiş olsun mesajı yayınlamaya..kusura bakma ben orda hata yaptım .. aradaki buzları eritmeye nedersin hadi be ..bir mesaj yayınla can abide yazar altına birşeyler elbet..nolur barışın..
Bak şimdi şöyle düşün....
Sen bana onca ağır ithamda bulundum
Ben tüm bunlara rağmen yine ve yine sana yardımcı olmaya çalıştım
Bir başkası olsa bunu yaparmıydı, elbette yapmazdı ama ben kolay kolay kin tutmam çünkü bu konular benim ezberimde artık
Biliyorumki panel konusunda karşımdakilerin eksikleri (benim dahi) var ve bu yüzden yadırgadığı konularda hemen öfkelenebiliyorlar bunlara zaten alışkınım.
Gelelim Albaniye
Kendiside bu sayfada sor istersen
(DH'de) Uzun uzdadıya tartışmalarımız içerisinde benim ona uzattığım zeytin dallarını toplasak burdan köye yol olurdu..
Fakat kendileri malesef her daim, uzattığım bu daldaki zeytinlerin sıkıp suyunu çıkardı..
Buna Ado hocam dahil bir çok kez şahit olmuştur.
Yine başında dediğim gibi tüm bunlara rağmen ben kin tutmam kimseylede küs kalmak istemem
Madem öyle bu anlamda diyorum ki;
Duydumki ağır bir rahatsızlık geçirmişsin
Geçmiş olsun albenez hoca Allahü teala sana acil şifalar versin inşallah...

albanez albanez

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
evet canım terapistim.. maalesef böyle bir problem oluştu.. panel çok iyi teredddütsüz,ama can abide söylemişti bilerek aldım ışık sızmasına dikkat edin bu adamlar,panel montaj işinde batırıyor demişti takip ettiysen .. 5000 tl civarına düşüncede fiyat bir şansımı denemek istedim olmadı grundig utansın.. birde öyle bir panel yapmışlarki televizyonu silerken dahi aklın çıkacak cinsten hafif baskı uygulasan panele ışık sızdaracak..ben bu yükün altına giremem dedim,salladım gittti geriye.. çok korkunç bir yapısı var panelin çok narin kibar.. gereken özeni gösteremem göstersemde anlamaz.. bu ışık sızması çogalırmı acaba diyede düşündüm..çoğalır belki dedim tırstım yolladım..valide beğenmeyince panelin estetiğini ayaklara falan uyuz oldu :) cam tasarıma dedim tamam anne üzülme senin istediğini alırız.. sağlık olsun herşeyin çaresi var ölüm hariç..acelem yok bakalım gün dogmadan neler doğar..
Tebrik ederim,can alıcı nokta işte burası :ok
Konuyu takip ettiğimi ve gençlerin birbirini kırmadan verdiği cevapları özellikle belirtmiştim çok önceki sayfalarda ,hatta "gençler sizi ilgiyle okuyorum" falan demiştim sanırım :)
Umarım istediğin gibi bir panel sahibi olursun :ok

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Bak şimdi şöyle düşün....
Sen bana onca ağır ithamda bulundum
Ben tüm bunlara rağmen yine ve yine sana yardımcı olmaya çalıştım
Bir başkası olsa bunu yaparmıydı, elbette yapmazdı ama ben kolay kolay kin tutmam çünkü bu konular benim ezberimde artık
Biliyorumki panel konusunda karşımdakilerin eksikleri (benim dahi) var ve bu yüzden yadırgadığı konularda hemen öfkelenebiliyorlar bunlara zaten alışkınım.
Gelelim Albaniye
Kendiside bu sayfada sor istersen
(DH'de) Uzun uzdadıya tartışmalarımız içerisinde benim ona uzattığım zeytin dallarını toplasak burdan köye yol olurdu..
Fakat kendileri malesef her daim, uzattığım bu daldaki zeytinlerin sıkıp suyunu çıkardı..
Buna Ado hocam dahil bir çok kez şahit olmuştur.
Yine başında dediğim gibi tüm bunlara rağmen ben kin tutmam kimseylede küs kalmak istemem
Madem öyle bu anlamda diyorum ki;
Duydumki ağır bir rahatsızlık geçirmişsin
Geçmiş olsun albenez hoca Allahü teala sana acil şifalar versin inşallah...

albanez albanez
teşekkür ederim dallas.. sen iyi bir adamsın.. tekrar teşekkürler..

can abi ile sen bu foruma çok yakıştınız..inşallah barışırsınız can abi sıra sende sende adamın ham maddesisin..göster adamlığını can abi sıra sende.. nereye kadar bu küslükler dargınlıklar..3 günlük dünya kırmayalım birbirimizi.. kıskançlıklar hasetler düşsün peşimizden bıraksınlar artık yakamızı..tertemiz bir sayfa açalım..iyi geceler herkese.hayırlı forumlar..

Son düzenleme:
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
1 10vil

Yazıların içe içe geçmiş;paragraf-uygun satırbaşları yok,ardı adına sıralıyorsun,okumak işkence:ogg

Bak iyi dinle şimdi,geçmişten gerçek bir panel hikayesi!

-Nalet DH den bir arkadaşımız vardı,Pio dedi bana;bende almazsan döverim demiştim! adama aldırdık normal de
""sıfır hatalı"" olan Pio,bu arkadaşta hatalı çıktı!! bana da bildirmedi sonra Digicom anında değişim yaptı ama
2.gelen de arıza verdi!! yaw olacak iş değil ve dünyada bir örneği hiç çıkmadı,ama bunda çıktı
Ben o zaman UK deki AVForums da çok yazardım,bir gün bir baktım orada bunun hikayesini gördüm! kendisi
normal de panel kültürü&tekniği tecrübesi(Pany PDP lerden dolayı)lisan bilen v.s kaliteli bir kişidir,bende cevaben
oradan bir şeyler yazdım,3.defa değişim için Digicom arıza çıkarınca,devreye girip onuda hallettim,adam 3.defa
Pio suna kavuştu ve bu olay taa Japonya daki merkeze bile ulaştı ve bu olayın ilk defa başlarına geldiğini bildirdiler
Ben gamatoyu basmıştım o zaman Digicoma,herifler bunun için bana 3 defa çeşitli Pioneer Corp. birimlerinden
teşekkür msg ları gönderdiler,arkadaşa da 1 adet Bluray hediye ettiler hem bana hem de ona yine özür msg ları
gönderdiler!

Ben bu arkadaşa "BAHTSIZ BEDEVİ" adını vermiştim:hoba1

Sana da gelirsem;sen de geçmiş maceralarından çok aşikar ki aynen Bahtsız Bedevi sin!

++

Kardeş senin panelinde bir kere ne görüntü kalitesi sorunu vardır nede bunu tetikleyecek sorun vardır;
IPS de zaten olmaz,hele hele Nano-LED de hiç olmaz!!

Sorum şudur;sanırım bunlar "dahili alıcı" görüntüsümüdür???
Dahilisi bana göre hikaye ama bu kadar da kötü değildir!
Ayarların tek tek hepsi nasıldır bilemiyorum?

Ben örneğin,normalde Receiver kullanırım ve buna taktığım cihaz da "en iyisi" Kathrein-916 dır
ikinci defa eve gelen servis,manzarayı görünce ciddi afallamıştı! o derece iyi vaziyet de ve VA da
böyle bir resim de alamazsın,zira bende aynı zamanda 11 senedir VA ları en babası olan(Samsung-S_VA)
Toshiba vardır;ancak çok sıkı bir Receiver olursa "doğru resim üretimi" IPS de biraz daha iyidir,yoksa
normal de ben "TV" olarak(film kalitesi benim için tek referans dır ve IPS de almam)ancak iş
"MONİTÖR" gibi kullanıma uygun olacak hale getirdiysem o zaman IPS de kullanırım!

Bende 2.panel olarak Toshiba-IPS de vardır ve bunu da FILM için değilde "Monitör" vazifesi de görsün diye
almıştım(yıl 2012)ve bu panel de neredeyse "sıfır LAG" dir,TN panel le yarışıyor!şimdiki Samsung şöyleymiş
yok Sony böyleymiş de LAG buymuş ki bu verilen piyasa kandırmacası örneğin 16ms yok 13,4ms yok
25ms gibi değerler küllüm ""yalandır"" çünkü böyle bir TFT-LCD panel IPS de bile yoktur ama bunlar "VA"
oluyor ve küllüm sallama verilerdir,en baba "VA" 32/35ms LAG üretir! buda 2xFrame-lost demektir!

öyle 5ms yok 15ms gibi değerler sadece ve sadece Toshiba(IPS) de "vardı" onlar da bitti gari

Piyasa da inanılmaz bir "bilgi" diye kirlilik vardır,yaw adamlar resmen yalan katalog bilgileri veriyor!
Neticede TFT-LCD dir ve IPS ler her zaman LAG konusunda daha "iyidir"

Ama bir istisna vardır;TOSHIBA-VA(hepsi değil,bazıları) örneğin benim SV685 de "GAME Mode" bile yoktur
zaten gerek de yoktur sıfır LAG gibi mübarek!
Komşum PS4 hastasıdır adam gün boyu MAÇ oynar arada bana getiriyor aleti ve ona uygun bazı ayarları
yapıyorum,kafayı sıyırıyor oynarken! kendisi VİVİD çidir,mest oluyor
Ona geçen sene Samsung NU8xx aldık(65") bu panel de hızlı ama,istediğin mod da oynayamıyorsun çünkü
panel "Gaming" de direk karşı cihazın kimliğinden ID sini alıyor "Game Mode" açıyor doğrudan!
yaw sen benim keyfime ne karışıyorsun ben x oyunu istersem Film mode dan istersem Vivid mode dan açaçağım
Neden? çünkü panel o zaman bu mod larda "sıçıyor"!!
Neden?yüksek LAG var panelde! ama hesap da Samsung 2018/19 lar çok hızlı panelmiş! YERSEN yani

Not;Samy 2018/19 ların içinde IPS olanlar daha hızlıdır bilesiniz; sıkı "Gamer" iseniz IPS tercih ediniz VA yerine!!

++

Grundig 8900/9800 ve 9750 için tekrar yazıyorum>>>"Motion-handling" (genel olarak) en iyisi diye kabul edilen
Samsung NU8xx,Sony XF9005 den daha iyidir! bu arada Samy 8xx bu anlamda 9005 den iki tık daha iyidir(bir tık
demiyorum ve 9005 "iyi" bir panel ama eniyisi süper filan da değildir zinhar,milleti yemesin "bilmeyen" ukalalar!
ortada adam gibi panel olmayınca bunları kimileri süper yapmış yaw

++

Elli defa yazdım Grundig ler de çok ciddi bir montaj rezaleti var ve 3/4 aydır bir yetkiliye ulaşamadım!
güyya geçenler de birisi bana ulaşmak istedi ama o zaman rahatsız idim,fiyatları rezalet bu arada!
ne emmeye ne gömmeye yarıyorlar yaw,zaten oldum olası uyuz olurum "KOÇ" lara:ciks

++

Ayrıca panele açık iken dokunmak da nereden çıktı yaw,ne alakası silmekle filan???
soğuk iken yapacaksın ön katman kuru temizliğini ve Moth-eye ise panel onun da
siliş şekli vardır!
9800 tasarımı bana göre yalnış ve olması gereken yapıda değildir! ama millet kasaya bakıyor
"incemi" ve "yakışıklımı" arıyor! ayakları da bana göre yanlış ve hiç şık değildir!
ancak verilen hava "şık-yakışıklı" olmuş!
9750 Stand ise her haliyle çok daha başarılı ve güven veren Aluminium-brushed ve ağırlığı
olan bir model!

++

Benim zamanım yok,9800 bir tane panel bulup da götürüp benim Kati-916 yı bağlayıp
alın size görüntü diyeceğim,çünkü eminim ki 9800 de ki manzara bendeki 9750 den
kesinlikle daha iyi olacaktır...
belki yaza doğru 3,5/4 kağıda teşhir 9800 alırım da o zaman görürsünüz resim neymiş 9800 de

++

Not;ben bir panele "el atarsam" büyük çoğunkla ya almışımdır ya da birisine aldırıp gidip onun evinde
çalışmışımdır!
Ya benim için "referance" olmuş da adam gibi başlık açarım ve millete döverek aldırmışımdır
bugüne kadar örneklerim tabiki çok olmadı ama bunlar da "patladı"!
Ya benim için sadece "iyi" olmuşsa o zaman zaten başlık da açmam!

Bu Grundig çi uyanıklar da,beni biliyor ve takip ediyor! herifler hala inatla fiyatları indirmiyorlar!
ve malı da "güzel" satıyorlar,bu forum da veya TF den bir sürü kişi biliyorum 9800 alan keza
ForumTürk/DH/UD v.s çok fazla alan var üstelik kazık tarife den!!
Malum forumların artık son 2/3 sene dir iyice "boku çıktığı"için,artık adam gibi ne paylaşımlar
kaldı nede bu tür kaliteli insanlar kalmıştır!
Neyseki sosyal iletişim alanları çoğaldı da,buralardan görüşüyoruz,normal forumculuk kimse kusura
bakmasın "ayağa düşmüştür"!

Adam forum sahibi,önce bunlar kıracak arızaların ayaklarını ama nerde!!

++

Bir de aklıma şimdi geldi sanırım yıl 2015 idi;LGE nin bir VA paneli vardı>>toplam TR ye 2450 adet
gelmişti Avrupa dan elde kalmışlardan son parti!

Hepsi 1 Hafta da bitmişti!!!:haha
el de tek tük kalanlarında çakal MM ve Teknosa filan "zam" yaparak satmıştı!

Ben DH de şunu yazmıştım;"almayanı döverim" 7/10 gün içinde bitti meret,millet aylarca sonra bunu sordu!
++

Bu arada mağaza çalışanları ve promotörler v.s içeriden-elden çok fazla Grundig alıyorlar:cool
üstelik mağaza indirimiyle!
Vatan da fanatik bir TPV(Philips) promotör vardır,iyi tanırım,o bile Philips almayıp 9750 almıştı,benim sadece
bir mesajımı görerek! buradaki LARA mağazında stokda bir tane görünüyor ama gidiyorum yok abi kalmadı
diyorlar ve beni 1 ay böyle salladılar! meğerse bu uyanık kapmış malı(49"/9750)mağaza indirimle birlikte
2700 kağıda üstelik!!! ama malı depodan çıkarmayıp stokda gösteriyorlar,o sıra bende İzmire memlekete
gidip Mavişehir/Vatandan almıştım,böyle alengirli işler yapıyor bu uyanıklar

++

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
sevgili can abi.. evt kendi yazılarımdan bende şikayetçiyim..okumakta güçlük çekiyor insan..buda forumlara pwk aşina bir insan olmadığımdan kaynaklanıyor..bunun için kusura bakmayın..neyse ben panelin kendi uydusunu kullandım..harici bir uydu bağlamadım...gördüğünüz resimler kendi uydusundan cihazın.. benim broadcom işlemcili atalanta et 9000 cihazıda bağladım onunlada test yaptım,bulanıklık devam ediyordu..benim anlamadığım nokta panel sorunlumuymuş.. sanki öyle bir şey dedin gibi anladım.. televizyonun ayarları aynen geldigi gibiydi..fabrika ayarlarıydı hiç oynamadım..

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mehmet_te

Yeni Üye
27 Ağu 2018
46
49
Hayırlı olsun diyeyim derken yollamışsın. Hayırlısı olsun. İade sürecini merak ediyorum. Paylaşırsan sevinirim. Böyle bir sürü TV iade ediliyor. Ne yapıyor lar acaba. Ben de netten almak istiyorum ama en büyük korkum böyle açılmış bir TV nin yollanması??

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
sevgili can abi.. evt kendi yazılarımdan bende şikayetçiyim..okumakta güçlük çekiyor insan..buda forumlara pwk aşina bir insan olmadığımdan kaynaklanıyor..bunun için kusura bakmayın..neyse ben panelin kendi uydusunu kullandım..harici bir uydu bağlamadım...gördüğünüz resimler kendi uydusundan cihazın.. benim broadcom işlemcili atalanta et 9000 cihazıda bağladım onunlada test yaptım,bulanıklık devam ediyordu..benim anlamadığım nokta panel sorunlumuymuş.. sanki öyle bir şey dedin gibi anladım.. televizyonun ayarları aynen geldigi gibiydi..fabrika ayarlarıydı hiç oynamadım..
insanlar neden macera ararlar ki :) oysa önce ki insanların yaptığı hatalardan ders alsalar ve aynı hataları yapmasalar daha iyi olmaz mı? demek ki olmuyor bir musibet bin nasihattan evladır :) sevgili dostum önceki yazdıklarımı okursan bu aldığın markayı bende almıştım daha eve basmam:) istersen oledini 1000 liraya versin onlar aslını ispat edemedi ki. ha bide şu pro motorun tvsiyeleri çekik korelilerin tvleri. bak sana son kez yazıyorum başına gelenede üzüldüm. git benim aldığım tv yi al ne seninki kadar ışık sızması bulursun nede renk sorunu ha bide test eden şu hocan varya benim markayı yok kasıyo yok küsüyo olayı ne kadar 4k ne kadar şu bu la kafanı takma alt tarafı tv alacan dünyanın sonu değil . GİT BENİM ALDIĞIMI AL KAFAN AĞRIMAZ BEN KEFİLİM

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Bana gelen 4 Grundig televizyonun;
1.'sinde ölü piksel ve oldukça fazla ışık sızması vardı (Grundig Rio 49 CLX 7745 AP-VA Paneldi sanırım değişti)
2.'sinde ışık sızması ve yanılmıyorsam bulutlanma vardı (Rio-VA değişti)
3.'de yan kısımlarda ışık sızması vardı ve karanlıkta film izlerken kenarlardan belli oluyordu kaldı ve oğlum kırdı. (Rio-VA kırıldı)
4. ücretli değişimle gelen bir televizyondu (Grundig Roma 49 GCU 7905a-IPS) sol üst köşede ışık sızması vardı. İzlerken göze batmıyordu ya da detaylıca baktığımda sorun çıkarmıyordu kaldı. Tabii fotoğraflarda daha bariz görünmekle birlikte en iyi görüntüyü veren de bu televizyondu. Değiştirmedim ve şu an için memnunuz.

Bugün teyzeme Hi-Level 49UHL650 aldık. Servis geldi kurulum yaptı. LG IPS panel var ve onda da sol üst köşede sızma mevcut. Teyzeme dedim böyle böyle bir durum var istersen değiştirelim ama gelen de üç aşağı beş yukarı böyle olacak. Kalsın dedi. Servis çalışanı da sorun etmedi değişim babında ama gelenin de çok farklı olmayacağı konusunda hem fikir olduk.

Özetle benim gördüğüm led panellerde mutlaka ışık sızması oluyor, film izlerken siyah bantta göze batmıyorsa çok da sorun değil ama yok rahatsız ediyorsa değişim/iade yoluna gitmekte fayda var. Gerçekçi bir yaklaşımla birlikte bu ürünleri alırken bu faktörleri göz önünde bulundurup hazırlıklı olmak gerek. Evet o kadar para verdiğimiz panellerde kimse hata çıksın istemez ama dolar kuruna bakarsak evlerimizdeki televizyonlar ortalama 500-600 dolarlık aletler bu yüzden çok beklenti içine girmek mantıksız. Grundig'ten memnunum, özellikle servis hizmeti gerçekten üst düzey ama kampanya bekleyip kampanyadan almak daha mantıklı. Keza Hi-Level üzerinden değerlendirirsek Vestel grubu da oldukça güzel günlük kullanım için gani gani yeterli. Sadece günlük kullanıcı ve aileler IPS tercih ederlerse daha memnun kalırlar görüşündeyim. Bununla birlikte çok da para vermeye gerek yok diye düşünüyorum televizyonlar için.

Geri
Üst Alt