D Çevrimdışı

dad6403

Yeni Üye
1 Ocak 2018
34
Arkadaşlar sonunda 4. Aldığım tv nin kutusu sağlam geldi. Kurulumu yapıldı ama gelen servis görevlisi dayı kutunun seri numarasını kesmiş. Şimdi ben olur da iade yapmak istersem amazon kutuyu bu halde iade almaz galiba? Servis bu seri numarasının olduğu kısmı kesmek zorunda mıydı? Benim anladığım tv nin seri numarasını yazmakla uğraşmak istemedi, kartonu kesti oradan. Şükür görünürde bir sorun yok ama gecenin karanlığında siyah ekranda ışık sızması var mı kontrol edeceğim. Umarım ışık sızması can sıkıcı boyutta olmaz. Ama illa ki vardır az da olsa.
IMG_20200112_111718357.jpg

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Arkadaşlar sonunda 4. Aldığım tv nin kutusu sağlam geldi. Kurulumu yapıldı ama gelen servis görevlisi dayı kutunun seri numarasını kesmiş. Şimdi ben olur da iade yapmak istersem amazon kutuyu bu halde iade almaz galiba? Servis bu seri numarasının olduğu kısmı kesmek zorunda mıydı? Benim anladığım tv nin seri numarasını yazmakla uğraşmak istemedi, kartonu kesti oradan. Şükür görünürde bir sorun yok ama gecenin karanlığında siyah ekranda ışık sızması var mı kontrol edeceğim. Umarım ışık sızması can sıkıcı boyutta olmaz. Ama illa ki vardır az da olsa.
IMG_20200112_111718357.jpg
hayırlı olsun güle güle eskisin.. ara telefonla dayıyı kartonu atma lazım de :) napcan derse soba tutuşturcam dersin :) bir sorun çıkarsa bi karton kes oraya göre bantla yolver gitsin.. modeli ne tv nin sm serisimi

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
IMG_20200110_183837.jpg

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam ücretli değişimden gelen televizyonumda karanlık ortamda ekran ışığını tamamen açtığımda üstteki şekilde bir sızma beliriyor. Ben çok sorun etmiyorum keza önceki gelen televizyonların hepsinde mevcuttu yine de fikrinizi almak istedim.
Bu arada Adem Helvacı Adem Helvacı hocam günlük kullanımda çok fark edilmiyor. Sizce uğraşmam değecek bir şey mi?

IMG_20200109_204315.jpg

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Bence değmez. Yeni gelecek olanın ne olacağının bilinmemesi ayrı bir muamma.
Teşekkür ederim abi. İçime su serptin. Daha önce kullandığım televizyonlarda film izlerken bile rahatsız ediyordu, ölü piksel olanına bile denk gelmiştim. Bu televizyonda film izlerken sorun yok en azından ve işlemci kaynaklı sanırım daha akıcı bir menüsü var. Gördüğüm kadarıyla bu ışık sızması ips panelde ya da Grundig bazında kronik bir sorun. Bu 1 yıl içinde 4. Grundig televizyonum (2'si ölü piksel ve ışık sızmasından değişti, bu da oğlum kırınca ücretli değişimle geldi, Allah'tan sigorta vardı) hepsinde iyi kötü bir sorun vardı.

O Çevrimdışı

ogustos

Yeni Üye
21 Ara 2019
6
36
gece tv izlemek ps4 oynamak için
PHILIPS 58PUS7304
LG 55SM8200
SONY 55XF9005
SAMSUNG QE 55Q60RA hangisini önerirsiniz ya da başka bir model öneriniz var mı ?

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
gece tv izlemek ps4 oynamak için
PHILIPS 58PUS7304
LG 55SM8200
SONY 55XF9005
SAMSUNG QE 55Q60RA hangisini önerirsiniz ya da başka bir model öneriniz var mı ?
O paneller arasında tabiki SONY 55XF9005 alınmalıdır
Ancak hala üretimde olduğu söylensede xf9005 2018 modeldir ve
Piyasada kuvvetle muhtemel ayıplı iadeli olanları çoktur.
Bu yüzden aldığın panelin sıfır açılmamış olduğundan emin ol..

D Çevrimdışı

dad6403

Yeni Üye
1 Ocak 2018
34
hayırlı olsun güle güle eskisin.. ara telefonla dayıyı kartonu atma lazım de :) napcan derse soba tutuşturcam dersin :) bir sorun çıkarsa bi karton kes oraya göre bantla yolver gitsin.. modeli ne tv nin sm serisimi
LG 50um7450pla 3535e geldi. İade etmem sanırım. Dün gece ışık sızmasına baktım da tv oldukça iyi. Işık sızması var ama az bence. Teşekkür ederim inşallah sıkıntısız kullanırım.

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
resimleri ekledim cihaz geldi benim.. yüklemeye çalıştığınız dosya buyuk diyor resimler için..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ddddb6a042e22574acc8.jpg

20200113_142142ggggggggggggg.jpg

20200113_142013.jpg

Son düzenleme:
1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
evet canlar... gcu 9800 televizyonun kurulumu yapıldı.. ilk olarak burdan mediamarkete teşekkür etmek istiyorum kapalı kutu hiç açılmamış bir tv gönderdiği için.. Allah razı olsun..aldıkları para helal olsun.. evet 2 saatlik bir inceleme yaptım kısaca anlatacagım… televizyonda harika bir ses sistemi var subbufer artı kendii haporlörleri denildiği gibi odayı çevreliyor baslar efsane..kendi dahili uydusu üzerinden görüntüsü gayet güzel..maç özeti baktım beın sportttan motion performansı 10 üzerinden 11.. en ufak takılma titreme yok..futbol topu yag gibi akıyor..samsungun q60r modelinde futbol maçı izlemiştim futbol topu zorlana zorlana katı bir şekilde ilerliyordu 9800 de yag gibi akıyor,futbol izlemek çook zevkli oluyor..film performansına daha bakamadım..enigma 2 atalanta et 9000 cihazımı bağlayacağım akşam..birde onda bakacağım resım kalıtesıne… ips panel karanlık oluyor diyorlardı..evdekiler çok parlak görüntü diyor,gerçekten ips olmasına rağmen parlak konstrastı mükemmel bir televizyon...üstelik daha standart modda..daha hiç ayarları kurcalamadım renkler otursun iyice diye..kumandası şahene daha nasıl olabilir bir kumanda bilemiyorum..yandan oturup bir izleyeyim şu tvyi neymış bu ips muhabbeti dedım..yandan görüntü kaybı gerçekten dedikleri gibi yok..hem karşıdan hem yandan zevkle izliyorsunuz..gerçekten yandan izleme açısı mükemmel derecede..illaa karşına geçip izleyeceğim diye yük kaltı sırtımdan...akşam ışık sızması testi yapacağım ölü piksel testimde olacak..video çekip atacağım mereak edenler için..şimdilik izlenımlerım bunlar iyi forumlar..herkese

unutmadan gayet şık bir televizyon..ayakları resımlerde göründüğü gibi gıcık durmuyor...evdekilerde beğendi cam çerçevesiz mukkemmel tasarım..5000 tl ye gerçekten alınabılır bir cihaz.fazlasıyla parasını hak ediyor.. umarım ışık sızması ölü piksel falan çıkmaz..

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
evet canlar... gcu 9800 televizyonun kurulumu yapıldı.. ilk olarak burdan mediamarkete teşekkür etmek istiyorum kapalı kutu hiç açılmamış bir tv gönderdiği için.. Allah razı olsun..aldıkları para helal olsun.. evet 2 saatlik bir inceleme yaptım kısaca anlatacagım… televizyonda harika bir ses sistemi var subbufer artı kendii haporlörleri denildiği gibi odayı çevreliyor baslar efsane..kendi dahili uydusu üzerinden görüntüsü gayet güzel..maç özeti baktım beın sportttan motion performansı 10 üzerinden 11.. en ufak takılma titreme yok..futbol topu yag gibi akıyor..samsungun q60r modelinde futbol maçı izlemiştim futbol topu zorlana zorlana katı bir şekilde ilerliyordu 9800 de yag gibi akıyor,futbol izlemek çook zevkli oluyor..film performansına daha bakamadım..enigma 2 atalanta et 9000 cihazımı bağlayacağım akşam..birde onda bakacağım resım kalıtesıne… ips panel karanlık oluyor diyorlardı..evdekiler çok parlak görüntü diyor,gerçekten ips olmasına rağmen parlak konstrastı mükemmel bir televizyon...üstelik daha standart modda..daha hiç ayarları kurcalamadım renkler otursun iyice diye..kumandası şahene daha nasıl olabilir bir kumanda bilemiyorum..yandan oturup bir izleyeyim şu tvyi neymış bu ips muhabbeti dedım..yandan görüntü kaybı gerçekten dedikleri gibi yok..hem karşıdan hem yandan zevkle izliyorsunuz..gerçekten yandan izleme açısı mükemmel derecede..illaa karşına geçip izleyeceğim diye yük kaltı sırtımdan...akşam ışık sızması testi yapacağım ölü piksel testimde olacak..video çekip atacağım mereak edenler için..şimdilik izlenımlerım bunlar iyi forumlar..herkese

unutmadan gayet şık bir televizyon..ayakları resımlerde göründüğü gibi gıcık durmuyor...evdekilerde beğendi cam çerçevesiz mukkemmel tasarım..5000 tl ye gerçekten alınabılır bir cihaz.fazlasıyla parasını hak ediyor.. umarım ışık sızması ölü piksel falan çıkmaz..
Hayırlı olsun.Güle güle kullanınız hocam.Ps4 pro veya pc ile denediniz mi?

H Çevrimdışı

Hakank12

Yeni Üye
13 Ocak 2020
2
27
Öncelikle iyi günler,
55'' ya da 58'' smart 4k tv almak istiyorum bütçem 3500 max 4000 tl civarı.
1-Standart televizyon kullanıcısıyım, Futbol da izlerim netflix'den film de. Televizyonu sadece karşısından izlemiyoruz bu yuzden IPS'e daha yakınım ama buna
rağmen VA önerir misiniz ?
2-50Hz 100Hz arasındaki fark nedir ve kullanıcıyı nasıl etkiler ?
2- LG, Samsung arasındaydım ama Vestel'in de forumda önerildiğini gördüm Vestel 58ud8200'ü önerir misiniz ?
Ve son olarak Sizin önereceğiniz modeller varsa beni aydınlatırsanız sevinirim.

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
evet arkadaşlar eksiler sahne geçişlerinde ışığı kısıp yükseltiyor çok rahatsız edici değil,ama farkediliyor..belki ayarlardan birşeyin kapatılması gerekiyordur anca bakacağım.. dizi bakarken titremeler var 5 dakika bir yapıyor hemen hemen takılma..onada ayarlardan bakacağım.. belkide kendi dahilli uydusundan yapıyordur..benım uyduyu daha bağlamadım..son olarak sol köşede hafiif bir ışık sızması var siyah üzerinde hafif sis gibi çok az aşağı köşede.. diğer yerler sağlam dediğim gibi sadece aşağı köşede hafif bir sızma mevcut..renkler çok canlı resimler çok canlı çıkıyor..anlayamadığım futbol maçlarında yag gibi akarken hareketli sahnelerde iyi iken dizi izlerken neden arada takılma yaptığı sadiselik bir takılma oluyor.. şimdilik memnunum..

Geri
Üst Alt