D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Beyler susun deli konuşuyor :) konuş deli... gidersen zaten bu forum için hayırlısı olur git hiç durma .. can abi falan demişsin adam zaten hastaneden yeni çıktı bide senle uğraşmasın..okumuşsundur sen yazılarının tamamını can abinin...birden foruma gelipte ben geldim can nerde diye naralar atacağına, can geçmiş olsun aramızda bazı anlaşmazlıklar oldu ama hiç bir şey sağlıktan önemli değil kardeşim diye bir mesaj yayınlada adamlık görelim.. bunu yapmak okadarda zor olmasa gerek deme..
Sevgili Adem hocam
Şimdi ben bu arkadaşa ne cevap vereyim sen söyle
Adem Helvacı Adem Helvacı

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
gereken cevabı vermişsin zaten aklımla alay etmişsin..
Aklınla alay etmedim
İps panellerin ne durumda olduğunu bizzat bilip bunu sen yazarken
Aynı zamında bir ips panel almanın tutarsızlığını ifade etmek istedim.
Burada amiyane bir tabir yok...

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Aklınla alay etmedim
İps panellerin ne durumda olduğunu bizzat bilip bunu sen yazarken
Aynı zamında bir ips panel almanın tutarsızlığını ifade etmek istedim.
Burada amiyane bir tabir yok...
yazmim yazmim dedim yine tutamadım bu arkadaşı burada görünce bu arkadaş promotör yani smsng a çalışıyor. hayatı va panel. başka bişi de bilmez. bunun aklına uydum 55nu8000 aldım hiç bir halta yaramaz geri verdim zaten bozuk satmşlar iki tane sıfır geldi ikiside bozuk paramıda aldım sonra yine va va dedik gittik grunk 9750 aldık oda bozuk hepsi bozuk ... gidin ips alın en azından yanlardan izlersiniz o va deyip durduğu paneli tam göbekten izleyecen yoksa hiç bir halta yaramaz ne renk kalıyoı ne bişi ha bide kenarlar da ışık sızması gibi şeyler oluyo kısaca ortalayacaksınız. boynunuz ağrır . şu an ips aldım kafa rahat hemde öyle bu promotora kanıp fazla para vermeyin max 4600 ... benim ne aldığımı zaten biliyonuz yazdım okursunuz eski yazılardan ama bu arkadaşa kesinlikle kanmayın öteki forumdan kaçtık burda da buldu. bu arada 10 vil hayırlı olsun güzel günlerde kullan iyi yapmışsın o tv güzel

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
5000 tl ye uygun geldi.. ips denemek istedim .. can bide alınası bir cihaz gibi duuruyor dedi..muhakkak okumuşsundur bu cihazı beğendiğini ..sen cihazı aldığımı bile bile hala ips falan filan adamın kursağında bırakır gibi.. sözün benim üstümden cihazı beğenene bizlere tavsiye edene laf atmaksa açık açık söyle kendisinee..arada bizleri kullanma kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı.. senin q60r hırsız samsung cihazların içinde nevar neyoksa çalmış plastik satıyor..neden q60r 6000 tl vereceğim..8 bit olan panelinemi.. yandan gül gibi solan resim kalitesinemi.. düşündüm taşındım kendime göre bir iki çıkarım yaparak ips tercih ettim.. q60r de ışık sızması olmayacağının garantisini verebilirmisin .. onlarda olmazmı ışık sızması..

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
5000 tl ye uygun geldi.. ips denemek istedim .. can bide alınası bir cihaz gibi duuruyor dedi..muhakkak okumuşsundur bu cihazı beğendiğini ..sen cihazı aldığımı bile bile hala ips falan filan adamın kursağında bırakır gibi.. sözün benim üstümden cihazı beğenene bizlere tavsiye edene laf atmaksa açık açık söyle kendisinee..arada bizleri kullanma kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı.. senin q60r hırsız samsung cihazların içinde nevar neyoksa çalmış plastik satıyor..neden q60r 6000 tl vereceğim..8 bit olan panelinemi.. yandan gül gibi solan resim kalitesinemi.. düşündüm taşındım kendime göre bir iki çıkarım yaparak ips tercih ettim.. q60r de ışık sızması olmayacağının garantisini verebilirmisin .. onlarda olmazmı ışık sızması..
en güzeli yandan gül gibi solan gerçekten doğru bi söz yandan hem soluyo hemde sağdan bakılınca siyah ortam çıkınca sanki ışık sızması oluyo gibi şeyler oluyo alınmaz o teknoloji

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
yazmim yazmim dedim yine tutamadım bu arkadaşı burada görünce bu arkadaş promotör yani smsng a çalışıyor. hayatı va panel. başka bişi de bilmez. bunun aklına uydum 55nu8000 aldım hiç bir halta yaramaz geri verdim zaten bozuk satmşlar iki tane sıfır geldi ikiside bozuk paramıda aldım sonra yine va va dedik gittik grunk 9750 aldık oda bozuk hepsi bozuk ... gidin ips alın en azından yanlardan izlersiniz o va deyip durduğu paneli tam göbekten izleyecen yoksa hiç bir halta yaramaz ne renk kalıyoı ne bişi ha bide kenarlar da ışık sızması gibi şeyler oluyo kısaca ortalayacaksınız. boynunuz ağrır . şu an ips aldım kafa rahat hemde öyle bu promotora kanıp fazla para vermeyin max 4600 ... benim ne aldığımı zaten biliyonuz yazdım okursunuz eski yazılardan ama bu arkadaşa kesinlikle kanmayın öteki forumdan kaçtık burda da buldu. bu arada 10 vil hayırlı olsun güzel günlerde kullan iyi yapmışsın o tv güzel
sagol bilader.ips candır gerisi heyandır..yanlardan bakınca puslu sisli sanki kar yağıyormuş gibi deme samsunglar.. sılent hıll bilgisayar oyunu vardı sisler içinde yürüyorsun ..yanlardan bakınca samsung tvlerin halli işte tamda o.. ips tercih ettim olay sadece bundan ibaret..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en güzeli yandan gül gibi solan gerçekten doğru bi söz yandan hem soluyo hemde sağdan bakılınca siyah ortam çıkınca sanki ışık sızması oluyo gibi şeyler oluyo alınmaz o teknoloji
onu bırak bana q60r yi içi boş cihazı almamışım diye gülüyor aklınca..hırsız samsung çalmış içinden nevar ne yoksa 6000 tl para verecekmişim birde ona..plastik kasasına 8 bit paneline..1000 tl daha ucuza taş gibi makıne aldım..gitsin magazalarada görsün yakından bir incelesin..akşamda q 60r 4995 e düşmeş arakadaşlar dedım almayı düşünen varsa bakın ındırım çok ıyı dedım..hepsi bu goygoya almışlar benı..samsung dururken neler yapmış gibi..

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
Yine mi Zamsung :durt

Şu çirkin samsung yakıştırmasını saymazsak
Bu arkadaş doğru söylüyor
Samimi söylüyorum sırf bana inanmayın
Panel literatürlerince bize sunulan verilere inanın...

00111.jpg

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43

00111.jpg

bak gene, verilerle geldi profosör :) o yabancı sıte yokmu ritıngs yine aynı yerden belgeler..

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
sagol bilader.ips candır gerisi heyandır..yanlardan bakınca puslu sisli sanki kar yağıyormuş gibi deme samsunglar.. sılent hıll bilgisayar oyunu vardı sisler içinde yürüyorsun ..yanlardan bakınca samsung tvlerin halli işte tamda o.. ips tercih ettim olay sadece bundan ibaret..

onu bırak bana q60r yi içi boş cihazı almamışım diye gülüyor aklınca..hırsız samsung çalmış içinden nevar ne yoksa 6000 tl para verecekmişim birde ona..plastik kasasına 8 bit paneline..1000 tl daha ucuza taş gibi makıne aldım..gitsin magazalarada görsün yakından bir incelesin..akşamda q 60r 4995 e düşmeş arakadaşlar dedım almayı düşünen varsa bakın ındırım çok ıyı dedım..hepsi bu goygoya almışlar benı..samsung dururken neler yapmış gibi..
Allah Allah
Kardeşim
TV'NİN IPS OLDUĞUNU NASIL ANLARIM konusunda
İPS panel hakkında
Sen değilmiydin bunu yazan
yada ışık sızması varsa :)
Şimdide kalkmış sırf yine bana muhalefet olsun diye,
"sagol bilader.ips candır gerisi heyandır" diyorsun
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama...
Kim kimin aklıyla oynuyor
Nedir bu şahsıma olan nefret
Son mesajlardaki İps konusuda da Q60R konusunda da bizzat Sizin dediğinizi yine size söyledim ama yine bana sataşıyorsunuz
Akıl alır gibi değil.
Lütfen bakın lütfen diyorum benimle uğraşmaktan vazgeçin.
Ben buraya tartışmaya değil bilgi paylaşmaya geldim...

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20

00111.jpg
ben gördüğüme mi inacağım bu parayla test yapan kendilerinin kurduğu rting midir nedir bu siteyemi ben gördüğüme bakarım arkadaşşşş sende bu rakamlara aldanma git gözünle gör öyle al . arkadaşlar kesinlikle bu arkadaşı kalleee almayın. gidin bakın gözünüzle görün sağdan soldan bakın öyle alın bakın markada vermiyorum bunlar kesinlikle puro motor dikkat edin işlerini yapıyolar kendileride haklı tabi işi bu ... bırakın yapsınlar ama aldanman

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
içiboş q60r diyince cevap veremedi gitimiş arkasında sadece 2 sıra led olan q70r nin fotosunu getirmiş..
Allah Allah
Kardeşim
TV'NİN IPS OLDUĞUNU NASIL ANLARIM konusunda
İPS panel hakkında
Sen değilmiydin bunu yazan

Şimdide kalkmış sırf yine bana muhalefet olsun diye,
"sagol bilader.ips candır gerisi heyandır" diyorsun
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama...
Kim kimin aklıyla oynuyor
Nedir bu şahsıma olan nefret
Son mesajlardaki İps konusuda da Q60R konusunda da bizzat Sizin dediğinizi yine size söyledim ama yine bana sataşıyorsunuz
Akıl alır gibi değil.
Lütfen bakın lütfen diyorum benimle uğraşmaktan vazgeçin.
Ben buraya tartışmaya değil bilgi paylaşmaya geldim...
bak gülmüşüm orda..kendi kendime ironi yapmışım.. bilgi paylaşmaya geldiysen hoş geldin.. ama işi şunu alın bunu almayın tarafına getirirsen büyük sıkıntı..genelde diger forumda okuyorum yazılarını şunu alın bunu almayın bu çöptür tarzı yazılarını..genelldede samsung öneriyorsun..zaten arkadaş senin prometor oldugunu anlamış..adama 2 tane samsung televizyon aldırmışsın gül gibi soluyor yandan bakınca diyor..ee haksızda sayılmaz tabi evimdeki 10 senelik samsung 46 d 6000 modelinden bilirim.. şimdi ben bu va panelden sıkılıp birde ips panel denemek isteyemezmiyim yokmu böyle bir hakkım.. sende kalkıp bana çöp almışsın güzelim samsung60rat dururken dersen,hem diger albani ye hemde bana ayıp etmiş olmazmısın.. kendi konuştuklarını ölçüp tartmıyorsun milleten birde saygı bekliyorsun..sana niye nefret duyalım..sende bu konuda bayağı kendine göre bilgisi olan insansın ips alan adama saygı duy ki saygı göresin.. ha ben oyunculara ve filmcilere ips tavsiye etmıyorum,ips alanlarada saygı duyuyorum kendi düşünceleridir dersen yerin başka olur..başımızın üstünde gezdiririz seni..bizde tartışmadan yana degiliz hiçde olmadık..dedigim gibi amacın sadece bilgi paylaşmaksa hoşgeldin..alaycı ve kırıcı olmadan tabii..

D Çevrimdışı

dallas

Aktif Üye
6 Ocak 2020
130
49
İroni öyle mi
Peki kardeşim uzatıp konu kirlenmesin diye eyvallah öyle olsun diyorum..
Ancak sana şunu söylemeden geçmeyeyim
Erken konuşuyorsun
Bana söylediğin sözler hakkında yakında bir pişmanlık(ips) yaşayabilirsin...
Ama tüm içtenliğimle sana şunu söyleyeyimki umarım herşey gönlünce olur tek ben haksız çıkayım :bye

Geri
Üst Alt