M Çevrimdışı

mehmet_te

Yeni Üye
27 Ağu 2018
46
49
can abi internet sitesi üzerinden söyledim şimdi grundig gcu 9800 .. biraz önce media marketin sitesine yine girdim baktım 1 adet şansıma, ürünü al yazıyordu tıkladım satın aldım.5000 tl ye.. mağazadan almadığım daha da iyi oldu geri iade edemeyecektim , bir problem olsaydı..şimdi ışık sızması bir problem olsa bile yollarım geriye .. arayışı grundig gcu 9800 ile tamamlamış gibi görünüyorum şimdilik..bir problem olmadığı takdirde..herşey için teşekkür ederim can abi sana sen 3 ay önce yazdığından beri bu model kafamda.. yıllarca bu işin içindesin sen bir paneli beğendiysen vardır bir bildiğin..teşekkür ederim..
Hayırlı olsun kardeşim. Ben de takipteyim. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
Ben de bu TV ile samsung ru 7440 arasındayım.

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Hayırlı olsun kardeşim. Ben de takipteyim. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
Ben de bu TV ile samsung ru 7440 arasındayım.
teşekkür ederim .. bende merak ediyorum..muhakkak anlatacağım nasıl olduğunu.. ışık sızmasız sağlam bir cihaz olur umarım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5000 tlye baya manktıklı geldi gcu 9800 .. can abi zaten cihazı anlatıyordu. 5000 tlye 50 hz cihazlar var piyasada..mesela lg 55 um7450 5.200 tl fiyatı var ..yada 55 ru 7400 sony xg 8096 gibi 50 hz paneller,hepimizin bildiği üzere4500 5000 bandında.. can abinin anlatımlarında bir iki toplama çıkarma yaparak bu cihazı 55 gcu 9800 ü alınabir gördüm kendi adıma... bakalım umarım sıkıntısız bir cihaz gelir..herkese tekrar teşekkürler..

beyler kaçırmayın

samsung q60rat 4995 diyor yukarıda verdıgım lınkte.. kaçmaz

Son düzenleme:
1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
grundig 55 gcu 9800 alıyorum, samsung 55q60r 4995 tlye düşüyor.. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim..enterasan işler dönüyor bu gece samsung 55q60rat bu fiyata kaçırdım diye biraz üzüldüm gibi.. grundigi almasam büyük ihtimal samsungu bu fiyata alırdım.. hevesimi kursağımda bıraktı bu samsung gece gece. iyi fiyata grundig aldım derken..

T Çevrimdışı

Tunsel

Yeni Üye
9 Ocak 2020
12
86
Bugün JVC LT-55VU6905T TV yi teslim aldım biraz öncede ücretsiz kurulumunu yaptılar.
TV gayet başarılı.
Bizim için yeterli seviyede tv tecrübem fazla yok
İnternete bağlanma daha önce kullanmadım ama bence iyi seviyede. donma kasılma yapmıyor.
Ben Ankara Öveçler 4.cadde üzerindeki BİM mağazasından aldım.Başka arkadaşlarda istiyor dedim irtibata geçtiklerinde yardımcı olacaklar telefon edip soracaklarını söylediler.
Sonuç olarak film ve TV için bence ideal.Ama oyun vs. bilmiyorum zira denemedim ihtiyacım yok:))
Şu an için yorumlarım bunlar ilave bir şey olursa buradan yazarım.herkese iyi günler.

C Çevrimdışı

Cbasaran

Yeni Üye
8 Ocak 2020
35
43
Bugün JVC LT-55VU6905T TV yi teslim aldım biraz öncede ücretsiz kurulumunu yaptılar.
TV gayet başarılı.
Bizim için yeterli seviyede tv tecrübem fazla yok
İnternete bağlanma daha önce kullanmadım ama bence iyi seviyede. donma kasılma yapmıyor.
Ben Ankara Öveçler 4.cadde üzerindeki BİM mağazasından aldım.Başka arkadaşlarda istiyor dedim irtibata geçtiklerinde yardımcı olacaklar telefon edip soracaklarını söylediler.
Sonuç olarak film ve TV için bence ideal.Ama oyun vs. bilmiyorum zira denemedim ihtiyacım yok:))
Şu an için yorumlarım bunlar ilave bir şey olursa buradan yazarım.herkese iyi günler.
Biraz foto ve imkan varsa inceleme videosu atsaydiniz keşke. Gerçi bulamıyoruz TV yi ama ?

T Çevrimdışı

Tunsel

Yeni Üye
9 Ocak 2020
12
86
Biraz foto ve imkan varsa inceleme videosu atsaydiniz keşke. Gerçi bulamıyoruz TV yi ama ?
Telefon kamerası kalitesiz olduğundan tam anlamanız mümkün olmaz.Ama BİM deki müdürün telefon numarası var.Almak isterseniz telefon numarasını verebileceğimi söyledi.

O Çevrimdışı

oguzyldrm

Yeni Üye
11 Ocak 2020
17
24
Merhaba dostlar. Ben 3000 max 3400 3500 civarlarında bir tv bakıyorum. 4k olması daha iyi olur usb bellekten film izlemeyi düşünüyorum. 43mu7000 beğenmiştim ama yan açıdan bakıldığında bozulmalar görülüyormuş görüntüde o yüzden eledim onu. Ayrıca mağazadan elden alıcam yani internetten alma gibi bir seçeneğim yok ne yazık ki . Bana yardım ederseniz çok mutlu olurum .

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Merhaba dostlar. Ben 3000 max 3400 3500 civarlarında bir tv bakıyorum. 4k olması daha iyi olur usb bellekten film izlemeyi düşünüyorum. 43mu7000 beğenmiştim ama yan açıdan bakıldığında bozulmalar görülüyormuş görüntüde o yüzden eledim onu. Ayrıca mağazadan elden alıcam yani internetten alma gibi bir seçeneğim yok ne yazık ki . Bana yardım ederseniz çok mutlu olurum .
[/QUOTE mu7000 bu segmentin en kral cihazlarından yaklaşık olarak 2 yıldır kullanıyoruz yan açılardan bozulmayan hiçbir TV yok aslında ama şu anda mu7000 3000 TL'ye rahatlıkla alınabilecek bir cihaz

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Mehmet te abi naptın almadınmı dün yazdığım q60r televizyonu..abi ben grundig 9800 ü senın sayende aldım sagol..5000 tlye düştü yazını okuyunca..teşekkür ederim..kargo lojistiğe ulaşmış bekliyorum

O Çevrimdışı

oguzyldrm

Yeni Üye
11 Ocak 2020
17
24

Hocam benim koyacağım tv ünitesinde tam anlamıyla yan olmuyor yani yandan izleyen biri için hafıf ona doğru dönük oluyor yani. Bu bozulma olayı tam olarak yandan bakınca mı oluyor yoksa biraz bile yandan baksan bile bozulabiliyor mu ?

Hocam benim koyacağım tv ünitesinde tam anlamıyla yan olmuyor yani yandan izleyen biri için hafıf ona doğru dönük oluyor yani. Bu bozulma olayı tam olarak yandan bakınca mı oluyor yoksa biraz bile yandan baksan bile bozulabiliyor mu ?

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41

Görüş farklılıkları olabilir cihazı getirip kurup incelemem gerekiyor ama hangi cihaz olursa olsun bir miktar çapraz baktığında farklılık olur karşıdan bakmayla arasında fakat mu7000 şu anda biz de mevcut bence her açıdan mükemmel fakat fiyatı da yüksek 3800 gibi internet üzerinde az önce kontrolü yaptım o zaman Lg nin 49um7100 alabilirsin 3500 TL civarında IPS ekran ve 2019 model Samsun 43 mu7000 2017'de üretilmiş bir model

Geri
Üst Alt