mightythor
Aktif Üye
- 6 Tem 2018
- 499
- 50
Yeni bir tv almak isteyen detaycı ve araştıran arkadaşların bol reklamlı tv dizileri ve haber programları için tv alacaklarını sanmıyorum,artık ulusal tv kanalları iyice izlenmez hale geldi.Netflix ortaya çıktıktan sonra tv kanalları artık çöpe dönmüş vaziyette,yakında Disney Plus'ta gelir,yani demem o ki artık kriter bunlar.Millet uyandı artık tv kanallarından youtube geçmeye başladılar.Benim evde ulusal kanal izleme oranım iyice düştü varsa yoksa youtube,netflix,kodi üzerinden film veya dizi.E hal böyle olunca ilk önce tv alacaksam paramın satın alabileceği 100 hz televizyona bakarım öncelikle.Artık şu olay bitti ''çanak antenden gelen görüntünün kalitesi düşük o yüzden 100 hz'e gerek yok,yol yok o yüzden Jaguar'a Ferrari'ye para vermeyin''.Atalarımız doğru demiş havanda su dövmek diye bir atasözü bar tam buraya gider?. Dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı... şimdi bu arkadaş diyo ki ne ? Arkadaş senin yol bozuk emme bu ferrariyi alırsan bu ferrari kendi 400 le gitce yolu yapar hemide 400 basar . Vayy iyimiş bizim köyede gönder yol yapan ferrariden ?yok öyle bi dünya bilader olmayan bişeyi tv nasıl yapsın 24 kare çekilen filme bi 24 karede tv mi çekip göstercek . Onu yukarda açıkladım ancak filmin 100 hz olursa o iş olur anlatamıyoz ki? Almayın boşuna 100 hz izleyeceniz 50 hz hatta çamur görüntü
Artık yeni bir otoban açıldı,stream yayınlara geçtik o tartışmalar eskide kaldı.
Sağlıcakla kalın.