Y
YILDIRIMKARAMAN
Yeni Üye
- 19 Ara 2019
- 14
- 34
Bende yalnızca internet (netflix youtube, film/dizi siteleri vb) ve ps aldığımda oyun için kullanacağım. Mağazalarda siyahın siyah olmaması konusu çok rahatsız etmedi. Bir kez daha bakacağım. 49sm8600 üzerinde duruyorum bende. fiyatları takip ediyorum. İstanbul bilişim'de şu an piyasaya göre uygun ama bana güven vermedi? Bilen var mı o firmayı? Pixel Teknoloji Adem HelvacıAynen öyle katılıyorum.Aynı şeyleri yaşamışız.
Şu an bende bu üç televizyon arasındayım.Ama 49Q60R yi eledim.Çünkü Qled sınıfının en alt tabakasında kalan bir televizyon.Biraz araştırdım belki sende deggelmişsindir yorumlara pek tatmin edici bir televizyon değil gibi.
LG49SM8600 şu an favorim.Benim kullanım açımdan çok artısı var.Salonum kare ve koltuk düzeni televizyona göre solda ve karşısında kanepe olucak.Ips ekranının görüş açısı benim için ondan önemli bi faktör.Bir diğer faktör Ip tv.Kullanımı yasal olmayan ıp tv kullanıcam biliyosundur belki.Şu an samsunglarda ve lglerde çalışıyor.Ama bi arkadaşım 65Ru7440 aldı ve ıp tvye samsungun engel koyduğunu söyledi.500 lira daha verip Receiver aldı öyle kullanıyor.Birde kumandası yapay zeka sesli türkçe komut ve tasarımdaki premium his beni biraz lgye itti.Tek olumsuz olan siyahın tam siyah olmaması ve lgnin servisi.Siyah meselesi sadece gece ışıkları söndürüp karanlık sahnesi çok olan flimlerde flan belli oluyomuş.Ama benim için çok sorun teşkil etmeyecek gibi.Lg Türkiye serviside artık şans diyelim.Birde ekranın ışık güneş vs parlama işide var.Lg bunu baya minumuma çekmiş.
Samsung 50Ru7400 ilk baktığım ve neredeyse alıcağım televizyon.Ama sonradan öğrendiğim va panelin çok hassas ve açılı bakışta beyazlaşma yaptığını öğrendim.Tabi birde Ip tv mevzusunuda girince biraz arka plana attım.Siyahları çok güzel.Belki Lgnin 3 4 katı daha iyi.Ama benim kullanımıma pek uymadı işte.
Ben televizyonu 2 ay sonra flan alıcam.Sana tavsiyem kullanıma göre karar ver. Ben televizyonun karşısından izlerim siyahlar benim için çok önemli bana çok misafir gelmez çoluk çocuk ekrana bişey fırlatmaz dersen Samsung al
Ama ben istediğim yerden izlerim siyahda çok sorun değil, gündüz pencereden vuran ışık çok ekranda belli olmasın,kumandayı elime alınca "YouTubedan tavsiye forum kanalını aç" diyip komut verip bişeylere erişmek istiyorum dersen Lg al. 2 modelde güzel kullanımına göre belirleyip ikisinden birini alırsak pişman olmayacağımızı düşünüyorum.Tabi bunlar benim 1 aylık araştırma sonucunda verdiğim kararlar yoksa bu zamana kadar Va panel diye bişey duymadım ben.
Bende önce ikisinden birini alıp kullanmaya başlarsan bana tecrübelerini aktarırsan sevirim.
İyi forumlar