Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Samsung En İyi Tv Yıllardır hiç şaşmadı KalitedenPeki kullanıcı tecrübeleri açısından Samsung mudur öneriniz?
Samsung En İyi Tv Yıllardır hiç şaşmadı KalitedenPeki kullanıcı tecrübeleri açısından Samsung mudur öneriniz?
Bu verdiğim linkte farkları paylaşılmış regal için.Regal 32R4020H 32R4020HA 32R4020HT arasındaki farklar nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel 32H8400 model tavsiye eder misiniz? Panel IPS olmalı.
Beyler selamlar
yaklaşık 20 gündür yoktum,sağlık sorunum var,hastaneye yattım 3lü By-Pass ameliyatı geçirdim,şimdi çok iyiyim,rabbime sükürler olsun
....
Kalın sağlıcakla
Geçmiş olsun Can bey.Bu arada Grundig GCU9800 55/65 "tatlı" fiyatları varmı? yoksa hala kazık tarifedemi dir? bir aydır hiç bakmadım
Not;tercihim 55 dir,65 olanı iş olsun diye sordum,ben 65 panel almam
Teşhir-sıfır KM olması da hiç önemli değildir!
hatta tercihimdir teşhir olması!
sanırım en geç Mayıs/Haziran ayları gibi alabilirim,tabi o da kalırsa!
Kasım2019 da MM den bana yeni modelleri geliyor denmişti ama sanırım ertelendi,"en üst seri" Grundig ler
hep takibim de,iyi mal yapıyor bu herifler("görüntü" anlamında tabi ki,yoksa montaj ve bazı klasik sorunları da
aynen devam ediyor,şimdilik bunu da geçiyorum)
Almanya pazarına verdikleri için model no.ları da değişiyor,tam şifresini (model kodlama) henüz çözemedim!
99xx gibi bazı en yeni serileri var diye bir ara Alman forumların da görmüştüm
Geçmiş olsun Can bey.
Grundig gcu serisini takip ettiğinizi belirtmiştiniz. . Ben grundig 32 vlx serisi kullanıyorum. Memnunum da. 55 inç bir tv almak istiyorum. Yazınızda görünce grundig e iyice cesaretlendim. 55vlx ile 55 gcu arasında sanırım işlemci çekirdek sayısı farkı var. Sanırım bu sebeple de vlx daha uygun. Acaba vlx deki 2 işlemci çalışmasında sıkıntı olur mu? Yani kasma yapar mı?
geçmiş olsun can abi..