albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Bu arada Grundig GCU9800 55/65 "tatlı" fiyatları varmı? yoksa hala kazık tarifedemi dir? bir aydır hiç bakmadım

Not;tercihim 55 dir,65 olanı iş olsun diye sordum,ben 65 panel almam

Teşhir-sıfır KM olması da hiç önemli değildir!
hatta tercihimdir teşhir olması!

sanırım en geç Mayıs/Haziran ayları gibi alabilirim,tabi o da kalırsa!

Kasım2019 da MM den bana yeni modelleri geliyor denmişti ama sanırım ertelendi,"en üst seri" Grundig ler
hep takibim de,iyi mal yapıyor bu herifler("görüntü" anlamında tabi ki,yoksa montaj ve bazı klasik sorunları da
aynen devam ediyor,şimdilik bunu da geçiyorum)

Almanya pazarına verdikleri için model no.ları da değişiyor,tam şifresini (model kodlama) henüz çözemedim!
99xx gibi bazı en yeni serileri var diye bir ara Alman forumların da görmüştüm

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
albanez albanez hocam öncelikle geçmiş olsun. E-posta adresinize ulaşmıştım Grundig Immensa serisi için ama ne yazık ki firmada kalmamış. Anladığım kadarıyla sene sonu sayım varmış sanırım ve çoğu model (en azından üst düzey olanlar ya da bana teklif etmediler) ellerinde mevcut değilmiş. Elimde garantisi devam ederken kırılan panel vardı onun üzerine 1.950TL eklemem karşılığında 49" 4K HDR'lı bir tv verdiler (Moskova 49 clx 7820 bp), ben de kabul edip ödemeyi yaptım. Fiyatı ve kırık panelli TV'yi kullanamayacağımı düşündüğümde fiyatına göre çok zararda sayılmam sanırım. Kısacası e-postama cevap vermenize gerek kalmadı. Tekrardan teşekkürler ve geçmiş olsun. :)

M Çevrimdışı

myhtpcx

Yeni Üye
26 Ara 2019
16
34
Regal 32R4020H 32R4020HA 32R4020HT arasındaki farklar nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel 32H8400 model tavsiye eder misiniz? Panel IPS olmalı.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fottili 

Aktif Üye
27 Şub 2018
76
Geçmiş olsun Can abi . Arada neden yazmıyor diye aklımızdan geçmedi değil , neyse ki başarıyla operasyonu atlatmışsın abi. Tekrar geçmiş olsun.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
albanez albanez Geçmiş olsun.Şu lanet sigara komple memlekette yasaklansa keşke.Milletin hem sağlığı düzelir hem parası cebinde kalır.

T Çevrimdışı

tartar10 

Aktif Üye
8 Kas 2018
208
45
Beyler selamlar
yaklaşık 20 gündür yoktum,sağlık sorunum var,hastaneye yattım 3lü By-Pass ameliyatı geçirdim,şimdi çok iyiyim,rabbime sükürler olsun
....
Kalın sağlıcakla

Geçmiş olsun. Sizleri daha önceleri "Albani" olarak tanımıştık, sanırım. Tavsiyenizle zamanında Vestel 48UA9300 almıştım. Çok memnunum. Kati 912 ile de arada kullanıyorum.
Yazılarınızı ilgiyle takip ederim.

M Çevrimdışı

mehmet_te

Yeni Üye
27 Ağu 2018
46
49
Bu arada Grundig GCU9800 55/65 "tatlı" fiyatları varmı? yoksa hala kazık tarifedemi dir? bir aydır hiç bakmadım

Not;tercihim 55 dir,65 olanı iş olsun diye sordum,ben 65 panel almam

Teşhir-sıfır KM olması da hiç önemli değildir!
hatta tercihimdir teşhir olması!

sanırım en geç Mayıs/Haziran ayları gibi alabilirim,tabi o da kalırsa!

Kasım2019 da MM den bana yeni modelleri geliyor denmişti ama sanırım ertelendi,"en üst seri" Grundig ler
hep takibim de,iyi mal yapıyor bu herifler("görüntü" anlamında tabi ki,yoksa montaj ve bazı klasik sorunları da
aynen devam ediyor,şimdilik bunu da geçiyorum)

Almanya pazarına verdikleri için model no.ları da değişiyor,tam şifresini (model kodlama) henüz çözemedim!
99xx gibi bazı en yeni serileri var diye bir ara Alman forumların da görmüştüm
Geçmiş olsun Can bey.
Grundig gcu serisini takip ettiğinizi belirtmiştiniz. . Ben grundig 32 vlx serisi kullanıyorum. Memnunum da. 55 inç bir tv almak istiyorum. Yazınızda görünce grundig e iyice cesaretlendim. 55vlx ile 55 gcu arasında sanırım işlemci çekirdek sayısı farkı var. Sanırım bu sebeple de vlx daha uygun. Acaba vlx deki 2 işlemci çalışmasında sıkıntı olur mu? Yani kasma yapar mı?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Geçmiş olsun Can bey.
Grundig gcu serisini takip ettiğinizi belirtmiştiniz. . Ben grundig 32 vlx serisi kullanıyorum. Memnunum da. 55 inç bir tv almak istiyorum. Yazınızda görünce grundig e iyice cesaretlendim. 55vlx ile 55 gcu arasında sanırım işlemci çekirdek sayısı farkı var. Sanırım bu sebeple de vlx daha uygun. Acaba vlx deki 2 işlemci çalışmasında sıkıntı olur mu? Yani kasma yapar mı?

kardeş ben çekirdek leblebi yok badem filan anlamam! öyle paneller gördüm kağıt üstün de sankim Ferrari ama Hacı Murat bile daha iyi!
takılma bunlara sen şimdi

Grundig "genel" anlamıyla zaten motion konusun da çok iyi,sıkıntı çıkarmıyor,test USB lerim den bir çok dosyayı da örneğin Samsung NU8xx
veya Sony 9xx5 den daha stabil hızlı ve sorunsuz okudu!

Ama bana Dahili uydu alıcısını sorarsan,dandik derim,ama bana göre diğerleri de aynen böyle!
ext.Receiver ile aşıyorum işin bu kısmını

Paraya kıysam diyorum da şöyle bir Panasonic 4KBluRay+Sat. Receiver alsam:hoba1

Paneller bana göre hepsi de dahili konusun da zayıflar 4K bile olsa! hakkını veremiyorlar işin

D Çevrimdışı

dad6403

Yeni Üye
1 Ocak 2018
34
Merhaba arkadaşlar, 55ud9360 ile 55ud9280 galiba aynı ürünler ?Arlarındaki fark nedir hangisi dahaüstmodel ve en sorunsuzu bu ikisinden hangisidir?Bu soru önceden de sorulmuş ama yanıt gelmemiş.Ben de nasipse 31 aralık günü ya bu iki üründen birini ya da 49ru7100ü alacağım.Cevap verirseniz sevinirim.

Geri
Üst Alt