G Çevrimdışı

gaddarfeyyaz

Yeni Üye
31 Ara 2019
20
35
merhaba yeni tv almak istiyoruz eşim dizi izlemek için kullanıyor ben ise youtube netflix daha çok internet vari uygulamarda takılıyorum. 2000-3000 arası önereceğiniz televizyon modelleri konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
öyleyse alınmaz tabi vatan' da gördüm online mağazada gidip bakmak lazım aslında açık varsa tabi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu 55NX900 ile 55R7540U bunlara ne diyorsunuz ?
valla ben imzamda yazdığı gibi tavsiyede bulunmuyorum, bu konuda da pek yazmam :) etiketlemişsiniz, model verip kart bilgisi sorunca yorumladım yoksa bu işler bana göre değildir :)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
1 yıl garantili 3500 dediler fiyata normalde aklımda hiç olmıyan bir ürün daha uygun ürün bakıyordum da işte fiyat iyi gibi geldi ama gerek yok diyorsanız almam tabi ki ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır daha uygun yollu bakmaya devam ozaman ;)
Samsung Alabilirsin Hiç Düşünmeden yok bütçem yok dersen 2.Tercihin Vestel olsun 3.Avox Olabilir.

C Çevrimdışı

chaos

Yeni Üye
13 Ara 2019
4
39
arkadaşlar merhaba 43 inç yada 49 inç bir televizyon bakıyoruz mutfakta yakından ve acılı izlenecek forumda anladıgım kadarı ile ips olursa her acıdan izlenebiliyor ? mutfakta yakından acılı izlemek için bir tv tavsiyesi verebilirmisiniz acaba ?

ben bunu buldum ama tam emin degilim bu va panel sanırım
Philips 43PFS5503/62

arıca tv içinde android felan olursa daha iyi olur marka takıntım yok f/p ürünü arıyorum bütçeyi 3000 e kadar çıkartabilirim ?

forumda araştırdım ama genel olarak 55 inç öneriliyr her kese
ayrıca

bu model de var a101 de 2099 tl

1. Toshiba 43L2863DAT
mi box alıp ıp tv felan kullanmak istiyorum

M Çevrimdışı

mehmet_te

Yeni Üye
27 Ağu 2018
46
49
Abi Samsung Al Kafan rahat kalsın Ha hangi model alacam dersen ne için kullanacan ne istiyorsun tvden beklentin nedir onu belirt detaylı yardımcı olayım sana.
İlginiz için teşekkür ederim.
TV yi en yakın 1.5 m en uzak 3,5 m den izleyeceğiz. Normal kanalları ve 4k film izlemek için kullanacağız. Smart olsa iyi olur. Play station oynanabilir.

G Çevrimdışı

gaddarfeyyaz

Yeni Üye
31 Ara 2019
20
35
merhaba yeni tv almak istiyoruz eşim dizi izlemek için kullanıyor ben ise youtube netflix daha çok internet vari uygulamarda takılıyorum. 2000-3000 arası önereceğiniz televizyon modelleri konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar

D Çevrimdışı

dad6403

Yeni Üye
1 Ocak 2018
34
Arkadaşlar gg dan 49ud9280 modelini aldım. 3049 TL idi fiyatı ama bana puanlar ile 2900e geldi. Bu üründe mb130s anakart var. Mb130s anakart mb130un bi tik yavaş, alt versiyonu mudur? Bir de bilenleriniz vardır; ben bu tv de tarayıcı dan film açıp izleyebilir miyim? Tarayıcıdan atma bellek hatası falan vermez değil mi? Eğer bu noktada sorun olursa boşa para vermiş olurum. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim gerçekten. Sevgiler tüm forum ahalisine...

C Çevrimdışı

Chembond

Yeni Üye
22 Ara 2017
35
Dedemiz için, mümkünse uydu alıcılı, Full HD olsa da olur HD olsa da olur, 40 inç civarı bir TV önerisi alabilir miyim?

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Arkadaşlar gg dan 49ud9280 modelini aldım. 3049 TL idi fiyatı ama bana puanlar ile 2900e geldi. Bu üründe mb130s anakart var. Mb130s anakart mb130un bi tik yavaş, alt versiyonu mudur? Bir de bilenleriniz vardır; ben bu tv de tarayıcı dan film açıp izleyebilir miyim? Tarayıcıdan atma bellek hatası falan vermez değil mi? Eğer bu noktada sorun olursa boşa para vermiş olurum. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim gerçekten. Sevgiler tüm forum ahalisine...

Vestel TV lerde mevcut en iyi anakart 130s, ama hiçbirinde sorunsuz Browser üzerinden film izleyebileceğini düşünme hocam. Reklamlardan sayfa zor açılıyor, film zor başlıyor, ben denemiyorum bile artık. 2 gün önce Amazon firestick siparişi verdim 58ud8200ume takip Android tv keyfini çıkaracağım. Tavsiye ederim.

G Çevrimdışı

gaddarfeyyaz

Yeni Üye
31 Ara 2019
20
35
Merhaba TV teknolojisi hakkında pek bilgim olmadığı için tavsiyelerinizi istiyorum.
  1. 102 108 ekran ideal
  2. İnternet wifi olması gerekli
  3. Youtube,netflix uygulamalarını sıkça kullanıyoruz
bu özelliklere uygun tavsiyeler verebilir misiniz ?

iyi forumlar

H Çevrimdışı

Hisoka

Yeni Üye
1 Ocak 2020
2
32
İyi günler arkadaşlar iş yeri için çok acil tv alacağım 65'' 165 ekran uygun tv tavsiyesi verebilir misiniz arkadaşlar?

F Çevrimdışı

furkanonur41

Yeni Üye
23 Ara 2019
6
27
Vestel TV lerde mevcut en iyi anakart 130s, ama hiçbirinde sorunsuz Browser üzerinden film izleyebileceğini düşünme hocam. Reklamlardan sayfa zor açılıyor, film zor başlıyor, ben denemiyorum bile artık. 2 gün önce Amazon firestick siparişi verdim 58ud8200ume takip Android tv keyfini çıkaracağım. Tavsiye ederim.
iyi akşamlar bende 58ud8200 alma arifesindeyim TV'den memnun musunuz? hangi satıcıdan aldınız, bulutlanma ışık sızması vb problem yaşadınız mı? ve rica etsem fotoğraf ekleme şansınız varmı?

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
iyi akşamlar bende 58ud8200 alma arifesindeyim TV'den memnun musunuz? hangi satıcıdan aldınız, bulutlanma ışık sızması vb problem yaşadınız mı? ve rica etsem fotoğraf ekleme şansınız varmı?
Incehesaptan almıştım, resimleri mesaj olarak vardı profilimden attığım mesajlara Bakarsaniz bulabilirsiniz. Bulutlanma sorunu görmedim. Mac vs izlemiyorum açıkçası pek.

Geri
Üst Alt