D Çevrimdışı

Djvenomss

Yeni Üye
4 Ocak 2020
5
37
Merhaba arkadaşlar 65 inç maximum 4500 TL bütçeli en ideal tvler hangisidir... şimdiden çok teşekkür ederim

elcapitano Çevrimdışı

elcapitano

Aktif Üye
18 May 2018
200
33
bugün yeni açılan izmir mi storea gittim, mi tvlerin teşhirleri gelmeye başlamış ama çalışanların model hakkında bilgisi yoktu. yakında satışa sunulacağını söylediler. aciliyeti olmayan beklesin bence.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Edge-Lit olması farketmez!
veya yeni nesil Bottom-Lit(ya da siz bundanmı bahsediyorsunuz?)

Full-LED diye de zaten adam gibi paneller üretilmiyor ki!

Eskiden FALD derdik(bugün en üst seviye paneller de "hesap" da var)

"Local-Dimming" daha da önemli bir çalışma şekli dir ama bugün bunu da yapan tek bir tane üretici yokki!

Hesap da bazı en üst seviye paneller LD li ama adı var kendi yok gibi!

Kısaca bu işin de tadı kaçtı,teknik olarak zaten zor ama herifler "incecik" kasa derinliği yapmak adına
bu işi hepten berbat ediyorlar!

Pratik de bizi ilgilendiren;ışık kaçırma yapmasın,homojenite düzgün olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
D Çevrimdışı

dad6403

Yeni Üye
1 Ocak 2018
34
IMG_20200104_135951852_HDR.jpg
IMG_20200104_135944924.jpg

Arkadaşlar incehesap tan aldığım samsung 49ru7100 aktarma esnasında hasar görmüş. Yurtici kargo tutanak tutup içini açmış, bantlamış sonra. Hatta yurtici kargo görevlisi bana tutanak resimlerini ve tutanağı gösterdi bilgisayardan. Ben de teslim almak istemedim iade istedim. Paramı geri alma noktasında sıkıntı olmaz değil mi?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20200104_135951852_HDR.jpg
IMG_20200104_135944924.jpg

Arkadaşlar incehesap tan aldığım samsung 49ru7100 aktarma esnasında hasar görmüş. Yurtici kargo tutanak tutup içini açmış, bantlamış sonra. Hatta yurtici kargo görevlisi bana tutanak resimlerini ve tutanağı gösterdi bilgisayardan. Ben de teslim almak istemedim iade istedim. Paramı geri alma noktasında sıkıntı olmaz değil mi?
Eğer üründe sorun yoksa teslim alaniabilir rapor mevcutsa kurulum sırasında servise de sunulabilir.

D Çevrimdışı

dad6403

Yeni Üye
1 Ocak 2018
34
Eğer üründe sorun yoksa teslim alaniabilir rapor mevcutsa kurulum sırasında servise de sunulabilir.
Yurtici cihazın aparatları tam ekranda görünürde hasar yok demiş. Ben korktum almadım :) Şimdi ise amazon da lg49uk6470 gördüm 3300e onu aldım. Amazon iade konusunda sorun çıkarmıyor. Ama sanırım bu tv samsung 49ru7100 gibi kaliteli değil...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yurtici cihazın aparatları tam ekranda görünürde hasar yok demiş. Ben korktum almadım :) Şimdi ise amazon da lg49uk6470 gördüm 3300e onu aldım. Amazon iade konusunda sorun çıkarmıyor. Ama sanırım bu tv samsung 49ru7100 gibi kaliteli değil...
Orası size kalmış ☺️

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
can abi şu tv yi istesem gelse bakıp işime gelirse alsam nasıl olur ..ışık sızması ölü piksel yoksa..paranız 100 de tuz gıtıı gıdyıyor guvencesı altındadır dıyor...ben okeylersem sanırım para onlara teknosaya geçiyor..

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
can abi şu tv yi istesem gelse bakıp işime gelirse alsam nasıl olur ..ışık sızması ölü piksel yoksa..paranız 100 de tuz gıtıı gıdyıyor guvencesı altındadır dıyor...ben okeylersem sanırım para onlara teknosaya geçiyor..

bana o rakam hala pahalı geliyor açıkçası!
bir de bu ürünü ben "re-furbished" diye hatırlıyorum,ama hangi Satıcı da bilemiyorum?

not;benim açım dan "re-furbished" olması da hiç önem arzetmez ama hangi işlemin yapıldığını da bilmek isterim!

sadece teşhir olması yine önemli değil(benim için ve kaç KM yaptığını da takılmam)

bu bok yiyenlerin klasik bir ışık kaçırma ve kısmen homojenite sorunu var,çoğu da böyle çıkıyor!

geriye bir tek "Gittigidiyor" firmasının tavrına kalıyor olası bir ters durum da ve herifler maslum süre içinde hiç bir
gerekçe istemeden de geri alıyorlarsa o zaman alınabilir ve baktın sorun çıktı salla gitsin geriye olayı da rahat
ve de sıkıntısız olacaksa ne ala,o zaman alınır

5,3 kağıt açıkçası benim içime sinen rakam da değildir,ben bunu alacağım ileri de ama kafamda ki rakam 4 bilemedin
taş patlasın 4,5 olur hatta olamaz bile

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Alamadın gitti şu TV yi bu kadar düşünecek bir şey yok arkadaş al gitsin bir tane.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt