Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Yinede Vestel 59u9500 modelini değerlendiriyorum 2699 TL bence çok iyi fiyat Samsung'da en ucuz 43 inç 3200 3.300 TL Vestel hem 50 inç hem 2699 TL panel ve anakart öğrenme imkanımız var mı acaba?benim tek takıntım şu lg ve Samsun'da otomatik olarak yazılım güncellemesi indirilebiliyor internet üzerinden yoksa bakıyorum da görüntü kaliteleri hep aynı
Bu konuda adem usta detaylı bilgi verir.panelleri zaten genelde Lg yada samsung üretiyor vestelin kendi paneli yok internet üzerinden Lg güncelleme yapar.

C Çevrimdışı

cinarazi

Yeni Üye
19 Ara 2018
47
38
Kablo Tv yayın kalitesi uydudan daha iyidir. Net olarak söyleyebilirim.Tecrübe ile sabit.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende uzun süredir tv arayışı içindeydim. Fakat Kayın validemin bize geleceğini öğrenince ? apar topar A101 de tesadüfen kalmış Hi-Level 49UHL650 (LG IPS Panel- MB130S V5 anakart ) satın aldım. Ve umduğumdan çok iyi çıktı her ne kadar TRT 4K yı hala açamadıysam da. Bulabilirsen fazla para vermeye gerek yok bence. Tabi bu benim görüşüm.

O kadar aradım bulamadım ben gören duyan olursa haber versinde alayım :)

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Arkadaşlar kablo tv bağlantısını nasıl yapacağım?
Kablo TV'nin kablosunu direkt TV'nin arkasına mı takacağım yoksa kablo tv alıcısına takip alıcıdan HDMI çıkışı ile TV'ye mi takacağım?

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Arkadaşlar kablo tv bağlantısını nasıl yapacağım?
Kablo TV'nin kablosunu direkt TV'nin arkasına mı takacağım yoksa kablo tv alıcısına takip alıcıdan HDMI çıkışı ile TV'ye mi takacağım?

İkinci dediğin, once alıcı sonra alicidan tv. Sinyali decode edecek birseyin olması lazım tv ile kablo arasında.

D Çevrimdışı

durdurak 

Yeni Üye
24 Ocak 2019
27
34
Merhaba, Tivibu bağlayacağım 102 ekran 1080p tv arayışındayım. Smart olmasına gerek yok. Daha önce 107 ekran Philips vardı. Görüntü ve ses kalitesi iyiydi ama kumanda tuş basma hissiyatı felaket kötüydü. Arayüz yazılım berbattı.

Mağazalarda Dijitsu uygun fiyatıyla gözüme ilişti. Sezen Elektronik garatisinde imiş. Nasıldır, tavsiye eder misiniz? Yoksa Vestel'in yeni ürünü 40F8400 modeline mi yoğunlaşsam...

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Merhaba, Tivibu bağlayacağım 102 ekran 1080p tv arayışındayım. Smart olmasına gerek yok. Daha önce 107 ekran Philips vardı. Görüntü ve ses kalitesi iyiydi ama kumanda tuş basma hissiyatı felaket kötüydü. Arayüz yazılım berbattı.

Mağazalarda Dijitsu uygun fiyatıyla gözüme ilişti. Sezen Elektronik garatisinde imiş. Nasıldır, tavsiye eder misiniz? Yoksa Vestel'in yeni ürünü 40F8400 modeline mi yoğunlaşsam...
Dijitsuya yaklasma hi level 43HL650 fullhd smart özellikli 1500 tl 40 inc cogu tv 1250 1300 tl az daha üstüne koyup bunu al ips panel demislerdi forumda ginede magazadan kodunu ceker forumdan sorar alirsin bütceni soylemissin ama en ideal full hd tv bu paranin en iyi karsiligi olmus olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dijitsuya yaklasma hi level 43HL650 fullhd smart özellikli 1500 tl 40 inc cogu tv 1250 1300 tl az daha üstüne koyup bunu al ips panel demislerdi forumda ginede magazadan kodunu ceker forumdan sorar alirsin bütceni soylemissin ama en ideal full hd tv bu paranin en iyi karsiligi olmus olur.
A101 de satiliyor 12 taksit imkanida sanirsam

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
uydudan kablo TV'ye geçtim görüntü çok farketti.. alıcının ayarlarında 1080@50 ve 1080@60 ayarı var hangisini seçmeliyim, televizyon 4k Va panel 50 inç.

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
B55L 8900 5a var yeni alınmış kutusu faturası duruyor 2900 2800 gibi bir fiyata veriyor satan kişi , alınır mı sizce yeni model youtube , netflix, ssiptv web browser filanda var gorunuyor tv de.@fikoloji albanez albanez Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji teraspy teraspy Adem Helvacı Adem Helvacı D dallas
Fiyat bence makul, üründe bir sorun yoksa tercih edebilirsiniz. Muadili Grundig(49") televizyonum vardı, gayet memnundum. Televizyon yeni açıldığında Wi-Fi görmeme gibi kronik bir sorunu olabilir ama her açtığınızda wi-fi'ye yeniden bağlanmanız gerekebilir. Bendeki televizyonda bu sorun vardı ama çok umursamadım. Televizyonun görüntü kalitesinin de yeterli geleceğini düşünüyorum.

G Çevrimdışı

gncm0607

Yeni Üye
5 Ocak 2020
1
34
Bir kaç gündür tv bakıyorum sonuç olarak samsung da karar kıldım ancak NU-MU -RU modellerinin yılları belirtmesi dışında bir fark var mı ? Yok ise RU7440 İLE RU7400 arasında fark var mı ? 50-55 inçde özellik değişiyor mu ? Hangisi seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

Z Çevrimdışı

Zyprexa

Yeni Üye
5 Ocak 2020
14
Benim araştırmalarıma göre RU7440 ile 7400 arasındaki fark tasarım ve kumanda farkı. Tabi ki panel vs diğer konularda çok bilgili değilim fakat en azından gördüklerim bunlar.

Geri
Üst Alt