T Çevrimdışı

Tunsel

Yeni Üye
9 Ocak 2020
12
86
Merhaba
VESTEL 55U9500 55"tv almamızı tavsiye edermisiniz. Teşekkürler
Teknosa fiyatı 2999 TL

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba
VESTEL 55U9500 55"tv almamızı tavsiye edermisiniz. Teşekkürler
Teknosa fiyatı 2999 TL
Ben etmem. Üzerinde kullanılan paneli henüz çok yakından tanımıyoruz. Orta ve uzun vadede panel nasıl bir sonuç çıkaracak bilmiyoruz.

Görse performansı iyi olabilir, geri kalan donanıma da güveniyor olabiliriz ancak panele henüz güvenemiyorum.

T Çevrimdışı

Tunsel

Yeni Üye
9 Ocak 2020
12
86
Ben etmem. Üzerinde kullanılan paneli henüz çok yakından tanımıyoruz. Orta ve uzun vadede panel nasıl bir sonuç çıkaracak bilmiyoruz.

Görse performansı iyi olabilir, geri kalan donanıma da güveniyor olabiliriz ancak panele henüz güvenemiyorum.
Teşekkür bu fiyat ve altında tavsiyeniz ne olabilir.sadece evde tv ve film izleyeceğiz teşekkür.

O Çevrimdışı

oguz707

Yeni Üye
17 Ağu 2019
2
40
Selamlar. Vestel in birçok seri numaralı TV şu var. 55 inç olup en iyi Vestel TV Hz ve panel bakımından hangisidir? Sorunu olamayan ve şu an alınabilir olan

B Çevrimdışı

bilalcan26

Yeni Üye
11 Ara 2019
8
29
Merhabalar 55" bir tv f/p ürünü olabilecek statüde daha çok smart tarafı öne çıkan 4k tv ne tavsiye edersiniz?
Aslında bilim kurgu aksiyon filmleri çok severim o yüzden panelide en azından 1080p filmlerde dizilerde üzmesin tatmin etsin. Ayrıca şu sıralar alınır mı yoksa 2020 yılına girdik biraz bekleyelim mi yeni modeller seriler görür müyüz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem abi sen olmasan İnan bu konularda doğru yolu bulamayız yaklaşık olarak 50 gün sonra a101 de hı level 49uhl650 tekrardan satışa çıkıyor 16 ocak'ta 1999 tl den yine bu segmentte zannedersem tek seçenek 1999 tl ye ne dersin saygılar
A101 ve BİM in bu tekrar satışlarını ben seviyorum açıkçası
Avantajı şu oluyor, ilk akımda satılan ürünlerin detaylı kontrollerini yapabilmiş olduğumuz için, ikinci ve üçüncü akım satışlarında daha iyi referans oluyor.

Bu tv nin hem ofis hem de evde aynı zamanda kullanıcısı olarak alınabilir diyor ancak VA panel tipinin yan etkilerine de dikkat çekmek istiyorum

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar 55" bir tv f/p ürünü olabilecek statüde daha çok smart tarafı öne çıkan 4k tv ne tavsiye edersiniz?
Aslında bilim kurgu aksiyon filmleri çok severim o yüzden panelide en azından 1080p filmlerde dizilerde üzmesin tatmin etsin. Ayrıca şu sıralar alınır mı yoksa 2020 yılına girdik biraz bekleyelim mi yeni modeller seriler görür müyüz?
Şubat itibariyle kımıldanmaya başlar, sonra kıpırdar,sonra hareketlenir ortalık.
Bunun bir kesinliği bence yoktur, Mesela bir ilçe mağazasına gider ve ölü geçen Aralık Ocak döneminde zaten iş yok diye paranın ucunu gösterip çok avantajlı bir ürün alımı yapabilirsiniz. Fiyatlar iner diye beklerken hiç beklenmeyen bir etki ile (Böyle bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki) iki katı fiyatlar görebilirsiniz (Yaşadık bunu)

O nedenle şartlarınız uygun ise, ürün de uygun ise alınabilir. Yine de yıl sonu etkilerinin geçmesi ve 2020 adı altındaki ürünlerin sahada yerini almasını beklemek için Şubatı görmek sanki iyi olur gibi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Teşekkür bu fiyat ve altında tavsiyeniz ne olabilir.sadece evde tv ve film izleyeceğiz teşekkür.
Ben şu sıra JVC55VU6905 in 2999tl ye satılmasına kafayı takmış durumdayım,

Benim 49'' Hılevel televizyonumu almak isteyen var ise satıp bu tv yi dahi almayı istiyorum açık ve net.

LG IPS panel olması hep bende bir artı değer olmuştur.

Şansıma da evdeki tv ler hep VA

Geri
Üst Alt