- 23 Kas 2017
- 20,972
Birazdan kısa videolar ile cevabınızı vereceğim, hazırlıyorum şu an, sizin vesileniz ile herkes de öğrenmiş olur.50R7520UA, 55R7540U, kimi yerde U kimi yerde UA. Bu "U" nun anlami ve 7520 ile 7540 arasinda herhamgi bir fark varmıdır acaba?
Ben etmem. Üzerinde kullanılan paneli henüz çok yakından tanımıyoruz. Orta ve uzun vadede panel nasıl bir sonuç çıkaracak bilmiyoruz.Merhaba
VESTEL 55U9500 55"tv almamızı tavsiye edermisiniz. Teşekkürler Teknosa fiyatı 2999 TL
Ben etmem. Üzerinde kullanılan paneli henüz çok yakından tanımıyoruz. Orta ve uzun vadede panel nasıl bir sonuç çıkaracak bilmiyoruz.
Görse performansı iyi olabilir, geri kalan donanıma da güveniyor olabiliriz ancak panele henüz güvenemiyorum.
PandaPanel üreticisi kim ki hocam?
Teşekkür bu fiyat ve altında tavsiyeniz ne olabilir.sadece evde tv ve film izleyeceğiz teşekkür.Ben etmem. Üzerinde kullanılan paneli henüz çok yakından tanımıyoruz. Orta ve uzun vadede panel nasıl bir sonuç çıkaracak bilmiyoruz.
Görse performansı iyi olabilir, geri kalan donanıma da güveniyor olabiliriz ancak panele henüz güvenemiyorum.
Adem abi sen olmasan İnan bu konularda doğru yolu bulamayız yaklaşık olarak 50 gün sonra a101 de hı level 49uhl650 tekrardan satışa çıkıyor 16 ocak'ta 1999 tl den yine bu segmentte zannedersem tek seçenek 1999 tl ye ne dersin saygılar
A101 ve BİM in bu tekrar satışlarını ben seviyorum açıkçasıAdem abi sen olmasan İnan bu konularda doğru yolu bulamayız yaklaşık olarak 50 gün sonra a101 de hı level 49uhl650 tekrardan satışa çıkıyor 16 ocak'ta 1999 tl den yine bu segmentte zannedersem tek seçenek 1999 tl ye ne dersin saygılar
Şubat itibariyle kımıldanmaya başlar, sonra kıpırdar,sonra hareketlenir ortalık.Merhabalar 55" bir tv f/p ürünü olabilecek statüde daha çok smart tarafı öne çıkan 4k tv ne tavsiye edersiniz?
Aslında bilim kurgu aksiyon filmleri çok severim o yüzden panelide en azından 1080p filmlerde dizilerde üzmesin tatmin etsin. Ayrıca şu sıralar alınır mı yoksa 2020 yılına girdik biraz bekleyelim mi yeni modeller seriler görür müyüz?
Selamlar. Vestel in birçok seri numaralı TV şu var. 55 inç olup en iyi Vestel TV Hz ve panel bakımından hangisidir? Sorunu olamayan ve şu an alınabilir olan
Ben şu sıra JVC55VU6905 in 2999tl ye satılmasına kafayı takmış durumdayım,Teşekkür bu fiyat ve altında tavsiyeniz ne olabilir.sadece evde tv ve film izleyeceğiz teşekkür.