N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
Philips 55PUS8804 hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Öncesinde Philips 55 PFS 8109 kullanıp kardeşime hediye ettiğim ve hala kullanılıyor.Şimdilerde 70 PUS 7304 kullanıcısı olarak ayrıca tavsiyem doğrultusunda arkadaşa ve kuzenime aldirdigim 55 inç 8602 serilerinden sonra Philips görüntü kalitesine kesinlikle tamamdır diyebilirim.Bir ekleme daha ; öncesinde yavaşlık problemi olan bu markanın yeni modellerinde bunu da aştığını belirterek 55 PUS 8804 serisini kesinlikle tavsiye ediyorum diyebilirim.

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Bu sitede verilen linklerde bilindik markaların bazı son modellerini incelemişler işe yarayacağını düşünüyorum.Sayfaları Türkçe yaparak okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Regal vestel ürünüdür Vestel ana markadır Bunların hepsi bir holdinge aittirki buda Zorlu Holdingdir Vestel-Seg-Regal-Toshiba-Finlux bunların hepsi vestel üretimidir bana soracak olursan bence pişman olma samsung al Tizen işletim sistemi ve görüntü kalitesiyle samsung mükemmel.

Biz burada tüketicinin kullanım profiline göre TV tavsiye ediyoruz.
Her markanın iyi, F/P, kötü ürünü vardır. :ok

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Sony alırsanız,olası bir sorun da kafadan "abi normaldir" denir size! adamı da çok uğraştırırlar!
Hele Sony OLED alırsanız telefonlara bir kere belki bakarlar! "abi bunlar OLED" derler!

Samsung alırsanız bana göre belki bir tık daha iyiler!

Bu ikili de işiniz tamamen ŞANS faktörüne göre dir!

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Arkadaşlar arkadaşlar merhaba Regal 50R7520UA bu ürün şu anda 2350 TL GittiGidiyor'da panel ve anakart bilgisi uzman arkadaşlardan rica ediyorum

A Çevrimdışı

azramikail

Yeni Üye
24 Ara 2019
7
53
Öncesinde Philips 55 PFS 8109 kullanıp kardeşime hediye ettiğim ve hala kullanılıyor.Şimdilerde 70 PUS 7304 kullanıcısı olarak ayrıca tavsiyem doğrultusunda arkadaşa ve kuzenime aldirdigim 55 inç 8602 serilerinden sonra Philips görüntü kalitesine kesinlikle tamamdır diyebilirim.Bir ekleme daha ; öncesinde yavaşlık problemi olan bu markanın yeni modellerinde bunu da aştığını belirterek 55 PUS 8804 serisini kesinlikle tavsiye ediyorum diyebilirim.
70 pus 7304 hakkında daha fazla yorum yaparmısınız, kaç liraya nezaman aldınız, saygılar....

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
70 pus 7304 hakkında daha fazla yorum yaparmısınız, kaç liraya nezaman aldınız, saygılar....
Ürünü on gün önce 8000 TL ye aldım.Görüntü ve ses kalitesi çok tatminkar Android 9 sürümü kullanılıyor ve haliyle smart hızıda gayet iyi , daha öncede Philips deneyimim olduğundan menüsüne yabancı değilim ama diğer markalara nazaran karışık olduğunu söyleyebilirim.Merak ettiğiniz başka bir nokta varsa ayrıca cevaplayabilirim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
B55L 8900 5a var yeni alınmış kutusu faturası duruyor 2900 2800 gibi bir fiyata veriyor satan kişi , alınır mı sizce yeni model youtube , netflix, ssiptv web browser filanda var gorunuyor tv de.@fikoloji albanez albanez Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji teraspy teraspy Adem Helvacı Adem Helvacı D dallas
Ben tv tavsiyesi vermiyorum sevgili cinarazi :ok
uydudan kablo TV'ye geçtim görüntü çok farketti.. alıcının ayarlarında 1080@50 ve 1080@60 ayarı var hangisini seçmeliyim, televizyon 4k Va panel 50 inç.
Nasıl bir fark acaba merak ettim,uyduya nazaran daha mı iyi yoksa daha mı kötü :alala

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
Evet sevgili umut ama Almışkende kaliteli başı ağırmayacak bir ürün niye almasınki insanlar.
2 tane 4k regal tv var.
Biri 40r6080u ve diğeri de 49R6020U
Çok memnunum. Küçük olanı yazlığa götüreceğim. Odama 55R7540UA aldım. Yarın kurulumu yapılırsa burda sizlerle paylaşacağım kalitesini. 2000 fazla para vermek zoruma gidiyor. Bu farkı da haketmiyor Samsung, lg veya diğerleri. Sonuçta 50 hz tvler. 100 hz almka istiyorsan zaten gidip bir Sony xf9005 alırsın 6000 tlye.

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Nasıl bir fark acaba merak ettim,uyduya nazaran daha mı iyi yoksa daha mı kötü :alala

kablo tv uydudan görüntü olarak daha iyi demek istedim, ama birkaç deneme yapınca çok da fark yok gibi geldi..kablo tv'de nat geo belgesel kanalları ve hava şartlarından etkilenmiyor oluşu yüzünden televizyonu kablo tv'den izleyeceğim galiba.

Geri
Üst Alt