A Çevrimdışı

aykuttt 

Aktif Üye
14 Şub 2019
137
37
Arkadaşım balkona ufak bi televizyon alacak. Vestel 32H8400 ve Vestel 32HB5000 arasında kalmış. Aralarında fark var mıdır? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

R Çevrimdışı

rasittumbalı

Yeni Üye
1 Ocak 2020
37
42
Merhaba , bugün hepsiburada dan 55UD9360 sipariş ettim. Bunun yazılımı anakartı vs kaç gelir. Belirli bir standartı var mı yoksa değişiyor mu?

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Arkadaşlar televizyonun ekran arka ışığını azaltıp veya arttırmak elektrik tuketimi üzerinde bir etkisi var mıdır?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dedemiz için, mümkünse uydu alıcılı, Full HD olsa da olur HD olsa da olur, 40 inç civarı bir TV önerisi alabilir miyim?
Arkadaşım balkona ufak bi televizyon alacak. Vestel 32H8400 ve Vestel 32HB5000 arasında kalmış. Aralarında fark var mıdır? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Her ikinizede regal-seg önerebilirim,ama tavsiye değil,sadece öneri,ben yıllardır seg kullanıyorum (2si seg) şikayeyim yok,fiyatı uygun,kablotv uygun,modul girişli ,uydu alıcılı,tabii farlı cevaplarda gelebilir :ok

İ Çevrimdışı

İsmailorhan06

Yeni Üye
15 Kas 2018
19
34
bundan hemen hemen 1 sene önce bakmıştım tv tavsiyelerine, lakin içime sinen olmamıştı nedense. yeni seçenekler çıkmış şuan, ama forumu komple okumama ragmen yine bir karar veremedigim gibi, kafamda daha çok allak bullak oldu. Bi cep telefonu degil bu tv işi, ha şu fiyat aralığında şu 2 modeli alabilirsin denilemiyor. Daha çetrefilli, daha zor. Odamız kare oturuma düzeni, her açıdan izlenilecek, max 2700 civari bi kaç öneri rica ediyorum. Uzun oldu, hakkınızı helal edin:) şimdiden teşekkürler

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
bundan hemen hemen 1 sene önce bakmıştım tv tavsiyelerine, lakin içime sinen olmamıştı nedense. yeni seçenekler çıkmış şuan, ama forumu komple okumama ragmen yine bir karar veremedigim gibi, kafamda daha çok allak bullak oldu. Bi cep telefonu degil bu tv işi, ha şu fiyat aralığında şu 2 modeli alabilirsin denilemiyor. Daha çetrefilli, daha zor. Odamız kare oturuma düzeni, her açıdan izlenilecek, max 2700 civari bi kaç öneri rica ediyorum. Uzun oldu, hakkınızı helal edin:) şimdiden teşekkürler
Adem Helvacı Adem Helvacı

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
olay zor filan değil ve aslın da çok da basit!

ama milletin beklentileri çok yüksek olunca ve hele de bir de bir çuval para bayılınca bir de forum diye orada burada
birilerinin bol bol sallamaları ile bu iş sonun da sarpa sarıyor!

adam para veriyor ve de haklı olarak karşılığını bekliyor ama bu meretler öyle adama karşılığını filan veremiyor!
sürekli bir "teknoloji ilerledi veya ilerliyor" laflarını da okuyunca ortada bir şeylerin iyi olacağını filan zannediyor
ama gerçekler de tam tersi aslında!

bu işin "teknolojisi" zaten çoktan bitti,buradan öteye de KÖY filan yok,haybeye beklentiler içine girmeyin bir zahment!
bu işin "teknik" bir kısım durumları olsa da,bunlar size "+" olarak gelen bir şeyler de değildir!

Dünya da SHARP hariç hiç bir ana üretici de böyle bir çalışma da yoktur! ucuz Çin işi malzemeler ile+yazılımlar ile
bu iş devam ettiriliyor

İnsanlar kendi "algılama" nefsini köreltecektir,başka yolu yoktur bunun! neredeyse neyi görseler eyvallah diyecekler dir!
bunu diyemezseniz işiniz o zaman çok zorlaşır!

Ben kendim den örnek veriyorum;valla bana göre gelen ağam giden paşam misali oldum açıkçası!
bu işi çok iyi bilen birisi olarak,bin tane kusur buluyorum,her bir şey gözüme batıyor ama gıkım çıkmıyor!
çıksa ne yazar yaw,mallar ortada bunlardan gayrısı da yok,oturup düşünmektense ve dahi hasta olmaktansa
o zaman yukarıda yazdığım gibi önce beklentilerinize tırpan vuracaksınız,algılama sisteminiz "positif" hale dönecektir

ve tabi ki bu bir dünya riskli/sorunlu TV lere de bir dünya para kesinlikle bayılmayacaksınız!
gidin 10 kağıda telefon alın başınız çok daha rahat eder! zaten çoğu insan da aynen böyle yapıyor,herifi 5 kağıtlık telefon
örneğin kesmiyor 10 kağıt illa bayılacak;ben telefon dan filan anlamam ona da para vermem! ama TV ye 5 kağıt ve
hele 10 kağıt bana göre müthiş para be yaw,hani 5 kağıda kadar eyvallah ama 10 kağıt manyak para yaw,gidin abi IPhone bilmem
ne alın,üstelik bu meretler 24saat hizmet verir size:clap

MARKA diye de takılmayın,daha açık yazayım SONY diye takılmayın SAMSUNG diye de hiç takılmayın! ben bunları sildim çoktan!
yok şunu veren adam biraz daha versin Sony alsın,yaw bunlar slogan artık geçin bunları bir kalem!!
Forumlar satıcı(FAKE) kaynıyor!
LGE nin bir dünya adamı fake olarak cirit atıyor forumlar da!

zonanimın haberi diye forum vardır veya forum türk veya turkeyin forum v.s sallayın geçin bunları:hayir

Moderatör tarafında düzenlendi:
D Çevrimdışı

dad6403

Yeni Üye
1 Ocak 2018
34
Bugün 3600e incehesap tan 49ru7100 aldım. Puan ile 3505e geldi. 2 gün önce de 49ud9280 almıştım. O da 2900e gelmişti. İnşallah pişman olmam. Benim için internet Browser ile film izlemek çok önemliydi. Ondan samsung a döndüm.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
GRUNDIG 55GCU9800 2019 Model)

>takipteyim

>"tatlı rakama" arıyorum(bana göre tatlı rakam taş patlasın 4 kağıt dır)
çok zorlasalar o zaman belki 4,5 diyebilirim daha fazlası benden çalışmaz!
bu rakamı da 10 taksit de öderim! şak diye zaten basmam!

>"teşhir" öncelikle/özellikle "terchimdir"!!! belki daha fazla pazarlık payı da olabilir!
1 sene teşhir de kalmış olması da benim açım dan hiç önemli değildir!

>bir sorun var Grundig ler de genel de;montajları çok düzgün değil "clouding" riski fazla!
bir de "ışık kaçırma" riski de vardır! bu sebebten bir daha mağazaya gidip almam! internet üzerinden
alıp malum süre içinde olası bir sorun da paneli geri postalamak adına durumu benim için tercih
nedenidir veya mağazaya gidip de bir sorun yoksa yine alabilirim

++

Grundig TV ler;piyasa daki en iyi IPS üst model paneller dir! resim işleme v.s olarak çok iyiler
Smart ları beş para etmez(işim yok bunlarla)
IPS-Philips ler de resim kalitesi iyi ama ben Grundig leri kesinlikle tavsiye ediyorum,ancak kişi Android+Smart+IPS
istiyorsa o zaman Philips alabilir

++

2020 Modeller Kasım denmişti hikaye çıktı!
sanırım ilkbahara kaldı bu iş?? açıkçası merak ediyorum + neler çıkacak diye!
ya da herifler manyak rakama sattıkları için 9800 leri bir türlü bitiremediler(ama verilen hava böyle değil tabiki!)
"Almanya" işi belirliyor bunların durumunu ama kimse bilmiyorum net durumlarını!
Almanya da bunlar F/P ürünü olarak satilabiliyor ancak!

++
Çok net yazıyorum,Arçelik grubu bu "GRUNDIG"(özellikle TV işi) konusun da bana göre sınıfta kalmıştır!
MARKA yı bu zihniyetle asla öne çıkaramaz! hem teknik olarak daha çok çalışmaları lazım hem de rakamları da
one göre sunmaları gerekiyor! bana göre "altyapı" çok iyi ama bir çok tercihler de küllüm yalnışlar!

"İşte budur" denilecek bir TV üretemiyorlar

Ayrıca elin Hintlisi veya Çin lisi en trend ve iyi panel diye gidip Samsung QLED takarken sen niye hala IPS de
ısrar ediyorsun?? veya IPS Nano-CELL ile de devam et ama VA olmazsa zaten sen de olamazsın! VA bunlar da var ama
en alt seriler de v.s bunu geçin bir kalem,HiEnd/QuantumDot-QLED v.s panel tak kardeşim+adam gibi de fiyat ver

Geri
Üst Alt