olay zor filan değil ve aslın da çok da basit!
ama milletin beklentileri çok yüksek olunca ve hele de bir de bir çuval para bayılınca bir de forum diye orada burada
birilerinin bol bol sallamaları ile bu iş sonun da sarpa sarıyor!
adam para veriyor ve de haklı olarak karşılığını bekliyor ama bu meretler öyle adama karşılığını filan veremiyor!
sürekli bir "teknoloji ilerledi veya ilerliyor" laflarını da okuyunca ortada bir şeylerin iyi olacağını filan zannediyor
ama gerçekler de tam tersi aslında!
bu işin "teknolojisi" zaten çoktan bitti,buradan öteye de KÖY filan yok,haybeye beklentiler içine girmeyin bir zahment!
bu işin "teknik" bir kısım durumları olsa da,bunlar size "+" olarak gelen bir şeyler de değildir!
Dünya da SHARP hariç hiç bir ana üretici de böyle bir çalışma da yoktur! ucuz Çin işi malzemeler ile+yazılımlar ile
bu iş devam ettiriliyor
İnsanlar kendi "algılama" nefsini köreltecektir,başka yolu yoktur bunun! neredeyse neyi görseler eyvallah diyecekler dir!
bunu diyemezseniz işiniz o zaman çok zorlaşır!
Ben kendim den örnek veriyorum;valla bana göre gelen ağam giden paşam misali oldum açıkçası!
bu işi çok iyi bilen birisi olarak,bin tane kusur buluyorum,her bir şey gözüme batıyor ama gıkım çıkmıyor!
çıksa ne yazar yaw,mallar ortada bunlardan gayrısı da yok,oturup düşünmektense ve dahi hasta olmaktansa
o zaman yukarıda yazdığım gibi önce beklentilerinize tırpan vuracaksınız,algılama sisteminiz "positif" hale dönecektir
ve tabi ki bu bir dünya riskli/sorunlu TV lere de bir dünya para kesinlikle bayılmayacaksınız!
gidin 10 kağıda telefon alın başınız çok daha rahat eder! zaten çoğu insan da aynen böyle yapıyor,herifi 5 kağıtlık telefon
örneğin kesmiyor 10 kağıt illa bayılacak;ben telefon dan filan anlamam ona da para vermem! ama TV ye 5 kağıt ve
hele 10 kağıt bana göre müthiş para be yaw,hani 5 kağıda kadar eyvallah ama 10 kağıt manyak para yaw,gidin abi IPhone bilmem
ne alın,üstelik bu meretler 24saat hizmet verir size
MARKA diye de takılmayın,daha açık yazayım SONY diye takılmayın SAMSUNG diye de hiç takılmayın! ben bunları sildim çoktan!
yok şunu veren adam biraz daha versin Sony alsın,yaw bunlar slogan artık geçin bunları bir kalem!!
Forumlar satıcı(FAKE) kaynıyor!
LGE nin bir dünya adamı fake olarak cirit atıyor forumlar da!
zonanimın haberi diye forum vardır veya forum türk veya turkeyin forum v.s sallayın geçin bunları