R Çevrimdışı

recep1965

Yeni Üye
27 Kas 2019
23
34
Sony 55 xg8096 yı GÖRMEDEN TV ALMAYIN 4000 bütçeli arkadaşlar 600 daha koyun bu tv yi alın g

Mert hocama katılıyorum.Bende 55pus7304 alıp iade ettim.Tavsiyeler üzerine 55xg8096 aldım philipsden görüntü olarak cok daha iyi.Philipse göre tek eksisi uydu kanalları cok değişik arayüzü yapmışlar bu konuda philips iyiydi.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Sarper ips yi gördünmü ki git bir gör sonra konuşalım . 330-400 nit değeri var izlemeden olmaz o iş. Önce bir göreceksin . Dedin dolby vision da çok pahalı modellerde var zaten milyar renk olayı var o çok üst seviye ve tv kanalı izleyeceksen dolby vision kanalları 2050 de izlersin

Y Çevrimdışı

ylnzadam64

Yeni Üye
22 Eyl 2019
20
51
Sony 55 xg8096 yı GÖRMEDEN TV ALMAYIN 4000 bütçeli arkadaşlar 600 daha koyun bu tv yi alın g
şunu 4600 tl ye denk getireyim alıcam ben de
fiyatı bu arada görürseniz buradan yazın lütfen
bir tek istanbul bilişimde var oras ile ilgili yazılanlar da oranın riskli olduğu konusunda şüpheye düşürdü beni

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
IPS panel ve 60 hz olduğunu, dolb vision desteklenmedigini de ekleyelim.
bu 60 hz olayınada açıklık getireyim tekrar tekrar tekrar tekrara düşüyorum ama. 60 hz değil bir kere ülkemizdeki yayınlar 50 hz orjinali 24fps .) 60 hz olan abd de ve bikaç ülkede pal ntsc olayları.pal 25 kare ile çalışır ntsc 30 kare. bazı tvler 60 hz dir ama bunlar ülkemize uygun hale getirilerek 50 hz yayın izleriz. kısacası şu izlediğiniz tv yayını yani KAYNAK 50 HZ YAYIN YAPARKEN SİZ 100 HZ TV ALIRSANIZ FERRARİ ALIP KÖY YOLUNDA KULLANMAYA BENZER . köylü arkadaşlar alınmasın bazı köy yolları iyi olabilir genel olarak bizim köyün yolu bozuk ferrari gitmez gitsede 50 km hızı geçemez . 50 hz yayını izlemek için neden 100 hz panel alacaksınız hemde 2 katı para verip. ben o hatayı yaptım 3 tane 100 hz tv geçti elimden tv izlerken inanın hiç bir farkı yok hatta şuan ki tv daha iyi performans gösteriyor. AMA OYUN OYNAYACAKSANIZ yada 100 HZ LİK film kaynaklarınız varsa ki sanmıyorum 100 hz tv alın daha akıcıdır görüntü input lag local dimming olayları tabiki daha iyidir. ayrıca panel kaliteside tabiki orasını tam bilemem belki 100 hz diye daha kaliteli yapılmış olabilir. Ama tv izleyecekseniz benim gibi sadece maç film tv ki filmlerde gayet güzel izlenebiliyor. bence boşa para vermeye gerek yok derim. birde şu olay var . bazı tvler yenileme hızına yazıyor 2000 hz yada 1800 hz bu tv de motionrate xr400 hz bu interpolation olayı yani adamlar tutupta 2000 falan yazmamış. bu o sm80000 yada sm82000 diye satılan tv lerin interpolation değeri 100 . bunu açıklayayım. yani görüntü 4 kat daha akıcı saygılar. :) biraz araştırın yafff ezbere almayın . ben yine iddalıyım gidin yerinde görün görmeden zaten almayın. 2-3 yıldır tv bakıyorm zor beğenen biriyim birazda cimriyim sanırım öyle fazla para vermeyi sevmiyorum. benim gibi arkadaşlara tavsiyem 6-7- 8000 verip tv falan almayın çok paranız varsa bilemem bneim yok kaliteyi ucuza almaya baktım bugüne kadar hep bundan sornada böyle...

R Çevrimdışı

recep1965

Yeni Üye
27 Kas 2019
23
34
şunu 4600 tl ye denk getireyim alıcam ben de
fiyatı bu arada görürseniz buradan yazın lütfen
bir tek istanbul bilişimde var oras ile ilgili yazılanlar da oranın riskli olduğu konusunda şüpheye düşürdü beni
Vatanda 4849 a düşüyor geceleri ziraat kartınız var ise ziraat kampanyasıyla 4649 a gelir

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
bu 60 hz olayınada açıklık getireyim tekrar tekrar tekrar tekrara düşüyorum ama. 60 hz değil bir kere ülkemizdeki yayınlar 50 hz orjinali 24fps .) 60 hz olan abd de ve bikaç ülkede pal ntsc olayları.pal 25 kare ile çalışır ntsc 30 kare. bazı tvler 60 hz dir ama bunlar ülkemize uygun hale getirilerek 50 hz yayın izleriz. kısacası şu izlediğiniz tv yayını yani KAYNAK 50 HZ YAYIN YAPARKEN SİZ 100 HZ TV ALIRSANIZ FERRARİ ALIP KÖY YOLUNDA KULLANMAYA BENZER . köylü arkadaşlar alınmasın bazı köy yolları iyi olabilir genel olarak bizim köyün yolu bozuk ferrari gitmez gitsede 50 km hızı geçemez . 50 hz yayını izlemek için neden 100 hz panel alacaksınız hemde 2 katı para verip. ben o hatayı yaptım 3 tane 100 hz tv geçti elimden tv izlerken inanın hiç bir farkı yok hatta şuan ki tv daha iyi performans gösteriyor. AMA OYUN OYNAYACAKSANIZ yada 100 HZ LİK film kaynaklarınız varsa ki sanmıyorum 100 hz tv alın daha akıcıdır görüntü input lag local dimming olayları tabiki daha iyidir. ayrıca panel kaliteside tabiki orasını tam bilemem belki 100 hz diye daha kaliteli yapılmış olabilir. Ama tv izleyecekseniz benim gibi sadece maç film tv ki filmlerde gayet güzel izlenebiliyor. bence boşa para vermeye gerek yok derim. birde şu olay var . bazı tvler yenileme hızına yazıyor 2000 hz yada 1800 hz bu tv de motionrate xr400 hz bu interpolation olayı yani adamlar tutupta 2000 falan yazmamış. bu o sm80000 yada sm82000 diye satılan tv lerin interpolation değeri 100 . bunu açıklayayım. yani 8görüntü 4 kat daha akıcı saygılar. :) biraz araştırın yafff ezbere almayın . ben yine iddalıyım gidin yerinde görün görmeden zaten almayın. 2-3 yıldır tv bakıyorm zor beğenen biriyim birazda cimriyim sanırım öyle fazla para vermeyi sevmiyorum. benim gibi arkadaşlara tavsiyem 6-7- 8000 verip tv falan almayın çok paranız varsa bilemem bneim yok kaliteyi ucuza almaya baktım bugüne kadar hep bundan sornada böyle...

Her noktasında haklısın hocam. Sahsi görüşümu paylayasayim. Ben uydudan tv ızlicem diyende almasın 8000tl lik tv :) 50hz yayın var evet ama tv 60hz zaten, pc ye tak 60hz, xboxta 60hz sadece açar tv izlersen 50hz

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Her noktasında haklısın hocam. Sahsi görüşümu paylayasayim. Ben uydudan tv ızlicem diyende almasın 8000tl lik tv :) 50hz yayın var evet ama tv 60hz zaten, pc ye tak 60hz, xboxta 60hz sadece açar tv izlersen 50hz
yok ben zaten pc ye bağladım monitör olarak kullandım ps4 yada konsol yok gayet akıcı ve lag da yaşamadım 60 hz oyun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok ben zaten pc ye bağladım monitör olarak kullandım ps4 yada konsol yok gayet akıcı ve lag da yaşamadım 60 hz oyun
bu arada tavsiye etme nedenim de bu fiyata f/p ürünü olması yoksa 6-7 lira olsa zaten etmem. ve avrupa fiyatlarına bakarsanız bu tv o 8000 lerle 820000 lerle aynı euro değerinde hatta ilk fiyatı indirimsiz fiyatı 900- 1050 euro onlardan daha fazla .şu anda 650 euro ötekilerde aynı ...onada bakın ama sanırım markayı pek sevmiyo bizim ülke yada şu 400 hz olayını anlayamamış arkadaşlar gidip başka markalara daha fazla para veriyorlar bunu çözemedim

bu arada tavsiye etme nedenim de bu fiyata f/p ürünü olması yoksa 6-7 lira olsa zaten etmem. ve avrupa fiyatlarına bakarsanız bu tv o 8000 lerle 820000 lerle aynı euro değerinde hatta ilk fiyatı indirimsiz fiyatı 900- 1050 euro onlardan daha fazla .şu anda 650 euro ötekilerde aynı ...onada bakın ama sanırım markayı pek sevmiyo bizim ülke yada şu 400 hz olayını anlayamamış arkadaşlar gidip başka markalara daha fazla para veriyorlar bunu çözemedim
ve olması gereken fiyat 650 euro 4000 tl olmalı ama hala pahalı satıyolar. hele ötekiler baktım 6500 -7000 lerde bunlar TÜRK İNSANINI KERİZ BELLEMİŞ SANIRIM. YOLUNACAK KAZ GİBİ GÖRÜYORLAR . o fiyaları indirin indirin yoksa elinizde patlayacak he bide o t... sa cılara dikakt edin geçen sene bana teşhiri kakaladılardı. sıfır kutu bantlı bile olsa o bantlar açılıp yeniden kutulanıp sıfırlanabiliyor dikkatli olsun

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Vatan bilgisayarın aldığım Vestel televizyonu yollamaması üzerine sipariş iptali talep ettim. Grundig Televizyon almayı düşünüyorum aklımda 49 VLX 9750 Immensa uhd TV var? Gerçek 100hz panel ve birçok özelliği var. Tavsiye eder misiniz bu ürünü?

F Çevrimdışı

furkanonur41

Yeni Üye
23 Ara 2019
6
27
Adem Helvacı Adem Helvacı abi benimde bütçem şu an 3000₺ üst mesajda arkadaşın söylediği 49 VLX 9750 modeli aklımı çelmiyor değil, bütçeyi arttırıp bu modeli almak mantıklı mı? yoksa 3/4k bandında bunu al diyebileceğim model varmıdır? marka takıntım yok sonuçta hepsi bana göre lacivert ?

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
bu 60 hz olayınada açıklık getireyim tekrar tekrar tekrar tekrara düşüyorum ama. 60 hz değil bir kere ülkemizdeki yayınlar 50 hz orjinali 24fps .) 60 hz olan abd de ve bikaç ülkede pal ntsc olayları.pal 25 kare ile çalışır ntsc 30 kare. bazı tvler 60 hz dir ama bunlar ülkemize uygun hale getirilerek 50 hz yayın izleriz. kısacası şu izlediğiniz tv yayını yani KAYNAK 50 HZ YAYIN YAPARKEN SİZ 100 HZ TV ALIRSANIZ FERRARİ ALIP KÖY YOLUNDA KULLANMAYA BENZER . köylü arkadaşlar alınmasın bazı köy yolları iyi olabilir genel olarak bizim köyün yolu bozuk ferrari gitmez gitsede 50 km hızı geçemez . 50 hz yayını izlemek için neden 100 hz panel alacaksınız hemde 2 katı para verip. ben o hatayı yaptım 3 tane 100 hz tv geçti elimden tv izlerken inanın hiç bir farkı yok hatta şuan ki tv daha iyi performans gösteriyor. AMA OYUN OYNAYACAKSANIZ yada 100 HZ LİK film kaynaklarınız varsa ki sanmıyorum 100 hz tv alın daha akıcıdır görüntü input lag local dimming olayları tabiki daha iyidir. ayrıca panel kaliteside tabiki orasını tam bilemem belki 100 hz diye daha kaliteli yapılmış olabilir. Ama tv izleyecekseniz benim gibi sadece maç film tv ki filmlerde gayet güzel izlenebiliyor. bence boşa para vermeye gerek yok derim. birde şu olay var . bazı tvler yenileme hızına yazıyor 2000 hz yada 1800 hz bu tv de motionrate xr400 hz bu interpolation olayı yani adamlar tutupta 2000 falan yazmamış. bu o sm80000 yada sm82000 diye satılan tv lerin interpolation değeri 100 . bunu açıklayayım. yani görüntü 4 kat daha akıcı saygılar. :) biraz araştırın yafff ezbere almayın . ben yine iddalıyım gidin yerinde görün görmeden zaten almayın. 2-3 yıldır tv bakıyorm zor beğenen biriyim birazda cimriyim sanırım öyle fazla para vermeyi sevmiyorum. benim gibi arkadaşlara tavsiyem 6-7- 8000 verip tv falan almayın çok paranız varsa bilemem bneim yok kaliteyi ucuza almaya baktım bugüne kadar hep bundan sornada böyle...
Tam olarak Ferrari alıp köy yolunda kullanmaya benzemez:).X bir markanın 50 hz ve 100 hz görüntüsünü yanyana izleyince fark ortaya çıkar.Çakal firmalar donanımsal maliyetten kaçmak için giriş ve orta segment ürünlerde bunu yazılımsal yapmaya çalışıyorlar,ama eskiye göre de daha iyi yaptıklarını söyleyebilirim.Yani bugün Samsung,Lg,Philips,Sony 50/60 hz. tv alanlar kötü görüntü izlemez gayet güzel bir görüntü izler yanlış anlaşılmasın.100 hz olayı ufak bir farkla daha bulanıklaşmayan,daha akıcı,daha titreşimsiz bir görüntü katkısı sağlar(özellikler hareketli filmlerde ve spor karşılaşmalarında).

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Tam olarak Ferrari alıp köy yolunda kullanmaya benzemez:).X bir markanın 50 hz ve 100 hz görüntüsünü yanyana izleyince fark ortaya çıkar.Çakal firmalar donanımsal maliyetten kaçmak için giriş ve orta segment ürünlerde bunu yazılımsal yapmaya çalışıyorlar,ama eskiye göre de daha iyi yaptıklarını söyleyebilirim.Yani bugün Samsung,Lg,Philips,Sony 50/60 hz. tv alanlar kötü görüntü izlemez gayet güzel bir görüntü izler yanlış anlaşılmasın.100 hz olayı ufak bir farkla daha bulanıklaşmayan,daha akıcı,daha titreşimsiz bir görüntü katkısı sağlar(özellikler hareketli filmlerde ve spor karşılaşmalarında).
Atalarımız doğru demiş havanda su dövmek diye bir atasözü bar tam buraya gider?. Dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı... şimdi bu arkadaş diyo ki ne ? Arkadaş senin yol bozuk emme bu ferrariyi alırsan bu ferrari kendi 400 le gitce yolu yapar hemide 400 basar . Vayy iyimiş bizim köyede gönder yol yapan ferrariden ?yok öyle bi dünya bilader olmayan bişeyi tv nasıl yapsın 24 kare çekilen filme bi 24 karede tv mi çekip göstercek . Onu yukarda açıkladım ancak filmin 100 hz olursa o iş olur anlatamıyoz ki? Almayın boşuna 100 hz izleyeceniz 50 hz hatta çamur görüntü

Geri
Üst Alt