Merhaba,
Bende hala aynı kararsızlık içindeyim.Dün teknosa media market lg samsungu gezdim üzerinde durduğum televizyonlara baktım.LG49SM8600ve SAMSUNG 50RU7400 arasında gidip geliyorum. Gözlemim LG daha premium görünüşe sahip televizyon ben burdayım gel al beni diyor. Media markette LG stand yetkilisi ile görüştüm sormak istediklerimi sordum.Ama maalesef istediğim hiç bir cevabı alamadım 100HZ yi ezberlemiş bana onu söyleyip duruyor. Karanlık demonuz var mı televizyonun siyah oranına bakıcam flan diyorum.LG logosundaki siyahı gösteriyor.Bak siyah diyor
. Ordan LG ana bayisine geçtim.Modeli söyledim şu an elimizde yok ama getirdiriz dedi.Fiyat dedim media marketin internet sitesine baktı ee burda satışta gözükmüyor media markette yok dedi. Açtım fotoğraf gösterdim nasıl yok dedim.Tamam bizde bu fiyattan verebiliriz flan dedi. Anladım ki daha satış elemanları bu kadar bilinçsizken , teknik servis kim bilir nasıldır.
Sonuç televizyonu çok beğendim.Ama şu bilinçsizlik yüzünden almaktan vazgeçmek üzereyim.