Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
yani siz pek incelemediniz sanırım ? yorum yapmıysunuz varsayım gibi geldi bana söyledikleriniz :)

Elbette elimize geçen bir model olduğunda ve detaylı inceleme şansımız olduğunda videosunu çekip paylaşıyoruz. Her modeli inceleme fırsatımız olmuyor maalesef :) Ancak elbette belli kriterlerimiz var teorik olarak incelerkende.

Y Çevrimdışı

YILDIRIMKARAMAN

Yeni Üye
19 Ara 2019
14
34
[Gizli İçerik]

Yardımcı olabilecek yokmu ?
Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji
Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji teknolojix teknolojix TEKNOwest TEKNOWEST
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Merhaba.
Bende LG49SM8600 üzerinde yoğunlaştım.
Baya bir araştırma yaptım.Sizde yapmış olmalısınız.Görüşlerinizi belirtebilirmisiniz rica etsem
Merhabalar,

Aslına bakarsanız LG markası tv'ler çevremdeki LG deneyimlerini düşününce daha mantıklı geliyor.
Ancak, bu forumdaki arkadaşlar daha detaylı bilgiye hakimler ve lg markasının görüntü kalitesi hariç tercih edilmemesi gerektiğini beyan etmekteler.
100 Hz gerçek hıza sahip olan bir tv'nin tercih edilmesi açıkçası benim son kararım. O yüzden sm8200,sm8000,ru7440 gibi modellerden vazgeçtim.
Tüm bunlarla birlikte Lg mi samsung mu ona karar veremedim. Diğer markaları düşünmüyorum. Lg'de nanocell, samsungda da Qled modelleri araştırıyorum. Lütfen siz de farklı bilgiler edinirseniz iletiniz.

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
Merhabalar,

Aslına bakarsanız LG markası tv'ler çevremdeki LG deneyimlerini düşününce daha mantıklı geliyor.
Ancak, bu forumdaki arkadaşlar daha detaylı bilgiye hakimler ve lg markasının görüntü kalitesi hariç tercih edilmemesi gerektiğini beyan etmekteler.
100 Hz gerçek hıza sahip olan bir tv'nin tercih edilmesi açıkçası benim son kararım. O yüzden sm8200,sm8000,ru7440 gibi modellerden vazgeçtim.
Tüm bunlarla birlikte Lg mi samsung mu ona karar veremedim. Diğer markaları düşünmüyorum. Lg'de nanocell, samsungda da Qled modelleri araştırıyorum. Lütfen siz de farklı bilgiler edinirseniz iletiniz.
samsung q60 r yada xf 9005 alacağım bende..2si arasındayım çember daraldı..

T Çevrimdışı

Tutkun

Aktif Üye
12 Kas 2019
79
37
Selam arkadaşlar forumda yeniyim. Sizlerin bilgilerine ihtiyacım var.
2000 2300 tl. Arası 49 ve üstü inç olan smart özellikli 4k olmasına gerek yok 1080p olur. Smart özellik uydu wifi netflix youtube olan nisbeten ana kartı yeni olan 3 yıl garanti kurulum ücretsiz olan tv almak istiyorum bu özelliklerde önerileriniz bekliyorum tesekkür ederim herkese

S Çevrimdışı

Shadow60

Aktif Üye
17 Eyl 2018
111
26
Hi Level 40HL650 40'' Full Hd Smart Led tv
bu tv yi almak istiyorum ama panel cmo muş

1300 1400 tl bandında önerebileceğiniz 39-40-43 inç tv varmı mutfak için ?
Hilevel 43 hl650 var bir arkadaşinki ips çıktı mağazadaki kutunun yanındaki barkodu çek Panel bilgi hattı na yolla ips çıkarsa alırsın

0 Çevrimdışı

01halil

Yeni Üye
14 Eki 2019
51
35
merhabalar,vestelin yada alt markalarının acaba hangi modellerinde WCG var ben bu ayrıntıya dikkat etmedim fakat önemli ölçüde görünyü etkiliyormuş

K Çevrimdışı

Karadayı

Yeni Üye
21 Ara 2019
7
31
Merhabalar,

Merhaba,

Bende hala aynı kararsızlık içindeyim.Dün teknosa media market lg samsungu gezdim üzerinde durduğum televizyonlara baktım.LG49SM8600ve SAMSUNG 50RU7400 arasında gidip geliyorum. Gözlemim LG daha premium görünüşe sahip televizyon ben burdayım gel al beni diyor. Media markette LG stand yetkilisi ile görüştüm sormak istediklerimi sordum.Ama maalesef istediğim hiç bir cevabı alamadım 100HZ yi ezberlemiş bana onu söyleyip duruyor. Karanlık demonuz var mı televizyonun siyah oranına bakıcam flan diyorum.LG logosundaki siyahı gösteriyor.Bak siyah diyor :bilmiyom . Ordan LG ana bayisine geçtim.Modeli söyledim şu an elimizde yok ama getirdiriz dedi.Fiyat dedim media marketin internet sitesine baktı ee burda satışta gözükmüyor media markette yok dedi. Açtım fotoğraf gösterdim nasıl yok dedim.Tamam bizde bu fiyattan verebiliriz flan dedi. Anladım ki daha satış elemanları bu kadar bilinçsizken , teknik servis kim bilir nasıldır.

Sonuç televizyonu çok beğendim.Ama şu bilinçsizlik yüzünden almaktan vazgeçmek üzereyim.

Y Çevrimdışı

YILDIRIMKARAMAN

Yeni Üye
19 Ara 2019
14
34
Merhaba,

Bende hala aynı kararsızlık içindeyim.Dün teknosa media market lg samsungu gezdim üzerinde durduğum televizyonlara baktım.LG49SM8600ve SAMSUNG 50RU7400 arasında gidip geliyorum. Gözlemim LG daha premium görünüşe sahip televizyon ben burdayım gel al beni diyor. Media markette LG stand yetkilisi ile görüştüm sormak istediklerimi sordum.Ama maalesef istediğim hiç bir cevabı alamadım 100HZ yi ezberlemiş bana onu söyleyip duruyor. Karanlık demonuz var mı televizyonun siyah oranına bakıcam flan diyorum.LG logosundaki siyahı gösteriyor.Bak siyah diyor :bilmiyom . Ordan LG ana bayisine geçtim.Modeli söyledim şu an elimizde yok ama getirdiriz dedi.Fiyat dedim media marketin internet sitesine baktı ee burda satışta gözükmüyor media markette yok dedi. Açtım fotoğraf gösterdim nasıl yok dedim.Tamam bizde bu fiyattan verebiliriz flan dedi. Anladım ki daha satış elemanları bu kadar bilinçsizken , teknik servis kim bilir nasıldır.

Sonuç televizyonu çok beğendim.Ama şu bilinçsizlik yüzünden almaktan vazgeçmek üzereyim.

Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji 'nin bahsettiği bu olsa gerek ancak;

Media Markt veya Teknosa personellerine güvenerek de alışveriş yapılmaz. Media Markt'a gittim, tüm konuşmalar sonucunda kesin Samsung abi, Teknosaya gittiğimde kesin LG abi diyorlar. Öğrendim ki kendi primleri nereden çok geliyorsa ona yönlendirme var. Dolayısı ile kullanıcı tecrübelerine odaklanalım derim. LG49SM8600, 50RU7400 veya 49Q60R kullananalar yorum yapabilir mi? Kullanıcı deneyimi açısından. Adem Helvacı Adem Helvacı

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji 'nin bahsettiği bu olsa gerek ancak;

Media Markt veya Teknosa personellerine güvenerek de alışveriş yapılmaz. Media Markt'a gittim, tüm konuşmalar sonucunda kesin Samsung abi, Teknosaya gittiğimde kesin LG abi diyorlar. Öğrendim ki kendi primleri nereden çok geliyorsa ona yönlendirme var. Dolayısı ile kullanıcı tecrübelerine odaklanalım derim. LG49SM8600, 50RU7400 veya 49Q60R kullananalar yorum yapabilir mi? Kullanıcı deneyimi açısından. Adem Helvacı Adem Helvacı

TV seçim rehberi videomuzda tüm bunlardan bahsettik tamda :)

Geri
Üst Alt