S.R.YILDIRIM Çevrimdışı

S.R.YILDIRIM 

Yeni Üye
11 Ara 2019
36
65
Açıkçası bu konuda tam birşey söylemek için yarın denemem lazım. Ancak elbette çok daha tecrübeli hocalarımız var bu konuda net bilgi verebilecek. Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST
Unuttuysanız diye alıntılıyorum. Teknosada 9500 modeli 4200 - 9000 modeli 4000 liraya düşmüş. Mağazayı önceki gün dolaştığımda teşhirde yoktu, kumanda etkisini sormak da aklıma gelmedi. ÖNEMLİ KRİTERİM.

Y Çevrimdışı

ylnzadam64

Yeni Üye
22 Eyl 2019
20
51
dediğiniz bilgileri bile bulamadım ben
panel anakart garanti durumu v.b. bilgilere ulasabilen olup da paylaşırsa seviniriz
bir de sadece gittigidiyor da ve sahibinden de satışını gördüm başka yerde yok sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

55 inch ips panel bir televizyon almak istiyorum
şu an 49ub8300 televizyon kullanıyorum va panel ve yanlardan seyredince verim alamıyorum
Sony KD-55XG8096
Lg 55SM8000 veya 55SM7100
bunlardan birisini alayım diyorum ama fiyatları biraz yüksek şu an
vestel veya jvc toshiba gibi yan ürünler de olur ama karma panel kullanıldığı için ona da cesaret edemiyorum
ustalardan hem yukarıdaki üç modelden birisine karar verirsem hangisini almam konusunda
hem de vestel alacak olsam
vestel veya yan üretim olup da en verimli anakart ve kesin ips panel olan model konusunda yardım ve öneri bekliyorum
5 sayfa önce bir yardım talebim oldu
sağolsun kimse en ufak bir tavsiye fikir beyan etmemiş

O Çevrimdışı

ogustos

Yeni Üye
21 Ara 2019
6
36
LG 55SM8200 modelini beğeniyorum fakat forumda takip ettiğim markaya olumsuz yorumlar ve fiyatından dolayı almakta zorlanacağım bu modelin görüntü ve kalite anlamında tatmin edebilecek daha üst segmentde olabilir farklı markaların(Vestel,Awox) önerebileceğiniz modelleri var mı ?

Y Çevrimdışı

YILDIRIMKARAMAN

Yeni Üye
19 Ara 2019
14
34
Bunlarda 50 hz ama?

Buralarda 100 Hz yazıyor

Buralarda 100 Hz yazıyor

Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji samsung dediğiniz gibi sanırım 50 Hz, ama lg her yerde 100 hz yazıyor.

Son düzenleme:
Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
LG 55SM8200 modelini beğeniyorum fakat forumda takip ettiğim markaya olumsuz yorumlar ve fiyatından dolayı almakta zorlanacağım bu modelin görüntü ve kalite anlamında tatmin edebilecek daha üst segmentde olabilir farklı markaların(Vestel,Awox) önerebileceğiniz modelleri var mı ?
Awoxta tatmin edici görüntü bulacağınızı zannetmiyorum anlattıklarınıza ve örneğinize bakılırsa.

Buralarda 100 Hz yazıyor

Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji samsung dediğiniz gibi sanırım 50 Hz, ama lg her yerde 100 hz yazıyor.

Pardon, tekrar inceledim evet doğru. 100Hz her ikisi de. Fiyatına göre her ikiside tercih edilebilir. Ancak iki şirketin müşteri hizmet politikasını inceleyin :) Ürünü almakla bitmiyor biliyorsunuz :)

K Çevrimdışı

Karadayı

Yeni Üye
21 Ara 2019
7
31

Merhabalar .
Televizyon almayı düşünüyorum. Tecrübelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var.Kullanıcı profilim şu şekilde ; Kare şeklinde,orta seviye gün ışığı alan bir odada,açılı bir şekilde tvye bakıldığında görüntü bozulmayan , çoğunluk flim ve maç izlemek için olan ve Smart tvsinde Iptv kullanabileceğim 49"( fiyat 49"e yakın olursa 55 te olabilir) bir televizyon tavsiyesi rica ediyorum.
Araştırmalara başlamadan önce gönlüm Samsungdan yana idi , ama biraz araştırma yapınca samsungun Va panel kullandığını ve va panelin açılı bakışta beyazlaşma yaptığını öğrendim , sonra ips paneli araştırdım açılı bakışta pek bir sorun olamayacağına kanaat getirdim.Sonra LG' yi araştırmaya başladım.Ve ips panelde siyahların tam siyah olmadığını grimsi bi renk olduğunu öğrendim.Biraz daha araştırdıktan sonra bu açığı Lg Nanocell teknoloji ile biraz kapatmaya çalıştığını öğrendim flan derken.. En son aradığım özelliklerde LG 49Sm8600PLA ' e kanım biraz ısındı.Fiyat olarak şu an 5.000/5.800 arası aslında bu fiyat beni baya zorlayacak ama gerçekten verdiğim paraya değecek bir televizyon ise almak istiyorum.
LGSM8600PLA modeli hakkında düşüncelerinizi
Aradığım özelliklerde televizyon tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi Forumlar.

Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji
Adem Helvacı Adem Helvacı
F fikoloji
teknolojix teknolojix
TEKNOwest TEKNOWEST
Yardımcı olabilecek yokmu ?
Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji
Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji teknolojix teknolojix TEKNOwest TEKNOWEST

Buralarda 100 Hz yazıyor

Hocam Merhaba.
Bende LG49SM8600 üzerinde yoğunlaştım.
Baya bir araştırma yaptım.Sizde yapmış olmalısınız.Görüşlerinizi belirtebilirmisiniz rica etsem

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
S Çevrimdışı

Strongergo

Yeni Üye
13 Ara 2019
10
38
Ç Çerkezoğlu hocam şu marka model nasıl sizce?

Awoxun 32 incini gozumle gordum Awoxdan daha fazlasi emin olun 32 alacak olsam kesinlikle alirim renk kalitesi gayet guzel hadi lan demistim icimden Awox yazisini gorunce. Ciddiyim

Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji Hocam rica etsem sen de yorum yapabilir misin? Almayı düşünüyorum 850 lira civarına buldum bir yerde.

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369

Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji Hocam rica etsem sen de yorum yapabilir misin? Almayı düşünüyorum 850 lira civarına buldum bir yerde.

Açıkçası Sunny üretimi tavsiye etmiyoruz. En azından fiyat olarak çok daha uygun olan Awox varken :

Geri
Üst Alt