Pixel Teknoloji
Aktif Üye
- 1 Eki 2018
- 369
O fiyata Qled çok zor. RU7440 üzerinden ilerleyin derim.Maksimum 4.500 tl
O fiyata Qled çok zor. RU7440 üzerinden ilerleyin derim.Maksimum 4.500 tl
Samsung Der Geçerim.Pixel Teknoloji,
Qled modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Qledlerde tavsiye edebileceğiniz bir seri var mıdır?
neden bu modeli önerdiğinizi detaylı açıklarmısınız? ru 7400 modeli de var çok fark var mıdır çerçeve ve kumanda dışında... yanlış anlamayın sadece amacım detaylı bilgi edinmek...Merhaba, bu standartlarda önerilerimizden biri 50RU7440, başka tv bakmayın desek yeridir
Hep Söylerim Gene SöylüyecemYakın dostum için bir tavsiye de ben rica ediyorum kardeşlerim, abilerim. Bütçemiz maksimum 6000TL. Evde akşamları ve hafta sonu ailecek film izlemek için kullanılacak.
İstekler:
65" olması
4K+HDR desteğinin olması
Curved istemiyoruz.
Smart aktif olarak kullanılacak.
Capcanlı renkler ve vay be dedirtecek (bu fiyatın hakkını verecek kadar) bir kontrast değeri istiyoruz.
Vestel olması şart değildir. Hatta ilk planda LG bakılıyor.
Yorumlarınız değerli. Beklemedeyiz. Şimdiden teşekkürler.
7400 ile bir farkı yok desek yeridir. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak örneğin fake refresh rate 7440 ta bir tık yukarda. Çok küçük detaylarla 7440 daha önde fiyatlarda hemen hemen aynı olunca 7440 diyoruz direkneden bu modeli önerdiğinizi detaylı açıklarmısınız? ru 7400 modeli de var çok fark var mıdır çerçeve ve kumanda dışında... yanlış anlamayın sadece amacım detaylı bilgi edinmek...
Hep Söylerim Gene Söylüyecem
1.Samsung
2.Vestel
3.AVOX
Bu 3 marka dışında Başka TV almayın Tercihiniz Samsung olsun Nedenmi?
SAMSUNG Yazılım Mühendisliği ve kullanılan Donanım Yapısı ve özellikleriyle yıllardır hiç kaliteden ödün vermedi
VESTEL Donanımsal olarak iyi ama Yazılım Mühendisliği İdare Eder
AVOX ise Yazılım mühendisliği ve Donanım Yapısıda gayet iyi Ayrıca android İşletim Sistemi Geliyor
LGYE HİÇ BULAŞMAYIN DERİM Görüntüsü hariç Beş para değmez.
Tv tavsiyelerine Adem Helvacı ustamız bakıyor ama yakın zamanda Annesinin Vefatı Nedeniyle forumda aktif değil ama Pixel Teknoloji İlteriş Abide Yardımcı olur bu konuda
7400 ile bir farkı yok desek yeridir. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ancak örneğin fake refresh rate 7440 ta bir tık yukarda. Çok küçük detaylarla 7440 daha önde fiyatlarda hemen hemen aynı olunca 7440 diyoruz direk
Ek olarak panel destek unsurlarından biri daha farklı idi ama hatırladım dersem yalan olur. White color gammut 7440 ta var 7400 de yok gibi küçük bir detay daha vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Awox konusunda fiyat olarak bakmak lazım sadece. Sunulan özelliklere göre fiyatı makul o açıdan tercih edilebilir. Birde android olması sebebiyle. Onun dışında yazılımda donanımda kalitesiz aslında. Servis hizmeti ve arka plan desteği konusunda kat edecekleri o kadar çok yol var ki. Kalite isteyenlere tercih etmiyoruz o yüzde
Adem abinin Annelerine Allahtan rahmet ailesinede sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun. Adem HelvacıHep Söylerim Gene Söylüyecem
1.Samsung
2.Vestel
3.AVOX
SAMSUNG Yazılım Mühendisliği ve kullanılan Donanım Yapısı ve özellikleriyle yıllardır hiç kaliteden ödün vermedi
AVOX ise Yazılım mühendisliği ve Donanım Yapısıda gayet iyi Ayrıca android İşletim Sistemi Geliyor
Tv tavsiyelerine Adem Helvacı ustamız bakıyor ama yakın zamanda Annesinin Vefatı Nedeniyle forumda aktif değil ama Pixel Teknoloji İlteriş Abide Yardımcı olur bu konuda
neden öyle dedim bariz bir şekilde belli 60 hz 100hz arasında büyük fark var ne resmi arkadaşım git uzmanına sor sana fark var diyecek sen aynı olduğunda ısrar ediyorsun bak ben rengi'de geçtim benim demem bütçesi müsait olan arkadaşlar gerçek değeri 100hz olan tv alsınlar ileriye bakın hem fark yoksa 3000TL FİYATA 49UHD SIMART GERÇEK DEĞERİ 100HZ OLAN TV SATSINLARDA ALALIM O ZAMAN....Panel numaraları farklı dolayısıyla resim işleme vs de farklı olabilir renk ayarları farklıdır bfi on off bile rengi değiştirir motion örneğinde motion izlenir renk daha iyi diyerek biraz saçmalamışsınız renk körleri aynı rengin tonlarını değil bazı renkleri ayırtedemezler güya hakaretamiz cümlen bile mantık dışı neyse...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sayın Adem Helvacı Annenize Allah tan rahmet sizlerede başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun.Hep Söylerim Gene Söylüyecem
1.Samsung
2.Vestel
3.AVOX
Özel konu aşağıdaki linktedir sevgili mert _turkiyesayın Adem Helvacı Annenize Allah tan rahmet sizlerede başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun.