M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
kumanda önemli değil .. ziraat kartım yok..4.900 e gelcek alırsam.. düşçek bu tv indirimlerle bu haftalarda ozaman alcam..xf 9005 alırsam 2 milyar fazla vercem… tam fiyat performans bu 8096 .. mert samsung nu 8000 vardı sende onunla kıyasladığında renkler ve görüntü kalitesi açısından aynılarmı.. yoksa samsung 8000 mi önde..
birader ben seni çözemedim forum donanımda va panel diyosun durmadan ips beş para etmez diyosun burada gelip ips alacağım diyosun amaç ne ?

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
birader ben seni çözemedim forum donanımda va panel diyosun durmadan ips beş para etmez diyosun burada gelip ips alacağım diyosun amaç ne ?
kafa geliyo gidiyo benim arada..sen bana bakma.halahala mert tktik yapıyom ben adamların azından laf almak için,masustan yazıyom bişeler bakalım atlıcaklarmı diye.. ips panel alıpta eve getirip kullandıgımmı var benim..taktik yapıyom karıştırma sen orasını burasını :)

Y Çevrimdışı

YILDIRIMKARAMAN

Yeni Üye
19 Ara 2019
14
34
Arkadaşlar Merhabalar,

Yaklaşık 1 aydır tv arama sürecindeyim. Normalde tv kullanmıyorum, izleyeceğim bir şey varsa genelde laptoptan izliyor ve internetten hallediyorum. Creative 2+1 ses sistemine bağlıyor, ses olayını da oradan çözüyordum.

Eşimle birlikte daha fazla keyif alabilme adına tv alma kararı aldık. LG 49SM8200Pla modeli üzerinde duruyorum. Ancak henüz karar veremedim.

TV'den beklentilerim ise aşağıda;

1. TV yayını kullanmayacağız. Zaten yok. İnternetten film/dizi/video izleyeceğiz. Yüksek kalitede izlemeyi seviyorum. Netflix, blue tv dizi/filmleri ağırlıklı olarak, diğer dizi/film sitelerini kullanacağız. Yer yer de youtube videoları.
2. Telefondaki video/resim gibi dosyaları, rahatça gösterebilme adına tv'de gösterebilmek iyi olacaktır.
3. Şu anda yok ama, PS almaya karar verirsek, onunla da uyumlu olsun, donma kasma yapmasın.

Not: Hız konusunda 100 Hz olsun, 50 olmasın. Yok efendim türkiyede zaten 50 yayın var, 100 hz yazanlar yalan gibi çelişkili yorumlar var. Hangisi doğrudur yorum yapabilir misiniz?

LG 49SM8200Pla modeli yukarıda saydıklarımı karşılar mı? başka alternatifler neler.

Son olarak 4.000 TL civarı bütçem bulunuyor. Daha yukarısını vermek istemiyorum. LG 49SM8200Pla 4.300 civarı. 4.000'e düşümüştü ama karar veremediğim için alamadım.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Sevgiler,

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Arkadaşlar Merhabalar,

Yaklaşık 1 aydır tv arama sürecindeyim. Normalde tv kullanmıyorum, izleyeceğim bir şey varsa genelde laptoptan izliyor ve internetten hallediyorum. Creative 2+1 ses sistemine bağlıyor, ses olayını da oradan çözüyordum.

Eşimle birlikte daha fazla keyif alabilme adına tv alma kararı aldık. LG 49SM8200Pla modeli üzerinde duruyorum. Ancak henüz karar veremedim.

TV'den beklentilerim ise aşağıda;

1. TV yayını kullanmayacağız. Zaten yok. İnternetten film/dizi/video izleyeceğiz. Yüksek kalitede izlemeyi seviyorum. Netflix, blue tv dizi/filmleri ağırlıklı olarak, diğer dizi/film sitelerini kullanacağız. Yer yer de youtube videoları.
2. Telefondaki video/resim gibi dosyaları, rahatça gösterebilme adına tv'de gösterebilmek iyi olacaktır.
3. Şu anda yok ama, PS almaya karar verirsek, onunla da uyumlu olsun, donma kasma yapmasın.

Not: Hız konusunda 100 Hz olsun, 50 olmasın. Yok efendim türkiyede zaten 50 yayın var, 100 hz yazanlar yalan gibi çelişkili yorumlar var. Hangisi doğrudur yorum yapabilir misiniz?

LG 49SM8200Pla modeli yukarıda saydıklarımı karşılar mı? başka alternatifler neler.

Son olarak 4.000 TL civarı bütçem bulunuyor. Daha yukarısını vermek istemiyorum. LG 49SM8200Pla 4.300 civarı. 4.000'e düşümüştü ama karar veremediğim için alamadım.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Sevgiler,
Abi foruma Hoşgeldiniz Yeni üyesiniz Galiba

LG=Pişmanlık=Berbat Bir Cihaz LG NİN çöp kutusunu bile almayınız çevremde kaç kişi LG kullanan Hepsi Şikayetçi Yazılım Mühendisliği Berbat Yani Özetle Görüntü Kalitesi Dışında Herşeyi Berbat Çöp Bir Marka.Onun Yerine SAMSUNG YADA VESTEL YADA AVOX ALIN Avox Alacaksanız Adem Helvacı Adem Helvacı ve Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji Yardımcı olurlar bayiler diye:ok:ok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda En Kral TV Samsung Ama Tercih Sizin.Vestelin Yeni Modelleride Güzel AVOX ta iyi satıyor:ok

Y Çevrimdışı

YILDIRIMKARAMAN

Yeni Üye
19 Ara 2019
14
34
Abi foruma Hoşgeldiniz Yeni üyesiniz Galiba

LG=Pişmanlık=Berbat Bir Cihaz LG NİN çöp kutusunu bile almayınız çevremde kaç kişi LG kullanan Hepsi Şikayetçi Yazılım Mühendisliği Berbat Yani Özetle Görüntü Kalitesi Dışında Herşeyi Berbat Çöp Bir Marka.Onun Yerine SAMSUNG YADA VESTEL YADA AVOX ALIN Avox Alacaksanız Adem Helvacı Adem Helvacı ve Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji Yardımcı olurlar bayiler diye:ok:ok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda En Kral TV Samsung Ama Tercih Sizin.Vestelin Yeni Modelleride Güzel AVOX ta iyi satıyor:ok

Evet yeni üye oldum, hoşbuldum, çok teşekkür ederim.

LG ile ilgili bahsettiğiniz gibi yorumlar da var, iyi yorumlar da. Dediğim gibi karar veremedim, o yüzden sizlerden destek rica ediyorum.

Beklentilerimi ve kullanım amaçlarımı yazdım. Beni doğru yere yönlendireceğinizi düşünüyorum.
Adem Helvacı Adem Helvacı Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369

LG ile ilgili bahsettiğiniz gibi yorumlar da var, iyi yorumlar da. Dediğim gibi karar veremedim, o yüzden sizlerden destek rica ediyorum.

Beklentilerimi ve kullanım amaçlarımı yazdım. Beni doğru yere yönlendireceğinizi düşünüyorum.

Merhaba, bu standartlarda önerilerimizden biri 50RU7440, başka tv bakmayın desek yeridir :)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531

Piyasada Adem usta ve İlteriş abi gibi hiçbir allahın kulunu bulamassınız yardımcı olurlar elbette :ok

Y Çevrimdışı

YILDIRIMKARAMAN

Yeni Üye
19 Ara 2019
14
34
Merhaba, bu standartlarda önerilerimizden biri 50RU7440, başka tv bakmayın desek yeridir :)
Merhabalar,

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.

Tavsiye ettiğiniz 50RU7440 ürününü inceledim. Fiyat 5.000 TL ortalama, sadece hepsiburada'da 4.200 TL. kampanya var sanırım.

Beklentilerim için bundan başkasına bakmayın diyorsunuz, değil mi?

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Merhabalar,

Tavsiye ettiğiniz 50RU7440 ürününü inceledim. Fiyat 5.000 TL ortalama, sadece hepsiburada'da 4.200 TL. kampanya var sanırım.

Rica ederim, elbette bu standartlarda alabileceğiniz en iyi model bizce.

Y Çevrimdışı

YILDIRIMKARAMAN

Yeni Üye
19 Ara 2019
14
34
Merhabalar,

Bir de siz 100 Hz olması gerek mi yoksa 50Hz yeter mi
Rica ederim, elbette bu standartlarda alabileceğiniz en iyi model bizce.
Çok teşekkür ederim.

Bir de bu tv 50 Hz sanırım. Gördüklerim doğru ise.

Siz 100 Hz olsun mu dersiniz yoksa 50 Hz yeter mi dersiniz?

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Bir de siz 100 Hz olması gerek mi yoksa 50Hz yeter mi

Çok teşekkür ederim.

Bir de bu tv 50 Hz sanırım. Gördüklerim doğru ise.

Siz 100 Hz olsun mu dersiniz yoksa 50 Hz yeter mi dersiniz?

100 Hz bandındaki ürünlerin fiyatları çok daha yüksek genelde. Sunduğu teknoloji ile istediğiniz kaliteyi sunacaktır. 100 Hz derseniz dediğim gibi çok daha yüksek fiyatlı bir ürün önermemiz gerekir :)

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Televizyonun sol çerçevenin dibine doğru görüntü sanki bir tık bulanık/flu oluyor gibi. TRT 4K izlerken hissetmiyorum ama normal yayinda hissediyorum. Acaba bana mı oyle geliyor sorun olabilir mi?

Geri
Üst Alt