Arkadaşlar Merhabalar,
Yaklaşık 1 aydır tv arama sürecindeyim. Normalde tv kullanmıyorum, izleyeceğim bir şey varsa genelde laptoptan izliyor ve internetten hallediyorum. Creative 2+1 ses sistemine bağlıyor, ses olayını da oradan çözüyordum.
Eşimle birlikte daha fazla keyif alabilme adına tv alma kararı aldık. LG 49SM8200Pla modeli üzerinde duruyorum. Ancak henüz karar veremedim.
TV'den beklentilerim ise aşağıda;
1. TV yayını kullanmayacağız. Zaten yok. İnternetten film/dizi/video izleyeceğiz. Yüksek kalitede izlemeyi seviyorum. Netflix, blue tv dizi/filmleri ağırlıklı olarak, diğer dizi/film sitelerini kullanacağız. Yer yer de youtube videoları.
2. Telefondaki video/resim gibi dosyaları, rahatça gösterebilme adına tv'de gösterebilmek iyi olacaktır.
3. Şu anda yok ama, PS almaya karar verirsek, onunla da uyumlu olsun, donma kasma yapmasın.
Not: Hız konusunda 100 Hz olsun, 50 olmasın. Yok efendim türkiyede zaten 50 yayın var, 100 hz yazanlar yalan gibi çelişkili yorumlar var. Hangisi doğrudur yorum yapabilir misiniz?
LG 49SM8200Pla modeli yukarıda saydıklarımı karşılar mı? başka alternatifler neler.
Son olarak 4.000 TL civarı bütçem bulunuyor. Daha yukarısını vermek istemiyorum. LG 49SM8200Pla 4.300 civarı. 4.000'e düşümüştü ama karar veremediğim için alamadım.
Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler,