M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Mert hocam acıl yanıtlayabılırsen memnun olurum.Ben 49xg8096 alacaktım cok begenmıstım edge aydınlatma 55 olan dırekt ve ıkısınede baktım fark goremedım,ama hep 4k yayın vardı.Sonra senın yorumu gorunce korktum tıtreme oluyor bazen dedınız vede ıphone yansıtmada androıd destegıde yok yazdınız bende lg sm8000 yoneldım,suan 49 ınch o da 3999tl kumada da hedıye, suan vatanda 55 daha ucuz ustelık hem dha buyuk hem dırekt aydınlatma,arada kaldım
ben memnunum titreme olayını ayarlarla düzelttim motionflowu yumuşak yapınca titreme kalmadı. öteki markanın servisi biraz tuzlu olduğun söyler ado hocam bende önce onu düşünmüştüm ama bi türlü ısınamadım. ayrıca PANEL RGBW OLABİLİR onu araştırdım bulamadım o marka çünkü rgbw yi seviyor oda 4k olayı nı düşündürüyor bazılar 3k olduğunu söylüyorlar. kardeş sonuçta sony markadır. ve ben çok memnun kaldım darısı başına ama karşıdan bak ki ben baktım senin dediğin tv de vardı . beni al diyen buydu renkler aşırı canlı ve direk dikkat çekiyordu pahalı tv ler gibiydi bende düşünmeden aldım. sende gör bir bak ona göre karar ver önemli olan gözümüze hoş geleni al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben memnunum titreme olayını ayarlarla düzelttim motionflowu yumuşak yapınca titreme kalmadı. öteki markanın servisi biraz tuzlu olduğun söyler ado hocam bende önce onu düşünmüştüm ama bi türlü ısınamadım. ayrıca PANEL RGBW OLABİLİR onu araştırdım bulamadım o marka çünkü rgbw yi seviyor oda 4k olayı nı düşündürüyor bazılar 3k olduğunu söylüyorlar. kardeş sonuçta sony markadır. ve ben çok memnun kaldım darısı başına ama karşıdan bak ki ben baktım senin dediğin tv de vardı . beni al diyen buydu renkler aşırı canlı ve direk dikkat çekiyordu pahalı tv ler gibiydi bende düşünmeden aldım. sende gör bir bak ona göre karar ver önemli olan gözümüze hoş geleni al.
ve bence 4000 falan verecekseniz 49 almayın 55 alın zaten arada çok fark yok. PARANIN ACISI GEÇER :) ama 49 incin geçmez keşke demeyin. ben o hatayı yaptım vlx 9750 aldım. sebebi de 55 incin görüntüyü dağıttığıydı. hd görüntü ekran büyüdükçe çamur gibi bir hal alıyo yakından izleyince ama 49 dada aynı olay oldu nyse hatalı çıktı geri verdim . baktım film izleyeceğim küçük geldi. film olayı için maç olayı için 55 uygun olur

ve bence 4000 falan verecekseniz 49 almayın 55 alın zaten arada çok fark yok. PARANIN ACISI GEÇER :) ama 49 incin geçmez keşke demeyin. ben o hatayı yaptım vlx 9750 aldım. sebebi de 55 incin görüntüyü dağıttığıydı. hd görüntü ekran büyüdükçe çamur gibi bir hal alıyo yakından izleyince ama 49 dada aynı olay oldu nyse hatalı çıktı geri verdim . baktım film izleyeceğim küçük geldi. film olayı için maç olayı için 55 uygun olur
bu arada bu tv nin bi eksisi kumandası acayip hantal kocaman ve tv ye tam doğrultmadan çekmiyor yani sony gibi bir firmadan hiç beklenmeyecek bir durum tivibu var kumanda nereye tutsam kanal değiştiriyor bu tv kumandası illaki tv ye tutacaksın ayrıca kanal geçişi de 5 saniye sürüyo ama umrumda değil onlar çok sorun değil geç olsun güç olmaasın :) zaten tivibu kullanıyıorum. ama önemi yok her güzelin bir kusuru var. sonuçta ses li komut var yetiyor.

Son düzenleme:
bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Merhabalar Arkadaşlar

17.12.2019 - Saat : 23:00 itibari ile ne zamana kadar geçerli bilmiyorum

Vestel 55UD9500 tv şuan teknosa ve trendyol'da 3.509TL - trend de yapı kredi word card a 9 taksit peşin fiyatına

28.11.2019 da en ucuz olarak 3.249TL 'ye düşmüştü tv ( Stok 5 adetti tükendi )

Sanırım daha bu fiyata düşmez.

İhtiyacı olan alsın. TV'yi mağazada denedim. Kullanım menüsü kolay yayın akışı güzel. bi bakın derim.

N Çevrimdışı

noneed

Yeni Üye
17 Ara 2019
3
42
Ben magazada 49xg ve 55xg ıkısnıde ınceledım hocam,zaten lgsm8000 bakmıstım tesedufen cıkarken gordum bunu ve dırekt dıkkatımı cektı,dedım o da ıps buda ama sony gercekten baska goruntu verıyordu,bırde nanoceller ıcın gece sıyah olayı kotu dıyorlar hep,sony benzer durum var mı sonucta magazada aydınlık ortam hersey ıyı,ayrıca ben ama 4000tl ustu dusunmuyordum hıc,bırde lg 50um7450 var va panel 2019 model o da gayet guzeldı 1400tl cebe kalacak arada kaldım cok.

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20

bu arada bu tv nin bi eksisi kumandası acayip hantal kocaman ve tv ye tam doğrultmadan çekmiyor yani sony gibi bir firmadan hiç beklenmeyecek bir durum tivibu var kumanda nereye tutsam kanal değiştiriyor bu tv kumandası illaki tv ye tutacaksın ayrıca kanal geçişi de 5 saniye sürüyo ama umrumda değil onlar çok sorun değil geç olsun güç olmaasın :) zaten tivibu kullanıyıorum. ama önemi yok her güzelin bir kusuru var. sonuçta ses li komut var yetiyor.
Ben magazada 49xg ve 55xg ıkısnıde ınceledım hocam,zaten lgsm8000 bakmıstım tesedufen cıkarken gordum bunu ve dırekt dıkkatımı cektı,dedım o da ıps buda ama sony gercekten baska goruntu verıyordu,bırde nanoceller ıcın gece sıyah olayı kotu dıyorlar hep,sony benzer durum var mı sonucta magazada aydınlık ortam hersey ıyı,ayrıca ben ama 4000tl ustu dusunmuyordum hıc,bırde lg 50um7450 var va panel 2019 model o da gayet guzeldı 1400tl cebe kalacak arada kaldım cok.
siyah olayına gelirsek mağaza ayarlarında siyah ayarını fazla yapmışlardı o ayar açılabiliyor gama yı artırarak yada siyah dengesini ayarlayarak parlaklık konusunda gece gündüz parlaklık sorunu yok zaten gama çok arttırınca çok parlak oluyor gerek yok bile. nyse burda sony promötörüne döndüm bu son yorum tv hakkında bir daha konuşmayacağım saygılar tv iyi dedim 2 yıl araştırdım 4 tane tv değiştirdim kolay da beğenen biri hiç olmadım. o yüzden ister söz dinler alır istemeyende nasıl isterse öyle alsın kendinize çok iyi bakın bu kadar reklam yeter. :) sorunum olursa yazarım herkese iyi forumlar

S.R.YILDIRIM Çevrimdışı

S.R.YILDIRIM 

Yeni Üye
11 Ara 2019
36
65
Merhabalar Arkadaşlar

17.12.2019 - Saat : 23:00 itibari ile ne zamana kadar geçerli bilmiyorum

Vestel 55UD9500 tv şuan teknosa ve trendyol'da 3.509TL - trend de yapı kredi word card a 9 taksit peşin fiyatına

28.11.2019 da en ucuz olarak 3.249TL 'ye düşmüştü tv ( Stok 5 adetti tükendi )

Sanırım daha bu fiyata düşmez.

İhtiyacı olan alsın. TV'yi mağazada denedim. Kullanım menüsü kolay yayın akışı güzel. bi bakın derim.

65" olan için müjde var mı? İlla vestel olması şart değil, ucuz ama alınabilir olanlarından.

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
65" olan için müjde var mı? İlla vestel olması şart değil, ucuz ama alınabilir olanlarından.
Malesef hocam pek bişey yok. 3.999 TL yi görmüştü bu tv ama şuan için bulamadım .

4.219 'a var en ucuz taksit sınırlı bunda da :S

bu tv'yi de mağazada inceledim. 4k ve maç yayınlarında ( Bundesliga demo ) da gayet başarılı.

yine bakar olurum sizin için. Bende de marka takıntısı yok ama kısa bir JVC - AWOX - Hı-Level deneyiminden sonra mağazada incelemeden yorum yapmıyorum xD

S.R.YILDIRIM Çevrimdışı

S.R.YILDIRIM 

Yeni Üye
11 Ara 2019
36
65
Teşekkürler cevabınıza da, bundan sonraki aklınızda olacağıma da.
Basit ev kullanıcı olacağımız, evdeki 42'yi ikinci tv olarak yan odaya alacağımız için fazla para vermek istemiyorum.
65UD9000 ile 65UD9500 arasındaki farkı merak ediyorum. Bir de KUMANDASI HER YÖNDEN ÇEKMELİ, illa gözüne tutmayalım.

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43

siyah olayına gelirsek mağaza ayarlarında siyah ayarını fazla yapmışlardı o ayar açılabiliyor gama yı artırarak yada siyah dengesini ayarlayarak parlaklık konusunda gece gündüz parlaklık sorunu yok zaten gama çok arttırınca çok parlak oluyor gerek yok bile. nyse burda sony promötörüne döndüm bu son yorum tv hakkında bir daha konuşmayacağım saygılar tv iyi dedim 2 yıl araştırdım 4 tane tv değiştirdim kolay da beğenen biri hiç olmadım. o yüzden ister söz dinler alır istemeyende nasıl isterse öyle alsın kendinize çok iyi bakın bu kadar reklam yeter. :) sorunum olursa yazarım herkese iyi forumlar
kumanda önemli değil .. ziraat kartım yok..4.900 e gelcek alırsam.. düşçek bu tv indirimlerle bu haftalarda ozaman alcam..xf 9005 alırsam 2 milyar fazla vercem… tam fiyat performans bu 8096 .. mert samsung nu 8000 vardı sende onunla kıyasladığında renkler ve görüntü kalitesi açısından aynılarmı.. yoksa samsung 8000 mi önde..

N Çevrimdışı

noneed

Yeni Üye
17 Ara 2019
3
42
Arkadaslar lg 50um7450 yada 7600 kullanan varmı aynı cıhaz zaten,va panel 2019 ve uygun fıyatlı,kullanan fıkrı verebılırmı

L Çevrimdışı

lucky_664

Yeni Üye
12 Mar 2019
18
40
dediğiniz bilgileri bile bulamadım ben
panel anakart garanti durumu v.b. bilgilere ulasabilen olup da paylaşırsa seviniriz
bir de sadece gittigidiyor da ve sahibinden de satışını gördüm başka yerde yok sanırım

55 inch ips panel bir televizyon almak istiyorum
şu an 49ub8300 televizyon kullanıyorum va panel ve yanlardan seyredince verim alamıyorum
Sony KD-55XG8096
Lg 55SM8000 veya 55SM7100
bunlardan birisini alayım diyorum ama fiyatları biraz yüksek şu an
vestel veya jvc toshiba gibi yan ürünler de olur ama karma panel kullanıldığı için ona da cesaret edemiyorum
ustalardan hem yukarıdaki üç modelden birisine karar verirsem hangisini almam konusunda
hem de vestel alacak olsam
vestel veya yan üretim olup da en verimli anakart ve kesin ips panel olan model konusunda yardım ve öneri bekliyorum
Hemşerim 50 inch blaupunkt tv 2500 tl buna kargo dahil değil satıcı istanbulda fiyat süper ama panel hakkında bilgi yok, satıcı ips panel olduğunu söyledi.

Y Çevrimdışı

ylnzadam64

Yeni Üye
22 Eyl 2019
20
51
Hemşerim 50 inch blaupunkt tv 2500 tl buna kargo dahil değil satıcı istanbulda fiyat süper ama panel hakkında bilgi yok, satıcı ips panel olduğunu söyledi.
Hemşerim 3000 tl den aşağı görmedim ben link var mı
Hadi panel konusunda güvenelim satıcıya da garanti durumu nasıl olacak bilginiz var mı

L Çevrimdışı

lucky_664

Yeni Üye
12 Mar 2019
18
40
Hemşerim 3000 tl den aşağı görmedim ben link var mı
Hadi panel konusunda güvenelim satıcıya da garanti durumu nasıl olacak bilginiz var mı
Satıcı ile whatsapptan görüştüm 50” olanına 4k smart ve kendinden uydu alıcılı 2500 tl dedi yetkili servisi izmir bursa ve ısparta da var dedi.cihaz android youtube netflix var 8 gb dahili hafızası var uygulama yüklenebiliyor. Kargoda kırılıyor diye ya tanıdığınız birine aldırtın yada otobüsle gönderim yaparım dedi kargo ücreti alıcıya ait. Fiyatı bedava 50” 4k bir tv için. Bu arada servisi kendi servisi herhangi bir markaya ait değilmiş.

L Çevrimdışı

lucky_664

Yeni Üye
12 Mar 2019
18
40
2500 tl ye satıyor dediğiniz satıcıya nerede rastladınız bilmiyorum
ben sadece gittigidiyor ve sahibinden de gördüm

bu iki yer
siz de sizinkini paylaşır mısınız
Sahibindendeki ilan Sami beye ait ve onunla görüştüm.bahsettiğim televizyonu o satıyor. Telefon numarası ilanda var onunla ister whatsapptan istersende arayarak görüşüp bilgi alabilirsiniz. Şayet bu televizyonu alıpta memnun kalırsanız çok kişi alır gibime gelir ve grundik e iyi bir alternatif olur.

Geri
Üst Alt