M
mert _turkiye
Aktif Üye
- 3 Tem 2019
- 135
- 20
ben memnunum titreme olayını ayarlarla düzelttim motionflowu yumuşak yapınca titreme kalmadı. öteki markanın servisi biraz tuzlu olduğun söyler ado hocam bende önce onu düşünmüştüm ama bi türlü ısınamadım. ayrıca PANEL RGBW OLABİLİR onu araştırdım bulamadım o marka çünkü rgbw yi seviyor oda 4k olayı nı düşündürüyor bazılar 3k olduğunu söylüyorlar. kardeş sonuçta sony markadır. ve ben çok memnun kaldım darısı başına ama karşıdan bak ki ben baktım senin dediğin tv de vardı . beni al diyen buydu renkler aşırı canlı ve direk dikkat çekiyordu pahalı tv ler gibiydi bende düşünmeden aldım. sende gör bir bak ona göre karar ver önemli olan gözümüze hoş geleni al.Mert hocam acıl yanıtlayabılırsen memnun olurum.Ben 49xg8096 alacaktım cok begenmıstım edge aydınlatma 55 olan dırekt ve ıkısınede baktım fark goremedım,ama hep 4k yayın vardı.Sonra senın yorumu gorunce korktum tıtreme oluyor bazen dedınız vede ıphone yansıtmada androıd destegıde yok yazdınız bende lg sm8000 yoneldım,suan 49 ınch o da 3999tl kumada da hedıye, suan vatanda 55 daha ucuz ustelık hem dha buyuk hem dırekt aydınlatma,arada kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve bence 4000 falan verecekseniz 49 almayın 55 alın zaten arada çok fark yok. PARANIN ACISI GEÇER ama 49 incin geçmez keşke demeyin. ben o hatayı yaptım vlx 9750 aldım. sebebi de 55 incin görüntüyü dağıttığıydı. hd görüntü ekran büyüdükçe çamur gibi bir hal alıyo yakından izleyince ama 49 dada aynı olay oldu nyse hatalı çıktı geri verdim . baktım film izleyeceğim küçük geldi. film olayı için maç olayı için 55 uygun olurben memnunum titreme olayını ayarlarla düzelttim motionflowu yumuşak yapınca titreme kalmadı. öteki markanın servisi biraz tuzlu olduğun söyler ado hocam bende önce onu düşünmüştüm ama bi türlü ısınamadım. ayrıca PANEL RGBW OLABİLİR onu araştırdım bulamadım o marka çünkü rgbw yi seviyor oda 4k olayı nı düşündürüyor bazılar 3k olduğunu söylüyorlar. kardeş sonuçta sony markadır. ve ben çok memnun kaldım darısı başına ama karşıdan bak ki ben baktım senin dediğin tv de vardı . beni al diyen buydu renkler aşırı canlı ve direk dikkat çekiyordu pahalı tv ler gibiydi bende düşünmeden aldım. sende gör bir bak ona göre karar ver önemli olan gözümüze hoş geleni al.
bu arada bu tv nin bi eksisi kumandası acayip hantal kocaman ve tv ye tam doğrultmadan çekmiyor yani sony gibi bir firmadan hiç beklenmeyecek bir durum tivibu var kumanda nereye tutsam kanal değiştiriyor bu tv kumandası illaki tv ye tutacaksın ayrıca kanal geçişi de 5 saniye sürüyo ama umrumda değil onlar çok sorun değil geç olsun güç olmaasın zaten tivibu kullanıyıorum. ama önemi yok her güzelin bir kusuru var. sonuçta ses li komut var yetiyor.ben memnunum titreme olayını ayarlarla düzelttim motionflowu yumuşak yapınca titreme kalmadı. öteki markanın servisi biraz tuzlu olduğun söyler ado hocam bende önce onu düşünmüştüm ama bi türlü ısınamadım. ayrıca PANEL RGBW OLABİLİR onu araştırdım bulamadım o marka çünkü rgbw yi seviyor oda 4k olayı nı düşündürüyor bazılar 3k olduğunu söylüyorlar. kardeş sonuçta sony markadır. ve ben çok memnun kaldım darısı başına ama karşıdan bak ki ben baktım senin dediğin tv de vardı . beni al diyen buydu renkler aşırı canlı ve direk dikkat çekiyordu pahalı tv ler gibiydi bende düşünmeden aldım. sende gör bir bak ona göre karar ver önemli olan gözümüze hoş geleni al.
ve bence 4000 falan verecekseniz 49 almayın 55 alın zaten arada çok fark yok. PARANIN ACISI GEÇER ama 49 incin geçmez keşke demeyin. ben o hatayı yaptım vlx 9750 aldım. sebebi de 55 incin görüntüyü dağıttığıydı. hd görüntü ekran büyüdükçe çamur gibi bir hal alıyo yakından izleyince ama 49 dada aynı olay oldu nyse hatalı çıktı geri verdim . baktım film izleyeceğim küçük geldi. film olayı için maç olayı için 55 uygun olur
Son düzenleme: