T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kaynak 60 hz nativ sanırım fark görümmüyor motionda
hocam kutu içindeki yazıların renk farkını görmediysen renk körüsün demek hangi kırmızı renk daha canlı bu küçük bir örnek 100 hz'lik tv de oyun oynasan birdaha 60hz'lik tv,nin yüzüne bakmazsın

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Arkadaşlar hepinizin aklında bulunsun Tv'nin kendinden orjinal en az 100hz yenileme hızı olacak 50hz ama yazılımla 850hz oluyormuş hikaye gerçek değeri 100hz olan tv almaya özen gösterin o zaman kalite neymiş anlarsınız görüntü renkler canlımı canlı net görüntü link bırakıyorum aradaki farka bakın

ben ikisini de kullandım hiç fark yok arkadaşlar sakın öyle fazla para verip çöpe atmayın paranızı 2 tane 55nu8000 bi tanede vlx9750 elimden geçti hiç alakası yok tabi tv izleyecekseniz çünkü 24 fps yayın yapıyo alayı. araya kare koyup 50 hz çıkıyor kısaca yayın 100 hz olmayınca 50 hz bi işe yaramıo gözümle gördüm top titriyodu. sözde maçlar şöyle akıcıydı böyle akıcıydı şu an 50 hz sony kullanıyorum hiç fark göremiyom böyle yotub videolarıyla vatandaşı kandırmasın kimse varsa fark onu göstersin ben şu maçı izledim tv de daha akıcı diye . heee film izlerken yada oyun oynarken eğer 100 hz film yada oyun varsa o zaman iş değişir o zaman tmm . Ama amaç tv izlemekse kesinlikle boşa para vermen

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
ben ikisini de kullandım hiç fark yok arkadaşlar sakın öyle fazla para verip çöpe atmayın paranızı 2 tane 55nu8000 bi tanede vlx9750 elimden geçti hiç alakası yok tabi tv izleyecekseniz çünkü 24 fps yayın yapıyo alayı. araya kare koyup 50 hz çıkıyor kısaca yayın 100 hz olmayınca 50 hz bi işe yaramıo gözümle gördüm top titriyodu. sözde maçlar şöyle akıcıydı böyle akıcıydı şu an 50 hz sony kullanıyorum hiç fark göremiyom böyle yotub videolarıyla vatandaşı kandırmasın kimse varsa fark onu göstersin ben şu maçı izledim tv de daha akıcı diye . heee film izlerken yada oyun oynarken eğer 100 hz film yada oyun varsa o zaman iş değişir o zaman tmm . Ama amaç tv izlemekse kesinlikle boşa para vermen
hocam zaten amaç oyun oynamak yada kaliteli görüntüsü olan tv bazı firmalar gerçek 100hz yazıyor ama 60hz lik panel kullanıyor 4K ama daha 4K yayın yok doğru dürüst senin dediğine göre 4K tv almayalım çünkü 4K YAYIN YOK PARAMIZI ÇÖPE ATARIZ DİMİ FULL HD TV ALSIN HERKES PARASI CEBİNDE KALSIN Yeni çıkan oyunlar 60hz de desteklenmedi hatası veriyor

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
kanka yorumunu okurken ..gezdiğim dikenli aşk yollarında,elimden bir kırık saz geldi geçti şarkısı geldi gözümün önüne bir an..:)

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
hocam zaten amaç oyun oynamak yada kaliteli görüntüsü olan tv bazı firmalar gerçek 100hz yazıyor ama 60hz lik panel kullanıyor 4K ama daha 4K yayın yok doğru dürüst senin dediğine göre 4K tv almayalım çünkü 4K YAYIN YOK PARAMIZI ÇÖPE ATARIZ DİMİ FULL HD TV ALSIN HERKES PARASI CEBİNDE KALSIN Yeni çıkan oyunlar 60hz de desteklenmedi hatası veriyor
4k yayın yok ama 4 k film var bi sor bakalım 4k filmlerin kaç tanesi 100 hz bi sordun mu ? Herkes oyun mu oynamak için tv alıyor burada diyosun daha kaliteli görüntü olacak vs . HAYIR BİR ÇOĞU TV İZLEMEK YADA MAÇ İZLEMEK YADA FİLM İZLEMEK İÇİN ALIYOIR HİÇ GEREK YOK 100 HZ OYUN OYNAMAYACAKSANIZ . 100 HZ ancak oyun için gerekli . oyun oynamak için alacak olanda çok azdır ki 50 hz panellede oynanabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka yorumunu okurken ..gezdiğim dikenli aşk yollarında,elimden bir kırık saz geldi geçti şarkısı geldi gözümün önüne bir an..:)
kanka tv indirimde alacaksan 4850 internet satış baksana

4k yayın yok ama 4 k film var bi sor bakalım 4k filmlerin kaç tanesi 100 hz bi sordun mu ? Herkes oyun mu oynamak için tv alıyor burada diyosun daha kaliteli görüntü olacak vs . HAYIR BİR ÇOĞU TV İZLEMEK YADA MAÇ İZLEMEK YADA FİLM İZLEMEK İÇİN ALIYOIR HİÇ GEREK YOK 100 HZ OYUN OYNAMAYACAKSANIZ . 100 HZ ancak oyun için gerekli . oyun oynamak için alacak olanda çok azdır ki 50 hz panellede oynanabilir

bana sorarsan iyi fiyat zaten dolar yine uçuşa geçti 570 ti 585 oldu

1 Çevrimdışı

10vil

Aktif Üye
7 Kas 2019
138
43
mert bide şöyle

daha düşmesi lazım bro.. 4.599 falan o fiyatlara gelsin beklicem daha yeni yıl indirimi falan yapar bunlar.. 100 hz konusuna gelince bence 100 hz vardır abi faydası neden ? dersen adam,6000 tl lik televizyondan aşagı kolay kolay 100 hz koymuyor..100 hz olupta 4.5. bin civarı tv göremedim ben kolay kolay..hep yüksek modellere 7.8 binliralık modellere 100 hz koyuyorlar..100 hz konusunda bende biliyorsun daha akıcı görüntüler olduguna inanıyordum ama iş hzde degil motion performansındaymış diye ögrendim senden..ama 100 hz dedigim gibi ucuz tvlerde niye yok niye hep yüksek modellerde buda kafamı kurcalıyor..

bana sorarsan iyi fiyat zaten dolar yine uçuşa geçti 570 ti 585 oldu
bu saatee kadar bekledim 2 aydır.. 10 gün daha beklicem yılbaşı indirimleri muakkak olur.. onu bekliyorum..

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

FİLMCİ

Yeni Üye
10 Kas 2019
32
47
hocam kutu içindeki yazıların renk farkını görmediysen renk körüsün demek hangi kırmızı renk daha canlı bu küçük bir örnek 100 hz'lik tv de oyun oynasan birdaha 60hz'lik tv,nin yüzüne bakmazsın
Panel numaraları farklı dolayısıyla resim işleme vs de farklı olabilir renk ayarları farklıdır bfi on off bile rengi değiştirir motion örneğinde motion izlenir renk daha iyi diyerek biraz saçmalamışsınız renk körleri aynı rengin tonlarını değil bazı renkleri ayırtedemezler güya hakaretamiz cümlen bile mantık dışı neyse... :)

Panel numaraları farklı dolayısıyla resim işleme vs de farklı olabilir renk ayarları farklıdır bfi on off bile rengi değiştirir motion örneğinde motion izlenir renk daha iyi diyerek biraz saçmalamışsınız renk körleri aynı rengin tonlarını değil bazı renkleri ayırtedemezler güya hakaretamiz cümlen bile mantık dışı neyse... :) Tv ye sahibim 2si de 120 hz neyin ne olduğunu biliyoruz heyecan yapmana gerek yok bence ...

L Çevrimdışı

lucky_664

Yeni Üye
12 Mar 2019
18
40
Blaupunkt BLA50AS570stl 127cm (50 inch) Androin 4K ULTRA HD LED Smart TV
bu tv ile ilgileniyorum.Slovakya uretimi gercek 100hz panel fiyat 2849tl.gercekse bu fiyata cok uygun baska tv yok bu özelliklere göre... kapalı kutu fotosunu ıstedim .Ama tv ile ilgili internette bir bilgiye rastlamadım bla50a570 var oda fhd olarak bilgi sunuluyor.stl ile biten 4k mış .O yuzden cok guvenemiyorum 4k 100 hz olmaz diye.Beyin grup ithal ediyormus slovakyadan???
Fiyatı çok iyi yerli üretim diyor vestel de montajlanıyor galiba grundik e alternatif olabilir bence.

Y Çevrimdışı

ylnzadam64

Yeni Üye
22 Eyl 2019
20
51
Fiyatı çok iyi yerli üretim diyor vestel de montajlanıyor galiba grundik e alternatif olabilir bence.
dediğiniz bilgileri bile bulamadım ben
panel anakart garanti durumu v.b. bilgilere ulasabilen olup da paylaşırsa seviniriz
bir de sadece gittigidiyor da ve sahibinden de satışını gördüm başka yerde yok sanırım

55 inch ips panel bir televizyon almak istiyorum
şu an 49ub8300 televizyon kullanıyorum va panel ve yanlardan seyredince verim alamıyorum
Sony KD-55XG8096
Lg 55SM8000 veya 55SM7100
bunlardan birisini alayım diyorum ama fiyatları biraz yüksek şu an
vestel veya jvc toshiba gibi yan ürünler de olur ama karma panel kullanıldığı için ona da cesaret edemiyorum
ustalardan hem yukarıdaki üç modelden birisine karar verirsem hangisini almam konusunda
hem de vestel alacak olsam
vestel veya yan üretim olup da en verimli anakart ve kesin ips panel olan model konusunda yardım ve öneri bekliyorum

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

Strongergo

Yeni Üye
13 Ara 2019
10
38
Pc monitor alırsan büyük ihtimal ips olacak e dolayısıyla düşük kontrast, pek filmlik olmaz. Tv alırsan va seçeneğin var en azından film izlenecek birsey alabilirsin 1k paraya. Monitörde va lar uçuk fiyatlara.

Tavsiye ne desem yalan olacak Valla kendine uyan birsey şec koy buraya elimden geldiğince iyi mi kötü mü anlatmaya çalışayım. Maksat işin görülsün. Ama tavsiyem bu fiyata ikinci el birsey bakarsan belki daha kaliteli bir tv ye sahip olabilirsin en azından.

Hocam şunları kıyaslaman mümkün mü? Şimdiden teşekkür ediyorum.

S sarper28 Şu da var hocam:

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

recep1965

Yeni Üye
27 Kas 2019
23
34
merrt çok iyi kaptı cihazı vallaa.. bu hafta 5000 de saydı durdu makine..4500 dese bende kapcam..

şuna hastayımda çok pahalı … 3599 a düşmüştü 2 hafta önce bir günlük.. bi fırladı fiyat bihada düşmedi..

Hocam mert hocanın aldığı sony suan vatanda 4849₺ eğer ziraat kartın varsa 200 bonus veriyor

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Hocam mert hocanın aldığı sony suan vatanda 4849₺ eğer ziraat kartın varsa 200 bonus veriyor
[
gaz vermek gibi olmasın ama bence al geç derim bu dolar artışıyla o fiyatı bir daha görmeyecek gibi 800 dolar yapıyodu o günün kuruyla şu an 800 dolar 4720 yapıyo zaten 200 de bonusu varsa hiç durma :) ve hatta avrupa piyasasıyla kıyaslamıştım bi ara lgsm8200 den bi kaç euro daha fazla fiyatı var. ama burada lg çok mu tutuluyo anlamadım 6999 falan yazıyo zincir marketlerde ilginç.. yani kıyası buna göre yaparsak bu tv 7000 üstü olmalı bi sorun var türkiye pazarında ama çözemedim :)

N Çevrimdışı

noneed

Yeni Üye
17 Ara 2019
3
42
gaz vermek gibi olmasın ama bence al geç derim bu dolar artışıyla o fiyatı bir daha görmeyecek gibi 800 dolar yapıyodu o günün kuruyla şu an 800 dolar 4720 yapıyo zaten 200 de bonusu varsa hiç durma :) ve hatta avrupa piyasasıyla kıyaslamıştım bi ara lgsm8200 den bi kaç euro daha fazla fiyatı var. ama burada lg çok mu tutuluyo anlamadım 6999 falan yazıyo zincir marketlerde ilginç.. yani kıyası buna göre yaparsak bu tv 7000 üstü olmalı bi sorun var türkiye pazarında ama çözemedim :)
Mert hocam acıl yanıtlayabılırsen memnun olurum.Ben 49xg8096 alacaktım cok begenmıstım edge aydınlatma 55 olan dırekt ve ıkısınede baktım fark goremedım,ama hep 4k yayın vardı.Sonra senın yorumu gorunce korktum tıtreme oluyor bazen dedınız vede ıphone yansıtmada androıd destegıde yok yazdınız bende lg sm8000 yoneldım,suan 49 ınch o da 3999tl kumada da hedıye, suan vatanda 55 daha ucuz ustelık hem dha buyuk hem dırekt aydınlatma,arada kaldım

Geri
Üst Alt