Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Peki hocam son olarak neden sunny’i tavsiye etmiyorsunuz öğrenebilir miyim? Alma aşamasındayım şu an. Ayrıca Awoxtan dediğiniz modeldeki ürün neden tercih edilmeli?
Awox un ariza orani cok dusukmus Ado hoca demisdi. 32 incde Awox isminin ötesinde düzgün canlı resim kalitesi var. Sunny nin panel de iyi ledleri kalitesiz cabuk geciyor diyorlar.

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Tamam teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji, hocam benim konuyu neden es geçiyosunuz. Diğer arkadaşlara cevap vermişsiniz de bana neden yardımcı olmuyosunuz acaba :bilmiyom
Kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmıştır yahut adem abi daha detaylı cevap verecektir diye ona bilgi vermişimdir.

Peki hocam son olarak neden sunny’i tavsiye etmiyorsunuz öğrenebilir miyim? Alma aşamasındayım şu an. Ayrıca Awoxtan dediğiniz modeldeki ürün neden tercih edilmeli?
Üretime hiçbir katma değer katmadıkları gibi yetersiz servis kalitesi sebebiyle. Awoxta da açıkçası çok fark yok ama bi tık daha iyi görüyoruz en azından. 3282 modeli oldukça stabil.

[Gizli İçerik]

Yardımcı olabilecek yokmu ?
Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji
Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji teknolojix teknolojix TEKNOwest TEKNOWEST

Hocam Merhaba.
Bende LG49SM8600 üzerinde yoğunlaştım.
Baya bir araştırma yaptım.Sizde yapmış olmalısınız.Görüşlerinizi belirtebilirmisiniz rica etsem

IPS panel noktasında LG oldukça geçerli. Bahsi geçen model hakkında arkadaşa da görüşlerimizi ilettik. Sizi fazlasıyla tatmin edecek bir model. Onada söylediğimiz gibi burda ki tek konu firmaların satış sonrası hizmet politikası.

E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
merhabalar.
60 yaşını deviren annem-babam için 55" bir TV düşünüyoruz. İki kişler ama tek tv ytmiyormuş :)
Ağırlıklı olarak TV yayını, dsamrt, tivibu izlenecek. Vestel55ud9500 nasıldır sizce? Şu an samsung 40c650 kullanıyorlar. 2010da aldık sanırım. Çok net bir görüntüsü var tv yayınlarında bile. Bu yüzden yeni tvde hayal kırıklığı yaşasınlar istemiyorum.
Vestele ön yargılıyım biraz. kendim 65" LG oled kullanıyorum. Tabi isterdim onlara da sony xg serisi falan almayı ama, babam kesinlikle istemiyor o fiyatlarda bir TV. Max bütçe 5 bin, hatta daha ucuza olursa daha iyi olur diyor. Şimdi 4 bin küsürlere samsungun giriş seviyesi RU serileri var...ama 4-5 bin tl de giriş seviye bir tv vermelerini istemiyoum.

bu vestel 55UD9500ü alsak, memnun kalırlar mı? 50 hz olması sorun yaratır mı acaba?

@albanez
@Adem Helvacı

Üstadlar, bi yorum yapsanız....

bir de ud8200 ile ud9500 arasındaki fark nedir?

Bu farkı, sadace TV yayını, Dsmart ve tivibu HD paketi izleyecek annem babam anlayabilir mi?
şu anda samsung 40c650 kullanıyorlar. Tek tv yetmediği için 2.'yi istiyorlar.

n eolur bi el atın...sevindireyim 2sini de.

E emrahsnr, Adem Helvacı Adem Helvacı; albanez albanez

K Çevrimdışı

Karadayı

Yeni Üye
21 Ara 2019
7
31
Kusura bakmayın lütfen gözümden kaçmıştır yahut adem abi daha detaylı cevap verecektir diye ona bilgi vermişimdir.

Üretime hiçbir katma değer katmadıkları gibi yetersiz servis kalitesi sebebiyle. Awoxta da açıkçası çok fark yok ama bi tık daha iyi görüyoruz en azından. 3282 modeli oldukça stabil.

IPS panel noktasında LG oldukça geçerli. Bahsi geçen model hakkında arkadaşa da görüşlerimizi ilettik. Sizi fazlasıyla tatmin edecek bir model. Onada söylediğimiz gibi burda ki tek konu firmaların satış sonrası hizmet politikası.
Yok ne kusura estağfurullah.Bende adem abinin konu hakkında tecrübesine müsait olduğunda danışmak isterim işin açıkcası.Yorumunuz içinde teşekkür ederim. Aslında satış sonrası hizmet politikasında ben şahsi olarak sonunda türkiye garantili olan(samsung türkiye garantili, lg türkiye garantili gibi.) hiç birine zaten güvenmiyorum ve LG nin servis garanti vb. konularda çok umursamaz olduğu hakkında çok şey duydum ve okudum. Ama gel gelelim ki ihtiyaçlarımız yinede bizi bu markaları almaya itiyor.
Son olarak Adem Helvacı Adem Helvacı abininde fikrini duyana kadar beklemek istiyorum bakalım.

İyi forumlar.

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Yok ne kusura estağfurullah.Bende adem abinin konu hakkında tecrübesine müsait olduğunda danışmak isterim işin açıkcası.Yorumunuz içinde teşekkür ederim. Aslında satış sonrası hizmet politikasında ben şahsi olarak sonunda türkiye garantili olan(samsung türkiye garantili, lg türkiye garantili gibi.) hiç birine zaten güvenmiyorum ve LG nin servis garanti vb. konularda çok umursamaz olduğu hakkında çok şey duydum ve okudum. Ama gel gelelim ki ihtiyaçlarımız yinede bizi bu markaları almaya itiyor.
Son olarak Adem Helvacı Adem Helvacı abininde fikrini duyana kadar beklemek istiyorum bakalım.

İyi forumlar.

Evet LG maalesef o konuda kötü bir karneye sahip :)

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Öncelikle memnun musunuz siz ?
Memnunum tabiki sizin yorum önemli incelediyseniiz ? belki benim göremediğim şeyler vardır.

Memnunum tabiki sizin yorum önemli incelediyseniiz ? belki benim göremediğim şeyler vardır.
yani artılarını eksilerini bilmek isteirim bide çok yerde okudum bende arada yazıyorum şu 100 hz 50 hz olayı tv yayınında önemlimi 100 hz tv daha akıcı gösterir mi tv yayınını yoksa 50 hz ve 100 hz de olsa aynı mı gösterir sonuçta 24 fps yayın

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369

Android 8 ile geliyor ve 4K gösterim kalitesi kusursuza yakın olarak lanse edilmiş., maç izliyorsanız veya oyun oynuyorsanız oldukça tatmin edicidir diye düşünüyorum ? 50Hz panel olması ve diğer markalardaki gibi 3000-3500 Fake Refresh Rate değeri yazılmamış olması insanların kötü yorum yapmasına yol açıyor olabilir :) Fake Refresh Rate 400 Hz olarak geçiyor ancak hep dediğimiz gibi bunların üzeri abartıya kaçıyor :) Bunların yanında o fiyata benzer modellerde mevcut Samsung, LG ve Philips'te. Android ile mevcut işletim sistemleri arasında gidip gelenler olumsuz yorumda bulunuyor olabilirler. Gerekçeleri ne öğrenmek lazım :)

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Android 8 ile geliyor ve 4K gösterim kalitesi kusursuza yakın olarak lanse edilmiş., maç izliyorsanız veya oyun oynuyorsanız oldukça tatmin edicidir diye düşünüyorum ? 50Hz panel olması ve diğer markalardaki gibi 3000-3500 Fake Refresh Rate değeri yazılmamış olması insanların kötü yorum yapmasına yol açıyor olabilir :) Fake Refresh Rate 400 Hz olarak geçiyor ancak hep dediğimiz gibi bunların üzeri abartıya kaçıyor :) Bunların yanında o fiyata benzer modellerde mevcut Samsung, LG ve Philips'te. Android ile mevcut işletim sistemleri arasında gidip gelenler olumsuz yorumda bulunuyor olabilirler. Gerekçeleri ne öğrenmek lazım :)
evet frame interpolation 400 ama o lgsm8200 ün orjinal değeri 100 ama yinede lg çok tutulduğundan mıdır nedir bu tv bence hafife alınıyor . 100 hz olayını da açıklarmısınız tv yayını için önemli mi değilmi

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
evet frame interpolation 400 ama o lgsm8200 ün orjinal değeri 100 ama yinede lg çok tutulduğundan mıdır nedir bu tv bence hafife alınıyor . 100 hz olayını da açıklarmısınız tv yayını için önemli mi değilmi

Tv yayınları için çokta önemli değil açıkçası. Ancak premium deneyim bekleyenler için oldukça fark yaratıyor. Burda önemli olanda elinizde olandan memnun olmanız. Sizi bu haliyle oldukça tatmin ediyorki memnunsunuz :)

M Çevrimdışı

mert _turkiye

Aktif Üye
3 Tem 2019
135
20
Tv yayınları için çokta önemli değil açıkçası. Ancak premium deneyim bekleyenler için oldukça fark yaratıyor. Burda önemli olanda elinizde olandan memnun olmanız. Sizi bu haliyle oldukça tatmin ediyorki memnunsunuz :)
yani siz pek incelemediniz sanırım ? yorum yapmıysunuz varsayım gibi geldi bana söyledikleriniz :)

Geri
Üst Alt