SAMILO
Aktif Üye
- 15 Şub 2018
- 181
Samilo yine alamadın, aramıza tekrar hoş geldin
Nazarın değdi nazarın neyse canımız sağolsun ben sizlerle mutluyum
Samilo yine alamadın, aramıza tekrar hoş geldin
technisat 4k ve humax 4k zaten bende var sırada katherin 4k demiştim ama siz daha önce tavsiye etmemiştiniz problemli demiştiniz bende almadım.
Can abi öyle panelin üzerinde çizik izi değli öyle olsa hiç affetmezdim Görüntüde özellikle yeşil ve kırmızı renkte belli oluyor paralel çizgiler görünüyor.Uzaktan belli olmuyor ama bir metre ye kadar yanaşınca hemen farkediliyor. Bir kere farkettinmi uzaklaşıncada gözüne takılmaya başlıyor. Bu şekilde televizyon seyredilmez abi adamı deli eder hele u kadar araştırmışım bu kadar beklemişim kafayı yerim ondan sonra.
anladım on da panel hatası vardır! Modül değişimi veya olası bir T-ConBoard sorunu olsa bile o iş yaş!
yaw bu halde ki bir paneli de paraylamı satıyor bu çakallar
en azından hatalı ürün olarak o satıcı firma merkeze gönderir ve modülü değiştirir/tamir ettirrir v.s
servis onları kırmaz sorun çıkarmaz,sen unut bu paneli o zaman++
Kipa da reyonda duruyor abi Allah tan biri beni uyardıda dikkatli baktım.Neyse onu da ucuz atlattık
Can abi Kipaya gitmişken Media markat ada uğradım 55 MU 7400 için IPS panel var dedi çalışan çocuk inanamadım iki tıkıladım gerçekten o VA panelde görülen patlama yok. Oradan Özdilek Teknosaya gittim onlara sordum onlarda Samsungun kendi IPS paneli var dediler.Samsungun tek IPS panelli ürünü 55 MU 7400 dediler. Ama görüntü hiç IPS gibi değildi. Nasıl oluyorda oluyor abi bu işler??? Şurada sizden öğrendiklerimizle hava atıyorduk oda kursağımızda kaldı
Ado üstad bu soru sizinde elinizden öper
Samsung çok az da olsa IPS panel vardır tabi ki!
en son bildiğim 7200 de vardı 2015 model
2017 ler de ise hangilerin de var bilmiyorum açıkçası tıklayın panele anlarsınız yaw!
Samsung sadece VA üretiyor kardeşim,salla geç sen satıcıları
SAMILO, N naftalin34 , A ataseven, Let's _be_ honest, H hanturk06
Kendinize konu acin
tv alamayanlar kulubu diye
Arkadaşlar Merhaba
Forumumuzda Sıkça sorulan Televizyon tavsiye sorularına istinaden böyle bir konu başlığı açmanın gerekli olduğuna yönetim olarak karar verdik ve bu görev bana atandığı için sizlere kısa bir çalışma yapma gereği duydum.
Televizyon konusunda tavsiye isteyen değerli üyelerimizin, aşağıdaki sorduğumuz bazı temel sorulara mümkünse cevap vererek sorularını sormaları durumunda elimizden geldiğince kendisine uygun marka model ve bütçede ürün önermeye çalışacağımızı bilmenizi isterim.
Kullanıcı Profili
Arkadaşlar bu soru siz değerli üyelerimizin televizyon seçimindeki en önemli unsurlardan birisidir. Seçeceğiniz televizyonun teknik yapısı ile sizin kullanıcı profilinizin örtüşmesi durumunda yıllarca keyifle kullanacağınız bir ürünü seçebilmeniz ve bizim sizlere yardımcı olabilmemiz çok daha kolay olacaktır. Sizin bir futbol aşığı olmanız, ürün seiminde performansı daha dikkat edilmesi gereken bir TV seçimine zorlar bizleri. Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez hayranı iseniz ona uygun, Belgeselci iseniz ona uygun, Yakın mesafe ofis kullanıcısı iseniz ona uygun TV seçilmesi gerektiğini unutmayınız. Bu anlamda Sorunuzu sorarken bizlere biraz da olsa kendinizden ve kullanıcı profilinizden bahsederseniz sizlere daha kolay yardımcı olabileceğimizi lütfen unutmayınız.
Ürünün Kullanım Ortamı
Evet değerli arkadaşlar ikinci önemli konu ise televizyonunuzu nerede ve hangi koşullarda kullanacağınız konusudur.
Yoğun Gün ışığı alan, Aşırı sıcak, Aşırı soğuk, Aşırı Tozlu, Aşırı nemli gibi ince detaylar da bu tercihlerimizde bzileri bazı önlemler almaya/aldırmaya zorlayabilir.
Oturma Düzeni
Yine en önemli konuların başına oturma düzeniniz gelir. Kare bir odada fazla yan açılara dağılarak izlediğiniz bir ortamda kullanılacak TV ile, Dikdörtgen bir odada karşı cepheden izleyeceğiniz tv nin de seçiminizde büyük etkiler yaratacağını unutmayınız. Buna paralel Yaşam ünitesinde duracak bir televizyon ile Duvara yüksek asılmış tv lerin de sizin izleyici alışkanlığınız ve ürün performansının örtüştürülmesi gereken bir durum olduğunu unutmamanızı rica ederiz.
Zaman içerisinde gelişen teknolojik özelliklere ve sizlerden gelen taleplere göre konu başlığını revize edebiliriz.
Değerli görüşlerinizi de bizlerden esirgememenizi rica eder, Satın alacağınız Televizyonlarınızın şimdiden sizlere hayırlı olmasını dileriz.