Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ben kendi üzerimden örnek vereceksem eğer, size YAPARDIM demek yerine YAPTIM dediklerimden örnek vereyim madem. Mutfak, Oturma, Yatak Odası gibi alanlarda küçük ekran tv kullandığım için zerre kadar umursamadım zira ne olsa 3 aşağı 5 yukarı aynı görüntyü vereceğini biliyordum o nedenle Mutfakta CMO panelli 3282ST AWOX kullanıyorum, Yatak odamda SAMSUNG panelli 32'' AXEN kullanıyorum, Salonumda 46'' SAMSUNG panelli VESTEL var, Oturma odamda 48'' LG Panelli VESTEL var. (test etmek için sıklıkla değişir oturma odamdaki tv, normalde orada da 32'' vardı)Detayli anlatiminiz icin teşekkürler ben pro bi kullanici olduğumu soyleyemem ama dediginiz gibi bi tv box ile cozebilecegim bir sey icin tonla para odemek istemem awox u inceleyecegim ama tabi garanti mevzuu soru işareti garanti hatrina vestel ailesinden birşey de tercih edilebilir mi ? Son olarak yarin oturma odaniza bir tv aliyor olsaydiniz bu hangi marka ve model olurdu spesifik bir cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler
Ben gelişmiş tv lerimi test amaçlı ve ofiste kullanıyorum hep. Salondaki tv ne zaman bozulursa o zaman ya 9650 ya da 8560 almayı düşünüyorum ama fikrim değişkendir benim, zamana göre hareket ederim.
Ben ürün satın alırken inceleme ve ileride üzerinde testler yapabilme durumuma göre de aldığım için benim yaklaşımım biraz farklı olabiliyor