Biz de 2 panel var ikisi de FHD hala!
3.panel bakıyorum epeyi zamandır ve herhalde 2 yıl oldu hala 3.paneli de alamadım gitti yaw
4K takıntım henüz yok! ama artık sıkı bir FHD panel de kalmadı! üreticiler %99 UHD panel çıkarıyorlar artık!
ben hala 2.el de şöyle sıkı bir FHD panel bulsam diyorum ama bulamadım gitti onu da!
Yani bende bir şey alamıyorum hala,bütçe de taksitler v.s derken hep şişik yaw! yoksa basıp alırım bir tane panel
ama bütçe sıkıştırmaktadır,hoş gönlüm de yok o kadar basmaya!
Hatta bir ara kendi kendime ülen şuradan sıkı bir tane OLED "FHD" bulup alayım dedim ve hala da diyorum bunu!
5 kağıda bulunuyor ama onun da hem LGE olması hem de Oled olması sebebiyle risk faktörü çok yüksek
üstelik panel FHD olduğu için SD&HD de fazla çuvallamıyor! resim kalitesi çok çok iyi Contrast+Black de mükemmel
Motion da UHD lere göre biraz daha iyi yani bu panel beni keser arkadaş,bütçe sorunum olmasa 4,5/5 kağıdı basar
bu paneli alırım ileride de bunun UHD siin alırım diye hep düşünüyorum,ev de zaten 2/3/4 panel şart oldu gibi!
birisi UHD olur diğerleri de FHD oldumu idare eder,artık öyle tek panelle olmuyor,bizim Salon Hanıma ait yaw
gün boyu o ne isterse onu izliyor ben seneler dir o paneli kullanamıyorum be yaw