Mehmet Ali Sel
Yeni Üye
Hocam dediğiniz gibi forumlarda kafayı yyiyenlerdenim en son burayı keşfettim güvenilir buluyorum o yüzden marka soruyorum siz de bu markayı yorumlarsaniz mutesekkir olurum lg 43lj594v
Valla @Sota kardeşim dün akşam düşünmedim değilbu gün @Let's _be_ honest a söyleyeyim o daha iyi bilir bu işleri diye düşünüyordum
durum içler acısı anlayacağın
![]()

Ne yapayım tam tv bozuldu diyorum, hoppala canlanıyor. Haydi 1 sene daha devam. Şimdi de dünya kupası sonunu bekliyorum, ondan öncesi çok zor
Zaten yaz geldi, kim tv başında vakit geçirecek

Bahsettiğim LGE nin OLED FHD paneli şudur; 55EG9A7V serisi dir ve sanırım 2017 model(2016 çıkışlı olabilir)
panelin üzerinde ayrıca Harman-Kardon speak. vardır(üst seviye değil tabi ki ama ses kalitesi çok iyi!)
Curved değil Flat TV dir!

Merhaba,
3000 ile 3500 tl arası Tv bakıyorum..
55vlx8650 ile 55ud9650 arasında karar vermeye çalışıyorum..
Yorumlayabilir misiniz acaba..
Ya da başka tv önerisi de olabilir..
Teşekkürler

üstad genel olarak tivibu izlenecek film spor ve ulusal kanallar... can abinin bahsettiği 50ud8800 nasıl veya sizin önerdiğiniz şu piramitin tepesi olan mı alınmalı yoksa alternatif marka ve model öneriniz var mı ?Alıp ne izleyeceksiniz azizim ? Ona göre yorum yapalım. Can abi de bir şeyler yazar ben de yazarım, kararı kendiniz verirsiniz![]()
50ud8800 -49 ud 8800 arasında fark varmı acaba.benim istediğim iyi doğal görüntü veren bir panel olsun.smart olmasada olur. hımediapro mediaplayer 4k takacağım.dahi uydu alıcısı olmasada olur(zaten sevmiyorum dahili alıcıları)technisat 4k uydu alıcısı takacağım.kısacası bana panel lazım lüzümsuz özellikler lazım değil.maç seyredilecek-film izlenecek.bu 8800 benim işimi görür derseniz almayı düşünüyorum.ado ve albanez usta ne dersiniz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu fiyat iyi ama dediğiniz kodu satıcıya sorsam cevap gelirmi acaba yoksa gözümü karatıp alsammı.

9400 veya 9650 ye bakmayım mı o haldeAnlattıklarınız doğrultusunda size AUO panelli, O yoksa CMO panelli bir tv lazım.
Can abinin bu işteki duayenliğinin ispatı da bence şudur ki adamın ''İyidir'' dediği 50UD8800 TV de zaten iki panel ile yani AUO ve CMO ile üretilmiş
V10112060 kodlu 50UD8800 bulursanız bu tv sizin tv niz demektir
@hanturk06 cevabım sizin için de geçerlidir![]()