Günaydın; Dün gece yazmışsınız ama ben şimdi gördüm kusura bakmayın lütfen.
Kolay kolay bu toplara girmem lakin anlattığınız her bir satrı gözümün önünde canlandırdım ve küçücük bir noktaya dikkatinizi çekmek istedim.
Her ne kadar izlediğiniz tüplü tv teknolojik ekran standartları doğrultusunda almayı düşündüğünüz 32'' tv den küçük olsa da, Gerek 4:3 yapısı ve gerekse kasa genişliği itibari ile 32'' tv eve gelip kurulduğunda ev halkı tarafından yadırganır ve rahat izleyemezler düşüncesindeyim.
Size tavsiyem, bilinen marka bir 32'' yerine, alt marka bir 39'' tv almanız yönde olur.
Bu hem eski tv yi aratmaz, hem aradaki kasa genişliği kaynaklı hacim dezavantajını ortadan kaldırır, hem gerçekten alan hesabı doğrultusunda göze tatminkar bir görüntü sunar, hem de seçeceğiniz mark adolayısı ile 32'' fiyatına bu konuyu halledebilirsiniz düşüncesindeyim.
Bu gibi durumlarda açık konuşayım ki Awox markası kurtarıcı olur her zaman.
Kaldı ki size Awox da değil Telefox almanızı önereceğim zira Awox 39 olan ile Telefox 39 olan arasında fiyat farkı var. Ancak işleri %100 aynı.
Şöyle bir örnek verebilirim size.
900 küsür liraya bu tv yi alabilirsiniz.
Bu modellerde kanal sıralaması, silinme, uçma, kaçma sorunları yoktur.
CMO panel ile üretilmiş standart Çin malı tv işte.
İlginç olanı ise bu meretlerin bir türlü bozulmuyor olması
3 yılı aşkın süredir bu markanın yetkisi var bende, Yaklaşık 400.000 Nüfuslu bir çevre benim yetki alanımda, ancak tamir ettiğim 39'' tv sayısı 3 yılda 2 adet. Bunların da birisi Tuner girişinin kabloya asılması sonucu kırılması, Diğeri de Yıldırım düşmesi sonucu anakart yanması.
Bu markalar ile ilgili genel söylemim zaten hep ''Anne babaya alınacak tv'' şeklindedir
Siz bu düşüncemi değerlendirin, Kafanıza yatamaz ise farklı arayışlara gireriz